Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: raresh din 16 iul 2011 01:17 de ExoticDream
Acum nu mai merge la scoala, sta sa masoare din ora in ora cresterea obiectului care il fascineaza! Romana nu-i trebuie pentru asta, problema este ca fara un strop de matematica vine peste cateva saptamani hiperbolizand cum ca tocmai si-a masurat ...
Iubire imposibila din 16 iul 2011 01:03 de onlyforgod
A inceput anul trecut, desi o vedeam aproape in fiecare zi si o consideram o fata foarte frumoasa nici prin cap nu imi trecea ce avea sa fie ulterior. Eram intr-unul din cursurile plictisitoare de la facultate in care profesoara vorbea de una singura ...
Re: Imi place de sora celui mai bun prieten. Ce fac? din 15 iul 2011 23:35 de fiat_lux_mihi
Cred ca e neinteresant totusi... daca tu poti sa te uiti ca un libidinos la o copila de 15 ani e problema ta.
Mult noroc in conduita licita fata de acest aspect, o seara placuta.
Re: Metode contraceptive din 15 iul 2011 17:33 de simosimina
ai putea sa incerci inelul Nuvaring...este super comod/eficient.
Il introduci acolo....si ai scapat de stres:)
Re: Poate ramane gravida in mare? din 15 iul 2011 17:29 de simosimina
...vezi sa nu-ti manance algele cocosul:))
Re: raresh din 15 iul 2011 15:21 de dorinda
Vezi poate iti creste inteligenta, ca scrii cu picioarele. N-am mai auzit vreodata de "eo". De "eu", da, stiu. Mai bine nu te mai duci la scoala ca sa nu se mai mire nimeni de ce n-ai habar de limba romana. Iar daca mergi, mergi degeaba.
Re: Prea multa lubrifiere? din 15 iul 2011 11:47 de Guest
Am calculat gresit faza cu intarzierea , iar m-am speriat degeaba..
Re: Problema de logica . din 15 iul 2011 01:02 de KeyLogger
Dupa cum am zis o sa dau eu raspunsul.... chiar atat de neinteresanta e ? :ermm:
Deci . Primul baiat isi pune amandoua prezervative ,iar dupa ce termina treaba fiecare prez va avea o parte curata , care poate fi folosita de ceilalti 2 .
Re: Poate ramane gravida in mare? din 14 iul 2011 23:00 de toy
Daca stati mai apropiati nu poate. Daca faceti sex in apa se poate. Sincer, nu recomand sexul in mare:wacko:..mi se pare un mediu prea murdar pentru un lucru atat de placut
Re: urgent!!! din 14 iul 2011 20:54 de Guest
Doar daca "pogoara Sfantul Duh" peste ea.Si nu cred ca tu esti Sfantul Duh.
Re: Eu 22, EL 38 din 14 iul 2011 19:26 de Melisa
Poate se repeta nu zic ca nu,in fine.Cu totii criticam,chiar si tu.Incheiem discutia aici oricum nu vom ajunge nicaieri...
Re: Eu 22, EL 38 din 14 iul 2011 16:23 de DRE
Vezi ca si la tine greselile se repeta.Tu cu ce drept critici pe altii?
in fine...imi cer scuze daca te-am deranjat si stiu ca nu te-ai legat niciodata de mine asa cum nici eu nu ti-am zis mare lucru, nu m-am luat de tine.Nu da amploare ...
Re: Eu 22, EL 38 din 14 iul 2011 15:25 de Melisa
Am raspuns deja de ce nu tac.Nu ti-am zis tie absolut nimic,nu m-am legat de tine niciodata de cand sunt logata pe site-ul asta,asa ca tu cu ce drept vii sa imi evidentiezi greselile ?Daca nu te intereseaza cum scriu nu mai comenta sau nu mai ...
Re: urgent!!! din 14 iul 2011 14:47 de Guest
Da poate ramane insarcinata cu vre-un peste :))
Acum serios, fara gluma.... NU! apermatozoizii nu umbla ca pestii prin apa si mai intra si in vaginul ei.... totusi e nevoie de un act sexual ca sa ramai gravida...f putine sunt cazurile cand o ...
Re: urgent!!! din 14 iul 2011 14:27 de Guest
va rig sa imi rasp si sa nu radeti k sunt foarte stresat, ea nu ia nici anticonceptinale, si vreau sa stiu daca este vreun risc , multumesc
Re: Prea multa lubrifiere? din 14 iul 2011 12:29 de Guest
Nu era virgina , e cam a 4-a oara , ea zice ca a fost si stresata in ultima vreme. O sa faca un test daca nu se remediaza nimic dupa 7 zile de intarziere , ca sa fim siguri. Multam de sfat..
Re: urgent!!! din 14 iul 2011 11:30 de DaNNY_DiViNO
Numai daca ii faci oral sub apa.. :rolleyes:
Re: urgent!!! din 14 iul 2011 10:17 de dorinda
Da, poate!
Vezi ca daca ti se scoala cucu, s-ar putea sa ti-l manance pestii...
Poate ramane gravida in mare? din 14 iul 2011 08:08 de Guest
Buna am o prietena care nu mai este virgina si vrem sa mergem la mare. Intrebarea mea este daca poate ramna insarcinata daca stam mai apropiati in apa? :D :)
Re: Prea multa lubrifiere? din 14 iul 2011 06:26 de toy
Nu te mai stresa si bucura-te ca "s-a udat" bine. Daca nu ai ejaculat si ai folosit prezervativ, nu s-a intamplat nimic. Totusi, ca sa nu mai stati ca pe ace, poate face un test. Ea era vigina inainte sa o faceti? Daca da, este normal sa i se ...
Pagina 213 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |