Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cand o sa am copii...

din 25 ian 2012 13:57 de dorinda

Daca il inveti asa de mic, asteapta-te sa-si faca bordel:lol:.....sau o sa fie un afemeiat. Roaga-te sa n-ai vreo fata. Am impresia ca daca s-ar intampla asta, ai fi in stare sa-i pui centura de castitate pe care sa nu i-o dai jos decat in ziua in ...

Re: Chestionarul lui Proust

din 25 ian 2012 13:55 de dorinda

Daca ai pus chestionarul pe forum, trebuia sa fii pregatita. Credeai ca scapi?:p Unii pot sa se mai fofileze:D, dar nu si persoana ca a initiat topicul...

Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin

din 25 ian 2012 02:12 de ExoticDream

Eh, nu-i nevoie de creier dual-core pentru asta, notiunile elementare de gramatica iti intra in sange inca din scoala, astfel incat nu ai nevoie de concentrare suplimentara pentru a scrie corect. Sunt de acord cu educatia sexuala in scoli, ...

Re: Vaginul se

din 25 ian 2012 02:12 de fatafoc

Stiu ca nu se inchide...doar ca nu stiam cum sa ma exprim corect..si am folosit cuvintul a se "inchide" :) Da sunt vergina...degetul lui incape in vaginul meu... :unsure::)

din 25 ian 2012 02:09 de fatafoc

Deci si daca sa contractat muschii..ce fac apoi? ca am incercat sa ma relaxez si nu pre se primeste...pot ceva face la momet? Mersi pentru sfaturi...voi tzine cont..:):ok:

Re: Contraceptive Yasmin

din 25 ian 2012 01:50 de ExoticDream

Stii, paza buna...... Chiar trebuie sa va jucati in primele zile ale menstruatiei? Va fi mai confortabil dupa. ;););)

din 24 ian 2012 23:30 de Psyche

da, vrei sa renunti la virginitate. e clar ca ai nevoie de pregatire. ai nevoie si de fingareala, da, dar mai ai nevoie si de pregatire psihica. ori, creierul iti conduce corpul, nu invers.

din 24 ian 2012 22:52 de ionutzxxx

buna totul e de la tine,relaxeazate,nu sta incordata si tineti picioarele larg deschise.Sper sa iti fiu de folos

Re: Cum sa scap de parul dintre picioare?

din 24 ian 2012 17:44 de simosimina

lama nu face rau...daca ai curaj...da o fuga la salon si epileaza-te cu ceara!

Re: Contraceptive Yasmin

din 24 ian 2012 17:40 de simosimina

asculta ginecologul si mai rabdare cateva zile:)

Re: lichidul preejaculator

din 24 ian 2012 17:30 de DespreIubire

Ai inteles bine, numai ca nu stii chiar tot: - nu te poti baza pe chestia cu 2 zile. de ce nu ? - in timpul excitarii, spermatozoizii impreuna cu lichid spermatic produs din abundenta pot ajunge in uretra, inaintea ejacularii - deci ...

din 24 ian 2012 17:29 de DespreIubire

va multumesc ff mult.eu stiu ca de pe canal poate sa ii ea doar daca ai ejaculat inainte si am inteles ca dupa ce ai ejaculat poti elimina toti spermatozoizi de pe canal abea dupa 2 zile atunki sunt riscurile 0 sa mai ai spermatozoizi pe canal si ...

din 24 ian 2012 17:11 de simosimina

:) nu se inchide vaginul tau...ai impresia doar! Dar eu nu inteleg o chestie...spui ca esti virgina, dar el baga degetul in tine...cum vine asta?! Sa stii ca virginitatea se pierde si daca te penetreaza cu degetul...nu numai cu penisul, ...

din 24 ian 2012 14:47 de speciall_boy

va multumesc ff mult.eu stiu ca de pe canal poate sa ii ea doar daca ai ejaculat inainte si am inteles ca dupa ce ai ejaculat poti elimina toti spermatozoizi de pe canal abea dupa 2 zile atunki sunt riscurile 0 sa mai ai spermatozoizi pe canal si ...

din 24 ian 2012 11:54 de mamintors12

cumpara-ti un "aparat de tuns parul corporal" cat mai scump posibil... oricum prima data ar fi bine sa te razi cu lama, sau daca ai rabdare sa tai firele cu un foarfece... pt. ca la aparatele astea parul mare strica capul de taiere (am schimbat deja ...

din 24 ian 2012 06:21 de barbie_girl

Cu ceara ( vei gasi la magazin, speciala pt zona aceea) sau cu crema depilatoare, insa nu este la fel de eficenta pt ca tine la fel ca si cand l-ai lua cu lama.

din 24 ian 2012 01:06 de DespreIubire

Cred ca e vorba despre vaginism - spasm involuntar al muschilor din jurul vaginului, al muschiului ridicator anal sau al muschiului pubococcigian - contractie reflexa, ce are ca urmare inchiderea vaginului facand imposibila sau foarte dureroasa ...

din 24 ian 2012 00:48 de DespreIubire

Iese inainte, in timpul si dupa. Starea de excitare genereaza produucerea acestui lichid cu rol lubrefiant. Lichidul prespermatic sau preejaculator este secretat de glandele bulbouretrale numite si glandele lui Cowper. Acestea sunt doua glande ...

din 23 ian 2012 20:33 de dorinda

Nu se inchide, se contracta muschii. Este o reactie involuntara, dar pe care o poti controla foarte usor. Invata sa te relaxezi si n-o sa se mai intample asa.

Vaginul se "inchide" si nu stiu de ce.. ??!!!

din 23 ian 2012 19:29 de fatafoc

Am vrut sa ma interesez daca a patit cineva (sexul femenin) asa ceva: deci sunt vergina..si in timp ce prietenul meu ma masturbeaza cu degetele (deoarece un deget incape in vaginul meu), vaginul meu se "inchide", si nu permite degetelor sa intre...si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 128 din 3731
«   1 ... 125   126   127   128   129   130   131 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare