Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: #Bisexualitatea din 15 aug 2010 22:46 de alinutzaa
:lol::lol::lol: Balene:lol::lol:... Clar ca trebuie sa fie mai mult decat Bune:p:p
Re: Nu stiu ce sa fac, mi-am pierdut sotul din 15 aug 2010 17:57 de Guest
Re: Scurgeri portocalii din vagin dupa sex... din 15 aug 2010 17:35 de victoria_ok
la ginecolog oricum trebuie sa se duca.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2010 14:24 de ExoticDream
In primul rand, pe strada, in metrou etc., nu prea am obiceiul sa studiez oamenii; asta se intampla in general, nu numai cand sunt foarte obosita si impleticita printre fel de fel de ganduri, no offense, dar mai mult m-ar tenta sa urmaresc cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sang din 14 aug 2010 22:15 de drooz
asa am sa fac , careva a mai auzit ceva de genu??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac,mi-am pi din 14 aug 2010 21:27 de Pasaroi_Cuminte
Depinde de persoana. E mai bine sa previ decat sa tratezi.
Da, asta este adevarat.Dar pentru a nu avea perceptii false asupra momentului este bine de stiut istoricul .
Aceasta implica predictibilitatea.Nu poti sa intuiesti sau sa pui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sange :: din 14 aug 2010 18:33 de victoria_ok
Du-te tu cu ea. Ca starea asta nu-i a bine. Ginecologul o va primi numai decit. Teama de mama nu trebuie sa o impiedice. Caci totusi e sanatatea ei la mijloc.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 14 aug 2010 18:08 de baby
Prin mintea ta:lol::lol: Glumesc:-*
Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac,mi-am pierdut so din 14 aug 2010 17:56 de Bozgoru
trecutul ne bantuie pe toti.. si da trebuie sa platim in prezent si in viitor pt ce ai facut... e o tampenie mentalitatea unora care zic ca nu conteaza ce ai facut in trecut... o da conteaza.. si conteaza mult.. na.. ai primit ce ai meritat.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac,mi-am pierdu din 14 aug 2010 17:35 de DaNNY_DiViNO
in fond.. traiesti cu sotul nu cu soacra... trebuie sa fi sincera 100% cu el si orice ar veni pe parcurs va intelege si iti va fi alaturi.. asa si eu cu a mea, ne cunoastem trecutul pentru ca am vrut sa il discutam, ne cunoastem greselile si nu avem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data.... din 14 aug 2010 16:59 de alinutzaa
Heiii...Cei care ati raspuns pana acum nu ati fost atenti la niste detalii date de el!... El vrea sa o faca prima data fara prezervativ!(!)(!)(!)... Chiar daca fata ia anticonceptionale, chiar daca vrei tu prima oara fara, chiar daca, chiar ...
Re: nu stiu ce sa fac,mi-am pierdut sotul din 14 aug 2010 16:32 de mary
Acum 2 zile la servici am gresit ca lucrez bani,si am pus o suma de 100 milioane am tastat gresit,si banii astia trebuie sa ii pun de la mine,eram stresata ca numai ce am vorbit cu sotul meu si mi-a zis ca divortam ca soacramea nu mai vrea sa ma ...
Nu stiu ce sa fac, mi-am pierdut sotul din 14 aug 2010 16:23 de mary
Povestea mea incepe asa,acum 2 ani de zile am cunoscut pe cineva dar am stat cateva luni impreuna dupa care ne-am despartit,ne-am impcat,ultima oara eu am pus capat.A trecut timpul eu mi-am facut pe altcineva.Acum 3 luni m-am maritat.Inainte cu o ...
Re: Re: Ce parere aveti de fetele care se imbraca din 14 aug 2010 15:17 de sweety16
Da pentru ca majoritatea persoanelor catalogheaza o persoana fara sa o cunoasca...
Re: Ce parere aveti de fetele care se imbraca suma din 14 aug 2010 15:10 de victoria_ok
Poti arata sexi si imbracata, dar trebuie sa stii cum sa te imbraci. Daca as vedea o astfel de fata la sigur i-as spune ca e o curva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea fetelor despre bar din 14 aug 2010 14:10 de Pasaroi_Cuminte
Nu este nicidecum "tipic feminin". Este tipic oamenilor(femei si barbati) cu personalitate ,care prin insusi a lor prezenta au "harul" de a schimba arealul social unde traiesc, asemeni personalitatii lor.
Daca vrea cu adevarat sa te ...
Re: Re: Re: Ce il excita mai tare? din 14 aug 2010 09:52 de DaNNY_DiViNO
Femeia ideala. I love u :flowers::heart:
Razboiul Sexelor din 14 aug 2010 02:26 de Arayas
Jurnal de razboi:
"O cheama Elena. Prietenii ii spun Leni. Asa i se pare ei mai cu mot. Cica "Elena" e nume de baba. Ma rog, alegerea ei. E profesoara de limba romana in Chisinau, la o scoala generala.
A venit la mare cu o tabara de copii. Eu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2010 00:20 de RicardoRocha
unde lucrezi tu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2010 00:07 de Arayas
Cine ti-a zis tie, ca-s patron? Sunt angajat, dar din cauza SCOLII am un loc de munca unde imi permit sa angajez si sa dau afara linguroi ca tine. Vad ZILNIC analfabeti gen Labaro Flocea cum vin cu parintii de manutza sa-i angajeze. Sa vezi ce le ...
Pagina 207 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |