Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re

din 10 aug 2011 18:02 de compot

Salut! Transferurile facute in vara asta de echipele romanesti sunt la fel ca celelalte cu care ne-am obisnuit, nimic anormal. Jucatori ieftini, slabi (rar unul mai rasarit, Tatu spre exemplu), cu care ei vor sa castige UCL. Cat despre cele ...

Re: Problema existentiala...verisoara si prezervativul...

din 10 aug 2011 17:35 de simosimina

da...ai dreptate...dar e ca sora mea...si este foarte greu pentru mine sa-i accept tampenii de genul, mai ales cand i-am explicat si am vorbit cu ea atatea!

Re: Ejaculare prematura

din 10 aug 2011 16:04 de dorinda

Rahat! Poate sa i se faca somn sau foame si fara sa fi avut orgasm.

din 10 aug 2011 15:57 de ciciloveslaura

Auzi mai fata, ca ii insulti pe copilandrii astia de pe-aici e total problema ta. Tu cu mine eu cu tine am incheiat orice fel de discutie. Buna ziua

din 10 aug 2011 15:54 de ciciloveslaura

Ha?

din 10 aug 2011 15:47 de dorinda

Asta cu siguranta ai luat-o de pe vreun site si apoi, se cunoaste ca esti barbat....n-ai nici cea mai vaga idee. Ma intreb cum de ti-ai satisfacut partenerele daca nici macar nu-ti dai seama cand aveau orgasm. Tragic....

din 10 aug 2011 13:39 de Guest

bai nebunule... tu crezi k gata stai 3-4 lunii cu una si gata o furi si ai rezolvat dute frate la panarame fara sa afle si ramai tot cu ea si cand va fii gata sa p faca, o faceti. pai ce pana mea nu mai ai rabdare ce iti bubuie instalatia... ma ...

din 10 aug 2011 03:14 de ciciloveslaura

Ma intreb cum va sta el cu un stetoscop in mana stanga cu cealalta luandu`i pulsul, cu urechile ciulite si cu un senzor de miscare atasat organului genital.. Sa fim seriosi, femeile ne conduc de zeci de mii de ani cu faza asta si tot nu am ajuns ...

din 10 aug 2011 01:09 de fiat_lux_mihi

N-am mai baut o bere de nu mai tin minte cand... Mai e putin din vara, ce trist... parca timpul trece altfel de la o vreme incoace (mai repede adica). N-am mai postat de ceva vreme, am fost "ocupat" cica incercand sa implementez cateva idei... doar ...

Re: Erectie

din 8 aug 2011 23:45 de ionutzxxx

nu.daca nu ai avut erectie ori e din vina ta ori nu are forme pt .....

Re: De ce uram copiii de bani gata?

din 8 aug 2011 13:49 de Guest

Pai si normal ca iti imergea bine,ca doar faceai ce iti place si in plus am auzit ca se castiga super bine din meseriile acestea! :ok:

din 8 aug 2011 00:21 de DRE

Chiar daca lucram la videochat sau ca animatoare si tot imi mergea mai bine decat tie :) Si mai bine taci nu esti tu cel in masura sa vorbeasca de "potenta mentala" :))

din 7 aug 2011 20:56 de ThT

Pentru cultura ta generala desi nu stiu la ce te ajuta foarte mult,am avut si eu asemenea probleme. Stiu ca ti-am ranit sufletelul ca am spus ceva de politisti,mai ales ca tu vroiai sa mergi la academia de politie..dar asta e adevarul!Iti dau ...

Re: Coltul Turnatorului

din 7 aug 2011 17:04 de ursaru

Asa e ,dar si cu chinezariile se pot face multe,de exemplu eu aveam un prieten care lua de la chinezi si cunostea pe cineva la fabrica de confectii care ii cosea etichetele pe tzoale.:D

Re: sex cu prietena mea la doar 4 zile

din 7 aug 2011 16:58 de ursaru

Pai tu chiar credeai prietene ca o virgina s-ar fute cu tine dupa 2,3 zile?? Te inseli,ai de asteptat un timp.:flowers:

din 7 aug 2011 15:57 de Guest

Tu ai noroc ca are cine sa te sustina...ca la ce potenta mentala ai,daca erai lasata pe fortele tale sigura ajungeai la videochat sau animatoare!:flowers:

din 7 aug 2011 13:05 de AaLlEeXx

Daca tii la ea, GO FOR IT !

din 7 aug 2011 12:14 de ionutzxxx

nu profit de bunatatea ei daca vrea ea e bine tin la ea nu vreau sami bat joc de ea

Re: Lonely :|

din 7 aug 2011 11:25 de Guest

Ce pot sa zic, nu dispera, trebuie sa existe intodeauna un plan de rezerva, sau daca nu exista construiestel tu. Un plan de rezerva poate insemna chiar si rabdarea sau perseverenta. Hai succes.

Re: Ma masturbez ca un nebun

din 7 aug 2011 11:17 de Guest

Pai de asta incerc si sa ma las, dar mi-e foarte greu. Oricum, am progresat putin, ieri m-am masturbat decat odata. Sper ca si astazi ma voi putea masturba decat odata si atat. Probabil daca continui sa raresc laba, voi ajunge in cateva luni sa uit ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 199 din 3731
«   1 ... 196   197   198   199   200   201   202 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare