Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Ura fata de parinti din 13 aug 2010 03:18 de Bozgoru
sa te sodomizeze cu letconul..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 aug 2010 03:04 de Arayas
Deci stai sa inteleg: Ai user dupa un fotbalist portughez ratat si intri pe forum sa discuti despre sex? In limbajul asta? Iar esti ofuscat ca nu vrea nimeni nici macar sa ti-o arate, nu mai spunem sa ti-o dea?
Intre noi, baietii stim ca atunci ...
Razboiul Rozelor Day Three din 13 aug 2010 02:45 de Arayas
E domnisoara si are o varsta. Nu conteaza care, caci e trecuta deja la capitolul "si altele".
E inca ingrijita in tinuta, nu foarte eleganta si din cauza ca se mai agata inca de moda care era la putere cand era si ea in putere. Nu e foarte volubila ...
Re: Re: Tatuje din 13 aug 2010 02:40 de ?C?C?
si daca nu il refaci ce se intampla?
Re: Re: Copiii minori si internetul din 12 aug 2010 21:43 de GloGloria
copiii din ziua de azi:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgin din 12 aug 2010 15:39 de francesca
paii ori are himenul elastic ori nu il are unele fete se nasc fara el controleaz-o vezi ca trebuie sa fie ceva alb acolo cùdaca nu e :flowers:nu e virgina daca este atunci :ok:inca este
:flowers::wacko::ok::lol:
Re: Re: Ce il excita mai tare? din 12 aug 2010 04:47 de GoldenLady
Mda! Pai la inceput cand un baiat si o fata abia s-au cunoscut un baiat este mult mai usor de excitat un sarut pasional, o pozitie cat mai indecenta :D adica te urci pe el si iti misti soldurile obraznic ca sa simti ceva tare :D sau acum depinde de ...
Cool din 12 aug 2010 01:38 de Arayas
Toata lumea este cool. Eu sunt cool, tu esti cool, ei/ele sunt....Dar hai sa nu mai facem matematica gramaticii limbii romane (limba: complement, singular, cuvant adorat de femei).
"El e cool.
Gel, blugi cu chilotii partial la vedere (adica cu ...
-> din 12 aug 2010 01:38 de Pitik`
E mult mai ok s`o alegi din prima :) .. Adica da, in mod normal trebuie sa cunosti persoana, sa vezi cum se comporta, sa`i cunosti anturajul .. Abia cand esti destul de sigura ca tipul nu face sex cu tine doar pentru a se da ' Macho ' sau pentru a fi ...
Re: viata... din 12 aug 2010 01:01 de Coco1st
azi urmeaza sa merg dupa buletin... s-ar putea sa ma vad cu EA...mi-e greu o iubesc...postura de amic e grea...dar uneori trebuie sa acepti adevarul chiar daca e crud... :(:(( , viata merge inainte...:rolleyes:
Re: Re: ORGASM din 11 aug 2010 23:59 de Arayas
Poate ai un vagin mai mare si nu folosesti "marimea" ce-ti trebuie. Poate.
Poate partenerul tau nu este experimentat. Poate.
Daca nu reusesti nici cu sex oral nici cu un preludiu bun, s-ar putea ca sensibilitatea ta sexuala sa fie scazuta, semi ...
Vitamina K si Clorocalcin din 11 aug 2010 22:52 de Oanys
Chiar are efect, insa NU trebuie abuzat, are f mari riscuri, insa cateodata....merita sa ne simtim si noi libere !!!! Eu am luat la sfatul farmacistei 4 fiole de vit K (nu mai mult !!!), cate una pe zi, si cate 4 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virgine din 11 aug 2010 22:16 de SORIN28
Nu e considerata curva...doar proasta gramada. La 15 ani ar trebui sa aive alte preocupari decat sexul. Ma gandesc, ca scoala trebuie sa fie pe locul 1.
Gresit. Curva este persoana care se afla intr-o relatie(inclusa si casatoria) care inseala. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda din 11 aug 2010 21:56 de SORIN28
Omu' nu e vorba de "5secunde"...e vorba de prima intalnire, prima data fata in fata.
Cand te-ai indragostit nu mai ai nevoie de nimic, timp nu-ti trebuie decat ca sa fii cu ea cat mai mult. Nu stiu...e greu sa explici asa ceva iar eu nu ...
Re: Re: Bubite intinse pe 50% din suprafata penisu din 11 aug 2010 19:12 de adi2010
baieti ajutati-ma si pe mine va rog frumos . de 8 luni am cam aceleasi bubite mici si albicioase si prezint mancarimi in diferite momente ale zilei.stie cineva daca e grav ? sa fie acelasi lucru , desi din cate am vazut , foliculi din aceia nu ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea din 11 aug 2010 17:41 de ThT
Unii sunt timizi doar la inceput,cateva zile ..pana incep sa te cunoasca.Oricum,daca e timid cu o fata de care ii place nu cred ca nu poate inspira masculinitate.:ok: Preferi acel tip de baiat de care nu poti scapa si care te streseaza cu sute de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fet din 11 aug 2010 16:18 de nk
Nu as putea sa am o relatie cu un tip timid.Sub nici o forma.Un barbat trebuie sa inspire masculinitate,ori timiditatea inspira exact opusul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2010 16:10 de LethaL4You
Mda... Dar ce zici de media 9.36 la admitere la liceu?;)
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? help din 11 aug 2010 10:38 de baby
Ti-a zis ca esti linistit ca sa nu spuna ca esti plictisitor:ermm:
Asa sunt in ziua de azi astia.
Vor distractie,vor sa iasa...sa cunoasca.
Ce vroiai sa faca? Sa te vada pe tine abatut si trist?
Normal ca nuuu!
Fata vrea sa simta ca ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac? help din 11 aug 2010 09:27 de Cristian
pei treaba sa in felu urmator ... eu am fost lovit de un ghinion in valoare de peste 6000 de euro pe care trebuie sa il platesc cand de urgent se poate. .. iar cand ma vedeam cu ea inloc sa imi las problemele akasa eu le loam cu mine... ea nu a ...
Pagina 209 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |