Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a peni

din 9 nov 2010 19:09 de Rolando

ba, dar multe mai sti tu pt varsta ta (14 ani din spusele tale) ....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Increderea

din 9 nov 2010 17:27 de McLove

Pentru inceput, incearca sa ramaneti iar singuri, prima data mancati ceva, uitati-va la un film.. apoi incepi sa o iei usor, sa vorbesti cu ea, sa o intelegi de ce s-a schimbat. Ii explici ca toti au trecut prin asta, si vor trece, si acest lucru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisulu

din 9 nov 2010 15:08 de deyu

,,egeaba o ai mare daca iti dai drumu dupa 2 minute de bagat in pz d,, aici depinde de antrenamentul zilnic:D daca tu faci sex 1 la 2,3 luni e si normal ca prima ejaculare sa fie rapida dar daca faci sex de 4 sau mai multe ori pe sap desi nu este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire cru

din 9 nov 2010 11:46 de dorinda

Te va cauta ea...daca vei incerca tu, nu vei face altceva decat sa o stresezi. Din cand in cand un "salut" pe mess va fi binevenit. Iar de reluat relatia...vei trai si vei vedea. Ca sa uiti de suferinta, cel mai bine este sa fii in permanenta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire crunta

din 8 nov 2010 23:09 de oralx

Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu un sfat , tuturor celor care m-au indrumat catre mai bine ........ In seara asta m-a sunat dupa ce a primit florile si dupa ce i-am dat un video facut de mine ..... I-am explicat totul dc nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Despartire crunta

din 8 nov 2010 19:35 de ThT

Mclove ai citit macar tot topicul inainte sa vorbesti?:ermm: Ce legatura are fotbalul cu ce a zis fata?L-a facut prost pentru felul in care s-a purtat cu iubita/fosta.

Re: Re: Re: Re: Despartire crunta

din 8 nov 2010 19:20 de McLove

De ce e prost? In viata, trebuie sa-ti asiguri binele, sa poti trai. (el a ales fotbalul) Dragostea nu tine de foame, dragostea doar iti face viata mai frumoasa. Dar, e ceva normal sa ziceti asta... voi stati si mancati dupa parinti, ca asa am ...

Re: Re: Chiar conteaza marimea?:(

din 8 nov 2010 19:04 de DRE

Nu ii mai amagiti atat ca nu conteaza marimea...cu 10 cm nu face prea mare lucru oricat de bine s-ar descurca la restul.Dar asta nu inseamna ca o sa moare vrigin sau nu isi va gasi si el pe cineva.Asa cum pentru voi conteaza sanii si fundul asa ...

Re: Re: Re: Despartire crunta

din 8 nov 2010 18:53 de dorinda

Da prost ai fost..si cred ca inca mai esti. Asa oto trebuie daca ti-ai batut joc de fata si nu ai apreciat-o. Nu pot sa spun decat "bravo ei" ca nu mai vrea sa fie cu tine. Nu meriti nici sa-si stearga picioarele pe tine. Daca as fi fost in locul ...

Re: Chiar conteaza marimea?:(

din 8 nov 2010 14:49 de antheos

conteaza doar pt impresie,daca ai tehnica,se rezolva... si totusi doar 10 cm,trebuie sa devii un adevarat meserias..:D:D:D

Re: Re: Despartire crunta

din 8 nov 2010 09:53 de oralx

Uitati o conversatie cu prietenu ei cel mai bun care e coleg cu mine in clasa :( - Sincer nu am inselato chiar niciodata ma jur pe ce am mai scump in viata asta :( nici pe mess la telefon sau sa ma intalnesc cu astea i-am fost loial ...

Re: Despartire crunta

din 8 nov 2010 03:17 de ExoticDream

Cand iubesti si iti pierzi "obiectul" adoratiei, indiferent din vina cui, simti ca intreaga ta fiinta este concentrata in suflet si arde de vie... Brusc, universul dispare si absolut nimic nu mai conteaza, traiesti numai si numai cu speranta ca ...

Re: Re: zodiile si sofatul

din 8 nov 2010 02:07 de ExoticDream

La mine nu se potriveste mai deloc... Nu-mi place riscul, abordez traseul cu viteza acolo unde se poate, pe cat posibil respectand limitele legale, desi este suparator faptul ca in tari cu autostrazi excelente nu ai voie sa depasesti 120-130 km/h ...

Re: Re: Re: Happiness

din 7 nov 2010 23:02 de Pischot

Anonim - o fata speciala http://www.youtube.com/watch?v=nTouWm0bv5M Pacat ca trebuie sa trecem prin toate astea, da' cum spuneam, tot raul spre bine. iti promit ca nimic nu va schimba ceea ce simt te iubesc si iti multumesc pt tine. Inchide ...

Re: Re: Re: Dureri de sani

din 7 nov 2010 15:43 de anonima29

uit asta nu'mi place mie la persoanele de genu' tau ,,incepator" .. pentru ca atunci cand o domnisoara(virgina) scrie un subiect pe forum in care intreaba despre parerea fiecaruia la o varsta optima pentru a face sex,majoritatea persoanelor dupa ...

Re: zodiile si sofatul

din 7 nov 2010 12:55 de nebun

Leul la volan Gradul riscului de a face accident: Compania de asigurari auto, Insurance Hotline, a dedus o legatura directa intre semnul zodiacal al conducatorului auto si sansele lui de a face accident sau de a incalca regulile de circulatie. ...

Re: Re: Curatarea penisului de sperma

din 7 nov 2010 12:31 de Rayzolo

Tot ce trebuie sa faci este sa astepti.. cu timpul va disparea aceasta problema.

Zodiile si sofatul

din 7 nov 2010 10:08 de Psyche

am primit prin mail un link ce ma conducea spre urmatorul articol. am mai vazut chestii asemanatoare pe forum,dar nu asta.deci daca sunt in reluare imi cer scuze :rolleyes: Berbecul la volan Gradul riscului de a face accident: Conducatorii, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practi

din 6 nov 2010 12:40 de Rolando

cine a zis ca trebuie sa le zici ca e pt vibrator?? le zici ca iti cumperi niste carti....si daca vor vrea sa vada cartile,imprumuti cateva de la o prietena,apoi i le returnezi O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 nov 2010 22:55 de McLove

[b][u]IERI[/u][/b]: O zi frumoasa... ne-am vazut, ne-am placut. (si atat!) Mici probleme de dimineata, negasirea curelei, ajung tarziu, nu o gasesc, plec, ma intalnesc cu ea, mancam, ne despartim, vorbim la telefon, cade reteaua, bagam ceva in ea, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 163 din 1098
«   1 ... 160   161   162   163   164   165   166 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare