Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Prezervativ spart.... din 28 oct 2010 00:24 de Leroy
Ciclul te minte insa testul de sarcina rareori, aproape niciodata daca este folosit cum trebuie...
Mai ai rabdare...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu din 28 oct 2010 00:21 de Leroy
Eh, aici e parerea fiecaruia, si eu indemn contactul sexual peste 18 ani, pentru ca fiecaruia ni s-a intamplat la timpul nostru sa fim luati de val mai mult sau mai putin si sa fim expusi unor riscuri, iar tu daca ai avea 18 ani si ai ramane ...
Re: Re: Re: Re: Re: Putin ajutor va rog,iubesc o f din 27 oct 2010 21:01 de Alexutssa
Nu mi se pare normal sa puna fetele pe primul plan . OK , orice om are nevoie de prieteni , simte nevoia sa se recreeze iesind la o cafea cu o prietena/un prieten,sa vorbeasca . Dar asta nu inseamna ca trebuie sa evite relatiile . Nu spun sa o ...
Re: Re: Vreau sa ma indragostesc din 27 oct 2010 20:14 de suchi
da asa e :lol: asteapto la usa ca vine ea :)),trebuie sa o mai si cauti,mai experimentezi unu altu,ca nici asta nuti sare in brate :))
Re: Vreau sa ma indragostesc din 27 oct 2010 18:42 de IonutVlad
Eu astept sa ma indragostesc de un an si ceva... Dar inutil... Am incercat si sa-mi impun s ama indragostesc, dar inutil... Dragostea vine si te gaseste, e inutil sa o cauti...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bu din 27 oct 2010 13:26 de oanaaa
sunt tot eu...:D ink nu mi-a venit.nush ce sa zic.dar atata timp kt m mai doare din cand in cand,poate imi vine.daca nu,sambta imi fac un test.va anunt:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna z din 27 oct 2010 12:41 de suchi
nu mi se pare deloc o prostie,in caz ca se intampla ceva cu ea in urma actului sexual si trebuie sa mearga la doctor,obligatriul trebuie cu un parinte,si daca masa nu stie ca fiicasa sia traso cu Gheorghe,iti dai seama ce iese.Poate ca dupa 18 ...
Re: Re: Nu ma excit.. din 27 oct 2010 05:36 de Bozgoru
nu ! el zice ca o are batz... deci daca o are batz nu insemana ca ea nu-l excita... daca o avea bleaga nu-l excita..
Re: Re: nu pot sa uit! din 27 oct 2010 02:24 de ExoticDream
Eu il inteleg. Aici nu e vorba de faptul ca ea a avut o relatie inainte si ca, natural, a facut si sex/dragoste pe-acolo, cu asta te impaci la un moment dat, se cheama gelozie retroactiva, insa atat timp cat nu suntem construiti (cel putin asa se ...
Re: Re: Re: Virgini inchipuiti din 27 oct 2010 01:49 de ExoticDream
Aiureli! La ce ajuta minciuna in cazul asta? Dimpotriva, lucrurile pot iesi urat daca iti induci in eroare "adversarul". Sexul trebuie sa fie o chestie in care sa te simti eliberat de tot si toate, ori daca ai pe sufletel o problema, o parte din ...
Re: Re: Re: ... din 27 oct 2010 00:13 de Pischot
Mie imi spui?!? ... Mi-ai lipsit!
Si Scuze pentru mesaj, nu am stiut ca de la mine e problema :~*
Bine ai revenit!
Pe langa simplele-mi povestiri, adaug o povestioara scrisa [i]stramb[/i] :D ...Pe cat de draguta pe atat de reala...
[i] Si ...
Re: Re: Nu ma excit.. din 27 oct 2010 00:03 de Andreyos
eu ma gandeam poate este din cauza la prezervativ sau nuj.. :| la contactul sexual propiu simt placere..dar nu ma excit atat de tare incat sa'mi dau drumu :|
Re: Nu ma excit.. din 27 oct 2010 00:00 de Psyche
degeaba tii la ea daca nu-ti place pasarica ei.
e simplu,in mod normal trebuie sa simti placere la contactul sexual propriu zis. sunteti incompatibili.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 oct 2010 20:33 de DRE
Atunci de ce iti faci griji ca vor face misto de tine?Poate pentru ca tu esti printre cei considerati "fraieri" nu? Trebuie sa stii cum sa faci fata mistourilor...vei avea foarte mult de pierdut in viata daca mereu te vei gandi la ce vor spune ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 26 oct 2010 18:38 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vdo5etCQ
Bun...N-am crezt ca o sa petrec atatea nopti cu o persoana.
Si mai urmeaza una.
Si-mi place prea mult.
Ma tine in brate, ma incalzeste ,imi zice "noapte buna iubire" si "buna dimineata iubire" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 oct 2010 18:07 de ursaru
Sper sa plece la o echipa buna Motanu`.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 oct 2010 16:12 de compot
Jucatorul trebuie sa indeplineasca sarcinile pe care antrenorul i le da. La Mondial, Cristiano nu a jucat liber cum il lasau: Alex Ferguson, Manuel Pellegrini si Jose Mourinho.
Si apropo, unul singur contra 11 nu o sa faca niciodata ...
Re: Re: Erectie slaba. din 26 oct 2010 14:37 de Leroy
Abureala...
Nu ai nevoie de niciun tratament, doar de mai mult somn, iti spun din proprie experienta ca ma pregateam de o noapte "incendiara" cu o tipa si din cauza nesomnului din seara precedenta, nu dadeam randament de niciun fel, cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 oct 2010 05:00 de ursaru
Un jucator e bun in orice conditii...sa o crezi tu pe asta!Am mai vazut jucatori distrusi de antrenori pentru ca i-au pus sa joace pe posturi pe care nu dadeau randament;)
Integra-m-as integra, dar nu pot in lumea rea! din 26 oct 2010 02:14 de ExoticDream
Cand visele se frang in zgomotoase cascade, cand idealurile aluneca in neant, palmuind din al lor zbor negativ sarmana gravitatie, cand castelele cladite in timp, caramida cu caramida, se naruie precum cele de nisip, la primul val venind din zari mai ...
Pagina 167 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |