Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Metode contraceptive din 12 iul 2011 16:52 de Guest
AMIN!
Dorinda, ar fi mai usor pentru cine? pentru femeie poate... :devil:
Re: Metode contraceptive din 12 iul 2011 14:57 de toy
Degeaba e mai usor daca nu toata lumea il suporta. Eu, de exemplu nu simt nimic daca prietenul meu isi pune prezervtiv si nici el nu simte. Dupa parerea mea, cea mai buna metoda este folosirea pilulelor contraceptive
Re: Am nevoie de ajutor din 12 iul 2011 14:50 de Alinussa
O sa mai stau pana marți si daca nu mă duc la doctor...ca tot astept sa vina.merci pt răspunsuri oricum
Re: Am nevoie de ajutor din 12 iul 2011 14:33 de Alina90
Daca v-ati protejat si nu au fost incidente in timpul actului sexual(s-a rupt prezervativul, a alunecat...) , nu cred ca ar trebui sa te panichezi. in plus, nu ti-a intarziat menstruatia doar 3 zile, chestie care se mai intampla uneori. Oricum ...
Re: Am nevoie de ajutor din 12 iul 2011 14:30 de viss123
Daca nu ai avut probleme cu prezervativul nu trebuie sa ai motive de ingrijorare.
Re: Metode contraceptive din 12 iul 2011 11:40 de dorinda
Ete fas! Daca tie nu-ti place cu prezervativ, asta e, nu-i supune si pe altii la riscuri din cauza ca nu-ti convine caciulita.
Re: Sex anal din 11 iul 2011 23:51 de rar2112
:ok: HAVE FUN !!!
Re: Secretie transparenta si urat mirositoare a penisului din 11 iul 2011 23:48 de Wreck
Da, are acea reputatie. Deci am stat toata ziua si am cautat pe net. Dupa cum am spus, a avut loc sex oral si normal, cu prezervativ. Nu au existat saruturi pe gura, nu am rani pe corp, ca ma sarutat pe corp si in zona genitala, dar nu pe penis ...
Re: Secretie transparenta si urat mirositoare a penisului din 11 iul 2011 22:49 de fiat_lux_mihi
Pai cam este. Respectiva "fata" e de reputatie indoielnica?
Daca nu aveai si inainte... te-ai pricopsit cu ceva...
Trebuie sa mergi sa te vada un medic, nu putem sa-ti dam noi sfaturi pe internet. Daca vrei ceva sa te linisteasca, probabil nu ...
Secretie transparenta si urat mirositoare a penisului din 11 iul 2011 20:16 de Wreck
Buna tuturor. Imi cer scuze de la inceput daca acest subiect a mai existat mai de mult, dar sunt un pic panicat si nu am avut timp sa caut.
Acum 3 zile, am avut un contact sexual cu o fata care nu o cunosc. A fost protejat. Oral cu prezervativ, si ...
Re: Sex anal din 11 iul 2011 19:05 de fiat_lux_mihi
Curaj? Suntem pe un forum, totul se invarte in jurul ideii de anonimat... De ce nu as fi sincer?
Sunt o fire curioasa si foarte deschisa in ceea ce priveste sexul, daca e de experimentat ma bag, nu-mi place... nu mai incerc si a doua oara... ...
Re: Metode contraceptive din 11 iul 2011 18:56 de fiat_lux_mihi
BLASFEMIE!
Pentru Melisa: Diafragma! ce spui de asta? pune-ti tu fes.
Re: Metode contraceptive din 11 iul 2011 14:19 de Melisa
Unora nu le pasa nici atunci..O sa vorbesc cu el despre asta,e cea mai sigura metoda..
Re: Metode contraceptive din 11 iul 2011 12:50 de dorinda
Stiu ca este mai bine fara prezervativ, dar daca el este inconstient, macar sa fii tu responsabila. E corpul tau, e viata ta, daca exista metode contraceptive, foloseste-le, pentru ca e traumatizant sa treci printr-un avort si nici nu cred ca ai ...
Re: Metode contraceptive din 11 iul 2011 12:17 de Melisa
Cele 3 luni..sunt in vara o luna,de Craciun,de Paste..si daca avem noroc poate ceva mai mult..prezervativele le folosim mai rar,pana acum deloc dar o sa avem nevoie,mie imi e putin frica sa nu raman gravida insa lui deloc.
Re: Ea nu simte nimic in timpul actului sexual! din 11 iul 2011 08:53 de toy
Si eu am trecut prin ce trece prietena ta. La inceput, daca nu simteam durere nu simteam nimic, in plus, dupa vreo doua minute chiar incpea sa ma deranjeze prezenta penisului in vagin. Cel mai grav a fost cand a incercat sa ini fca oral si m-a ...
Re: despre abordare !! din 11 iul 2011 05:23 de Machiavelli
Daca e dragoste la prima vedere si adevarata o comunicare intre cei doi e aproape imposibila, sa fim seriosi! :ok:
Re: Metode contraceptive din 11 iul 2011 01:13 de ExoticDream
Cum va protejati? Daca cele 3 luni sunt adunate din bucatele, prezervativul este solutia potrivita; daca insa va vedeti 3 luni snur, atunci poti lua anticonceptionale in periaoda respectiva (si un pic inainte). Vedeti sa nu riscati prea mult in ...
Re: Metode contraceptive din 11 iul 2011 00:10 de Melisa
Nu ma bazez prea mult pe ovule dar ma gandeam sa incerc,noi oricum nu am folosit nici anticonceptionale si nici prezervativ niciodata.
E mai mult o relatie la distanta si sa iau pastile tot anu pentru cateva relatii intime in 3 luni cat ne vedem ...
Re: Metode contraceptive din 10 iul 2011 22:55 de simosimina
sincer nu le recomand...o cunostinta a ramas insarcinata folosind ovule din acelea...daca tot vrei metoda contraceptiva...mai bine te apuci de anticonceptionale...sunt mult mai sigure;)
Pagina 215 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |