Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Coltul Turnatorului din 7 aug 2011 03:33 de Machiavelli
Da, dar nu iti poti da seama daca sunt purtati...mai ales daca sunt ingrijiti :ok:
Re: De ce uram copiii de bani gata? din 7 aug 2011 00:09 de Guest
Confirma sau infirma tu cele spuse de mn!Eu sunt sigur ca daca esti sincer le vei confirma!:ok:
Cand o sa se gandeasca sa se aseze la casa lui o sa gaseasca cu siguranta una si buna...nu cred ca o sa le fie greu,nu cred ca or sa ramana ...
Re: Coltul Turnatorului din 6 aug 2011 23:20 de DoILookSexy
Daca stii, imediat deosebesti o haina de firma fata de o imitatie chinezeasca :ok:
Re: Ma masturbez ca un nebun din 6 aug 2011 21:17 de Guest
Ce ma te roade pe tine oftica? In primul rand nu lucreaza ma porstule, e plecata cu parintii. Mai date-n slobizii mei cei de toate zilele ca nu despre asta e vorba, adica daca ar sta una de 20 de ani cu mine. Cine plm a zis ca are 20 de ani?
Re: Ma masturbez ca un nebun din 6 aug 2011 20:28 de Guest
ba obsedatule asa de curios ce meserie are prietena ta de sta in america ca tu ai 18 ani si la cat de labar esti nu cred ca esti cu una de 20 de ani sau mai mult asa ca nai ce face o sa mori in fata monitorului dandui in cap lui gigi
Re: Coltul Turnatorului din 6 aug 2011 18:11 de ursaru
Eii ,se faceau fel de fel de chestii,cusut etichete pe tzoale chinezesti etc.:))
Re: Ma masturbez ca un nebun din 6 aug 2011 15:47 de Guest
18.
Au trecut 20 de ore de cand nu mai ma masturbai, dar nu cred ca mai rezist si ma masturbez iarasi. Am auzit ca daca o faci prea mult, dupaia nu o sa iti mai placa sa faci sex cu femei adevarate, sau ca devi ipotent deoarece nu ti-se mai scoala ...
Re: Coltul Turnatorului din 6 aug 2011 15:26 de DoILookSexy
Daca le iei cu eticheta iti spun eu ca sigur nu sunt :,
Re: Sex din 6 aug 2011 13:42 de Guest
p.p.s.
raportul sexual a avut loc pe 28 iulie , ea a fost la ovulatie ieri 5 august , nu cred ca e posibil ca ea sa ramana insarcinata dupa 8 zile de la contact , date si cele de mai sus
Re: Sex din 6 aug 2011 13:32 de Guest
Stiu ca suna ciudat , dar ovulatia a fost dupa 8 zile , nu cred ca exista sperma , si mai ales in cantitate infima (asta daca a fost) sa traiasca mai mult de 5 zile in corpul unei femei..
Re: Sex din 6 aug 2011 13:29 de Guest
Sunt sanse , dar eu am oferit si aceste date cu perioada fertila , ovulatie , etc. Sunt cumva superman ca sperma mea sa traiasca 7 zile in corpul ei?
Re: Sex din 6 aug 2011 11:52 de andreiu21
Avand in vedere ca si prezervativele sunt sigure in proportie de doar 99% => exista macar 1 motiv de ingrijorare pe lume.:D:-`
Problema merge mai departe...
Daca exista 1 motiv de ingrijorare, de ce nu faceti un test de sarcina?:flowers:
Avand ...
Re: Sex din 6 aug 2011 10:56 de Randunik
Daca ai verificat prezervativul si nu era spart inseamna ca a fost de la ea.
Re: Sex din 6 aug 2011 04:23 de dorinda
La baza??? Daca prezervativul sta bine, n-are cum sa iasa nimic din el. Te-ai gandit ca poate fi de la ea?
Re: De ce uram copiii de bani gata? din 6 aug 2011 01:48 de ThT
Mi-ai visat azi-noapte toata viata sau esti clarvazator?
Pentru fiecare vine o varsta cand vrea sa se aseze la casa lui si se simt cam "singuri".
Re: De ce uram copiii de bani gata? din 6 aug 2011 01:44 de Guest
Pun pariu ca tu nu ai avut niciodata probleme cu politia...asa ca nu vad de ce vorbesti fara sa cunosti?
quote]Totusi,crezi ca ei sunt fericiti cand de exemplu,stiu ca prietenele lor stau cu ei doar pentru baniHai ma,fii serios! Crezi ca pe ei ...
Re: De ce uram copiii de bani gata? din 6 aug 2011 01:32 de ThT
Cand e vorba de politie,poate sa-i si scuipe ca nu-mi pasa,MERITA!Totusi,crezi ca ei sunt fericiti cand de exemplu,stiu ca prietenele lor stau cu ei doar pentru bani,cand stiu ca maine daca nu ar mai avea un leu,ar deveni singuri?:lol: Nimeni nu e ...
Re: De ce uram copiii de bani gata? din 6 aug 2011 01:02 de Guest
Eu ma refeream la parintii lor...ei fac cumetriile,iar copiii sunt doar niste intretinuti ai sortii!Ei(copii) nu o sa munceasca niciodata....nu dooar la 17-18 ani!
In acest topic m-am referit si la ei si la parinti!Un copil de bani gata nu o sa ...
Re: sotul meu e foarte mamos. din 5 aug 2011 23:02 de Guest
Revin :D ce vroiam sa spun este ca astfel de intamplari lasa urme, urme care greu se sterg ....Probabil va intrebati de ce am indurat si am tacut, am facut asta pentru ca am fost crescuta si educata altfel decat tineri de azi, am invatat mi-am ...
Re: De ce uram copiii de bani gata? din 5 aug 2011 21:10 de Guest
femeile.....:. ce sa le ceri lor?:lol:
Pagina 200 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |