Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Nu ma excit..

din 30 oct 2010 11:22 de simosimina

...cam aiurea ce spui tu, deoarece el spune ca ii sta "bat"...problema lui este de natura psihologica, in nici un caz ca nu ii place pasarica ei...daca nu ii placea nu i se mai scula naiba! Eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la faptul ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 oct 2010 09:15 de axmu

@ThT: cu faza cu banii, pai ultima data ea tot isi pregatea geanta, se "agita prin jurul ei" si cand am pus eu mana pe banii mei parca s-a mai linistit. repet nu a zis nimic de bani, nu a comentat nimic, nici multumesc nu a zis (poate pt ea i se pare ...

Re: Re: Re: Re: Prietena ...

din 29 oct 2010 22:33 de speak13

pai depinde ... am fost la slabit si acu incep sa pun si pe mine ... dar nu foarte mult ... acum sa ne concentram pe fete :p

Re: Re: Re: Prietena ...

din 29 oct 2010 21:56 de ThT

;)Pai si faci doar pentru forta sau vrei sa si pui pe tine?:rolleyes: In legatura cu frica,nu trebuie sa iti fie.Nu te mananca fata,mai ales ca nu o sa vorbesti pentru inceput fata in fata cu ea.Fa rost de id sau nr de la un prieten/coleg de ...

Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 29 oct 2010 21:32 de compot

Draga doamna Ella82, intr-o casnicie, partenerii trebuie sa isi arate reciproc, iubire si respect. Fara acestea 2, casnicia nu va dura sau e una de cac.at, gen a ta. El te iubeste, dar nu te respecta deoarece tu il respecti si nu-l iubesti. ...

din 29 oct 2010 16:14 de ThT

Pff..nu stiu ce sa zic.De ce nu esti putn mai direct cu ea?nu ar strica sa o intrebi cum vede relatia voastra in viitor..sau mai bine zis,cum ar vrea sa fie;sa ramaneti doar la stagiul de prieteni sau ceva mai mult? Dupa perioada asta oricum si-a ...

Re: Re: Ejaculare prematura!?!

din 29 oct 2010 11:41 de bogdan_nicholas

Am inteles ideea, numai ca inainte pot sa jur ca tinea mai mult...sa dau vina pe vasrta? :-/

Re: Ejaculare prematura!?!

din 29 oct 2010 11:31 de antheos

sincer,aceiasi problema o am si eu dupa atatia ani... dar daca totusi ea are orgasm,de ce vrei sa tina foarte mult,sau sa inteleg ca nu are... nu trebuie sa egalezi pe cei din filmele xxx,la noi e scurt si intens de obicei.. si noi folosim ...

Re: Masturbare masturbare si iar masturbare

din 29 oct 2010 09:59 de antheos

toata lumea a trecut prin angoasele astea,mai mult sau mai putin,eu zic sa nu-ti faci probleme...

Re: Prezervativ spart....

din 29 oct 2010 09:52 de antheos

daca intr-adevar era spart,e posibil si da si nu o posibila sarcina,deoarece picaturi de sperma se produc si inainte de ejaculare.. cat despre pastila de a doua zi,d-aia ii zice asa,trebuie luata a doua zi:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu

din 29 oct 2010 07:37 de Psyche

e a nu stiu cata oara cand vorbesti fara tine :ok: nu-ti tre 18 ani sa te prezinti la nici un doctor.

din 29 oct 2010 05:08 de ursaru

Da,Rusescu era mai util decat Bilasco.Deci,Gigi s-a fript inca o data.Dupa mine,Galamaz face tusa la STeaua.Pentru ca lui Gardos ii trebuie acordata in continuare incredere ,e un tanar talentat si merita sa fie titular.

din 29 oct 2010 04:10 de Bozgoru

n-am ce face... n-am nici o putere impotriva prostiei umane..nationale si internationale... In afara faptului ca trebuie sa vad prosti zi de zi mai pierd si bani din cauza prostilor destul de des .. destul de multi... n-am nici o putere.. trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 29 oct 2010 01:48 de ExoticDream

Nu trebuie sa te simti vinovata din cauza asta. Daca ii sta in caracter sa insele, ar fi facut acest lucru si la o aruncatura de bat de caminul conjugal. Distanta reprezinta o scuza la indemana pentru cel infidel, dar care nu tine la o analiza ...

din 29 oct 2010 01:23 de ExoticDream

Nu cred sa fie vreuna facuta pentru asa ceva. Nici mie nu mi se pare ca sexul inceput timpuriu este o idee grozava, chiar daca din punct de vedere fizic esti dezvoltat, cu documentarea te afli la zi si ai o relatie cat de cat stabila. Orice s-ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 29 oct 2010 00:18 de compot

Tot nu te inteleg. Ce astepti tu de la o persoana, care printre altele e si sotul tau, pe care n-o iubesti?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu

din 28 oct 2010 23:07 de sorinuxa

Mami stie ca nu mai sunt virgina ;) asa ca nu ma preocupa problema asta:flowers:

din 28 oct 2010 22:58 de oanaaa

Re: Re: Re: Re: Sa-l iert sau nu?

din 28 oct 2010 10:51 de ella82

Nu am spus niciodata ca sunt geloasa...dar atat timp cat inca mai este casatorit cu mine ma deranjeaza lucrul acesta...ma deranjeaza faptul ca nici macar nu ii pasa daca il vede cineva...nu o singura data s-a intamplat sa imi spuna cunoscutii "vezi ...

Re: Re: Re: Re: nu pot sa uit!

din 28 oct 2010 01:35 de ExoticDream

Nu stiu la care lume de departe faci tu referire, sper ca nu la cea "de dincolo" pentru ca acolo m-ai pierdut, spiritul meu ancorat in stiinte exacte nu te poate urma. Daca insa te gandesti la globul nostru pamantesc, indraznesc sa-ti spun ca ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 166 din 1098
«   1 ... 163   164   165   166   167   168   169 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare