Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: numai pt. fete din 14 aug 2011 00:29 de ciciloveslaura
"Ce este un tuseu vaginal?
In timpul unui tuseu vaginal medicul verifica organele genitale externe si organele genitale interne ale femeii.
Vei fi asezata pe o masa ginecologica, pe spate, cu genunchii indoiti si picioarele departate.
...
Re: Ce sa fac si ce nu la prima intalnire (baiat, 16 ani) din 13 aug 2011 05:00 de ExoticDream
La prima intalnire? Nu sex! (Mai ales la varsta voastra.)
Fara notite de acasa, fara subiecte pregatite iin fata oglinzii, fara teribilisme si expresii de "baiat smecher", fara planuri de a ajunge sa o cuceresti din trei miscari. Comporta-te ...
Re: Re din 13 aug 2011 04:37 de ExoticDream
Am vazut si eu [b]Hanna[/b] acum vreo 3-4 saptamani, este bine jucat, are actiune, i-as da un 8, nu pot sa spun ca imi voi aminti etern de el.
In schimb, [b]The boy in stripped pyjamas[/b].... ti se imprima in memorie la fel ca [b]La vita e ...
Re: Despre abordare!! din 13 aug 2011 01:18 de ciciloveslaura
... speechless! Google translate? Numai el face asemenea greseli.. sper.
EDIT: ti-am citit ceva comentarii si am vazut ca esti rus. retrag.
Re: Ce sa fac si ce nu la prima intalnire (baiat , 16ani) din 13 aug 2011 01:10 de ciciloveslaura
Un sfat. Ce sa faci este sa nu ii ceri o a doua intalnire. Si ce sa nu faci, hmm.. sa nu o suni sa o inviti la o alta intalnire. Daca totul a decurs bine... asteapta. Ca stie ea cum sa dea de tine.
Re: Care ar fi zonele sensibile ale unu baiat:D din 12 aug 2011 18:19 de ciciloveslaura
:ok: Si in plus ea se refera mai ales in timpul actului.. destul de evident, ca doar nu o sari in deget.
Re: Memo Plus din 12 aug 2011 18:10 de ciciloveslaura
Memo plus pe mine m-a ajutat nefind un consumator de cofeina. M-a tinut treaz si noaptea la fel de bine ca si ziua.. dar logic, daca esti un bautor de cafele toleranta creste si abia daca simti vreun efect.
PS: Nici un medicament de genul ...
Re: Masturbare -> pielea penisului umflata?! din 12 aug 2011 18:00 de ciciloveslaura
Nu cred ca ar fi normal pentru ca are pe ce aluneca. Incearca sa folosesti lubrifiant si pentru masturbare, daca esti mai sensibil. Good luck!
Re: Ejaculare precoce din 12 aug 2011 17:53 de ciciloveslaura
Am citit si eu pe undeva ca ajuta daca faci ceva exerciti si anume.. sa iti pui un prosop pe penisul in erectie si sa incerci sa il tii cat mai mult.. prin contractii. Cica ajuta, acum vezi si tu.. poate, poate. Si in timp ce faci sex, fa la ...
Re: Care ar fi zonele sensibile ale unu baiat:D din 12 aug 2011 16:50 de dorinda
Serios? Eu stiam ca un barbat poate fi excitat si fara sa-l atingi prin zona respectiva, dar daca tu zici asa...
Re: Detalii intime din 12 aug 2011 15:33 de dorinda
Da! E normal sa te deranjeze. Una este sa-i spuna pozitia lui preferata, alta e sa-i dea detalii despre diverse. Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el, dar daca faca asta, nu cred ca tine prea mult la tine. Un barbat care te respecta nu spune ...
Re: Problema existentiala...verisoara si prezervativul... din 11 aug 2011 16:30 de dorinda
Draga, sunt singura la parinti. Nu s-au inteles chiar atat de bine incat mama sa fie dispusa sa-l faca si pe cel de-al doilea, asa ca nu cred ca au facut prea mult sex la viata lor si implicit, nici n-au folosit (prea multe) prezervative. Nici ...
Re: Problema existentiala...verisoara si prezervativul... din 11 aug 2011 16:20 de dorinda
Daca ai un cuc alergic la prezervative nu trebuie sa-i indemni si pe altii sa nu-l foloseasca.
Ma scuzi daca am fost prea dura.
Re: Am nevoie de un sfat:( din 11 aug 2011 16:18 de dorinda
Ma scuzi, dar tu ai citit ce ai scris?
Cu ce nu este el de acord?
Nu in toate frazele este necesar "pai".
Iar ca raspuns la ce te doare: informatii despre anticonceptionale gasesti cate vrei daca o sa dai cautare cu Google. Exista chiar si ...
Re: Care ar fi zonele sensibile ale unu baiat:D din 11 aug 2011 15:45 de onlyforgod
fiecare barbat are zonele lui erogene, nu e standard. incearca diferite zone si vezi cum se comporta, daca se excita.
Re: Ejaculare prematura din 11 aug 2011 04:34 de dorinda
Posibil, dar si eu adorm dupa sex, indiferent daca am sau nu orgasm, dar de multe ori urmeaza runda a doua sau a treia.....:lol:
Re: Problema existentiala...verisoara si prezervativul... din 11 aug 2011 04:22 de dorinda
Bineinteles ca nu-ti pasa, nu faci tu un copil sau avort....pentru asta meritati sa fiti batuti cu pliciul peste oua.
Re: Re din 11 aug 2011 01:45 de ursaru
Salut si bine ai revenit hombre!:D
Legat de Steaua ca si tine consider venirea lui Tatu un mare plus,chiar si a fratilor Costea impreuna cu Bourceanu.Ar trebui sa ne oprim aici,fara Sepsi,Secsi si croati anonimi..
In strainatate legat de Malaga ...
Re: Problema existentiala...verisoara si prezervativul... din 11 aug 2011 00:00 de fiat_lux_mihi
:ok: Bine punctat!
Re: Problema existentiala...verisoara si prezervativul... din 10 aug 2011 23:24 de valentine
Pai fara prezervativ ce are? :ermm: Daca baiatul stie ce face...lasa-i in pace sa se bucure de sex cum vor eiO:)
Pagina 198 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |