Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: raresh

din 16 iul 2011 01:17 de ExoticDream

Acum nu mai merge la scoala, sta sa masoare din ora in ora cresterea obiectului care il fascineaza! Romana nu-i trebuie pentru asta, problema este ca fara un strop de matematica vine peste cateva saptamani hiperbolizand cum ca tocmai si-a masurat ...

Iubire imposibila

din 16 iul 2011 01:03 de onlyforgod

A inceput anul trecut, desi o vedeam aproape in fiecare zi si o consideram o fata foarte frumoasa nici prin cap nu imi trecea ce avea sa fie ulterior. Eram intr-unul din cursurile plictisitoare de la facultate in care profesoara vorbea de una singura ...

Re: Imi place de sora celui mai bun prieten. Ce fac?

din 15 iul 2011 23:35 de fiat_lux_mihi

Cred ca e neinteresant totusi... daca tu poti sa te uiti ca un libidinos la o copila de 15 ani e problema ta. Mult noroc in conduita licita fata de acest aspect, o seara placuta.

Re: Metode contraceptive

din 15 iul 2011 17:33 de simosimina

ai putea sa incerci inelul Nuvaring...este super comod/eficient. Il introduci acolo....si ai scapat de stres:)

Re: Poate ramane gravida in mare?

din 15 iul 2011 17:29 de simosimina

...vezi sa nu-ti manance algele cocosul:))

Re: raresh

din 15 iul 2011 15:21 de dorinda

Vezi poate iti creste inteligenta, ca scrii cu picioarele. N-am mai auzit vreodata de "eo". De "eu", da, stiu. Mai bine nu te mai duci la scoala ca sa nu se mai mire nimeni de ce n-ai habar de limba romana. Iar daca mergi, mergi degeaba.

Re: Prea multa lubrifiere?

din 15 iul 2011 11:47 de Guest

Am calculat gresit faza cu intarzierea , iar m-am speriat degeaba..

Re: Problema de logica .

din 15 iul 2011 01:02 de KeyLogger

Dupa cum am zis o sa dau eu raspunsul.... chiar atat de neinteresanta e ? :ermm: Deci . Primul baiat isi pune amandoua prezervative ,iar dupa ce termina treaba fiecare prez va avea o parte curata , care poate fi folosita de ceilalti 2 .

Re: Poate ramane gravida in mare?

din 14 iul 2011 23:00 de toy

Daca stati mai apropiati nu poate. Daca faceti sex in apa se poate. Sincer, nu recomand sexul in mare:wacko:..mi se pare un mediu prea murdar pentru un lucru atat de placut

Re: urgent!!!

din 14 iul 2011 20:54 de Guest

Doar daca "pogoara Sfantul Duh" peste ea.Si nu cred ca tu esti Sfantul Duh.

Re: Eu 22, EL 38

din 14 iul 2011 19:26 de Melisa

Poate se repeta nu zic ca nu,in fine.Cu totii criticam,chiar si tu.Incheiem discutia aici oricum nu vom ajunge nicaieri...

din 14 iul 2011 16:23 de DRE

Vezi ca si la tine greselile se repeta.Tu cu ce drept critici pe altii? in fine...imi cer scuze daca te-am deranjat si stiu ca nu te-ai legat niciodata de mine asa cum nici eu nu ti-am zis mare lucru, nu m-am luat de tine.Nu da amploare ...

din 14 iul 2011 15:25 de Melisa

Am raspuns deja de ce nu tac.Nu ti-am zis tie absolut nimic,nu m-am legat de tine niciodata de cand sunt logata pe site-ul asta,asa ca tu cu ce drept vii sa imi evidentiezi greselile ?Daca nu te intereseaza cum scriu nu mai comenta sau nu mai ...

din 14 iul 2011 14:47 de Guest

Da poate ramane insarcinata cu vre-un peste :)) Acum serios, fara gluma.... NU! apermatozoizii nu umbla ca pestii prin apa si mai intra si in vaginul ei.... totusi e nevoie de un act sexual ca sa ramai gravida...f putine sunt cazurile cand o ...

din 14 iul 2011 14:27 de Guest

va rig sa imi rasp si sa nu radeti k sunt foarte stresat, ea nu ia nici anticonceptinale, si vreau sa stiu daca este vreun risc , multumesc

din 14 iul 2011 12:29 de Guest

Nu era virgina , e cam a 4-a oara , ea zice ca a fost si stresata in ultima vreme. O sa faca un test daca nu se remediaza nimic dupa 7 zile de intarziere , ca sa fim siguri. Multam de sfat..

din 14 iul 2011 11:30 de DaNNY_DiViNO

Numai daca ii faci oral sub apa.. :rolleyes:

din 14 iul 2011 10:17 de dorinda

Da, poate! Vezi ca daca ti se scoala cucu, s-ar putea sa ti-l manance pestii...

Poate ramane gravida in mare?

din 14 iul 2011 08:08 de Guest

Buna am o prietena care nu mai este virgina si vrem sa mergem la mare. Intrebarea mea este daca poate ramna insarcinata daca stam mai apropiati in apa? :D :)

din 14 iul 2011 06:26 de toy

Nu te mai stresa si bucura-te ca "s-a udat" bine. Daca nu ai ejaculat si ai folosit prezervativ, nu s-a intamplat nimic. Totusi, ca sa nu mai stati ca pe ace, poate face un test. Ea era vigina inainte sa o faceti? Daca da, este normal sa i se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 213 din 3731
«   1 ... 210   211   212   213   214   215   216 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare