Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 oct 2010 20:16 de Bozgoru
azi noapte a trebuit sa dorm cu cineva in pat ca au venit niste rude la mine.. multe rude.. 4 camere umplute... dar... nici o problema pana cand a inceput marea problema... SFORAIALA... sforaiala "colegului " de pat... am venit la culcare la ora 4 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 oct 2010 20:12 de Diana_
Buey ursule,da curios mai esti breee! )))) Prea vrei tu sa le stii pe toate! :))) Sincer,inca nu-mi dau seama daca-mi place cu adevarat sau nu! :| Sunt momente in care simt ca imi place,dar si momente in care ma simt putin vinovata si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 18 oct 2010 19:14 de Psyche
eu nu inteleg ce e asa de complicat .. numai in cazul in care ai plete tre sa-ti faci griji. adica voi va tundeti des,in consecinta,tundeti parul deteriorat. :huh:
Re: Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 18 oct 2010 19:02 de ThT
Acum am mai mult timp si iti voi raspunde si la intrebare.
Daca frizerii te tund militareste,dute la un salon,acolo vor stii cum sa te tunda in asa fel incat sa-ti stea bine si tinand cont de forma fetei.Eu unul,ma dau cu fixativ in fiecare zi si ...
Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 18 oct 2010 13:20 de Psyche
da,sunt perfect de acord. am prieteni baieti norocosi,la care parul le creste in sus si altora care li se lasa pe cap. :huh:
Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 18 oct 2010 07:44 de ThT
Nu inteleg de ce catalogati creasta ca fiind de emokid:cat: Inainte sa comentati,prima oara aruncati o privire la frezele "emokiz-ilor".Sunt unii oameni care daca au parul in jos le sta foarte rau si trebuie sa si-l aranjeze cumva...
Re: Probleme din 17 oct 2010 23:02 de suchi
1.cu Creme Depilatoare Veet,e foarte buna,eu foloesc si e super OK
2.el nu se decaloateaza,ptr k la nastere doctorul knd tia taiat pelita aia tia lasato mai mica si de asta,si nu se poate decalota complet,singura sansa care o stiu eu e sa mergi ...
Re: Probleme din 17 oct 2010 22:08 de Platon
Par pubian, crema epilatoare, decalotare din 17 oct 2010 22:07 de Platon
Salut.Am si eu o intrebare: parul pubian care se afla pe testicule cum il indepartati? Doar nu veniti cu lama..
Crema epilatoare este solutia? Daca "Da" recomandati-mi una( numele si locul unde poate fi gasita.
Problema 2.
Cand am penisul in ...
Ploua infernal... si..... din 17 oct 2010 04:39 de ExoticDream
[b]..... alunecam printre tabele de "adevar"....[/b]
Perdele de apa grabita, intr-o toamna rautacioasa, perfida, pandind lacom acest inceput de octombrie orb, marcand o vara incerta, fara inceput, dar sfarsita paradoxal atat de devreme.... Sub un ...
Re: Re: ajutoor? din 17 oct 2010 03:17 de suchi
si la 17 ani si 11 luni si 29 de zile iti trebuie acordul parintilor,la orice clinik,iar natasa,eu zic sa faci testul de sarcina si sa ne zici si noua,iar cu menstruatia eu zic k sa dereglat in urma contactului sexual
Re: Re: Re: Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex ab din 17 oct 2010 00:42 de sergiu_86
frate esti bolnav daca u te-ai gandi sa folosesti a doua varianta :huh::huh::huh::huh:
Re: Re: Re: Singuratic din 16 oct 2010 19:44 de gabi4play
Faza stii care e? Niciodata nam fost refuzat.Dar chestia asta nu e de lauda deoarece nu iam spus niciodata unei fete ca imi place de ea,sau ca vreau sa fiu cu ea.Imi place sa ma uit la mine , ca la inca un copil , care nu prea a crescut inca si ...
Re: Re: Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia l din 16 oct 2010 19:02 de vladbodan
imi aaaa... cer scuze daca ai pomenit si nu am avut suficienta rabdare incat sa citesc totul ... dar de ce trebuie sa astepti neaparat 5 ani ?
si totusi ... de ce sa nu astepti 5 ani, am trecut prin asta, si imi pare rau ca mi-am pierdut-o ...
Re: Ce ati face daca...i-ati mai da o sansa sau nu din 16 oct 2010 16:22 de Bozgoru
iti dai seama ca nu a mers cum trebuie cu fostu si acuma vine la gusteru de tine sa vada cum sunt apele nu..? bag-on pizda masii..
Re: Dungi verticale sau orizontale? din 16 oct 2010 16:04 de Ionela23
Dungile pe verticala te fac sa pari mai inalt si mai slab iar cele pe orizontale te avantajeaza daca esti slabut.:D
Re: Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia la ca din 16 oct 2010 13:37 de sergiu_86
cam asa ceva :((:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2010 13:02 de ursaru
Esti constient ca Romania sa se mai califice de pe locul 2,trebuie sa bata cam tot,deci nu`si permit pasi gresiti.Eu zic pas la euro 2012:))
PS:nick`ul tau are legatura cu fundasul Rolando?:D
Re: Virgin, 23 de ani, ea 18... sex abia la casato din 16 oct 2010 12:54 de ella0790
deci tu trebuie sa ramai virgin pana pe la 28 de ani(?)
Re: INTREBARI PENTRU FETE din 16 oct 2010 11:49 de ella0790
e important si fizicul dar trebuie sa fie si intelegator sa stie sa se distreze sa fie de gasca etc...
Pagina 170 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |