Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am penisul mic, ce ma fac?

din 14 iul 2011 04:06 de dorinda

Panicatule, ia zi dimensiuni, ca multi se sperie degeaba. Tare mi-e ca si tu faci la fel.

din 14 iul 2011 04:06 de dorinda

Panicatule, ia zi dimensiuni, ca multi se sperie degeaba. Tare mi-e ca si tu faci la fel.

Re: Oare gandesc?

din 14 iul 2011 03:18 de Machiavelli

:D:D:D

Re: Problema de logica .

din 14 iul 2011 02:12 de KeyLogger

Din pacate nu . :D Problema are un raspuns logic, fara nici un obiect inventat sau altcva . O sa revin diseara pe la 23:00 cu raspunsul daca nu se va gasii.

Re: Masturbare pe strada

din 14 iul 2011 00:50 de Guest

Lol, cel mai tare mesaj pe care l-am citit eu in ultima vreme. Astuia chiar nu ii e frica sau rusine sa afirme tot ce gandeste si ce face. Vad ca are si un slogan care sustine drepturile labagiilor stradali ,,NU SUNTEM AGRESIVI" :lol:

din 14 iul 2011 00:32 de Guest

Multumesc pentru raspuns, dar asta cu mercedes si audi cam greu, cel putin nu acum la varsta mea de 17 ani, tata are un o amarata de skoda octavia din anul 2004 care sa demodat de mult, cei drept sunt singur la parinti, dar nu cred ca m-ar ajuta ...

din 13 iul 2011 23:57 de dorinda

Stai calm, o sa mori virgin.:p Esti bleg, iti faci atatea griji degeaba. Sunt altii mai distrusi ca tine care au parte de femei en-gros, dar au bani. Trage-ti un Audi/Mercedes ultimul racnet si vin singure. N-o sa-ti spuna niciuna ca o ai mica.

Re: Oare gandesc?

din 13 iul 2011 23:06 de ExoticDream

Daca nu-i vorba de iarba, sex sau baieti "jmecheri" (ori multimea complementara de insi obligatoriu urati si virgini), ai iesit din patratica lui! :D:D:D

Am penisul mic, ce ma fac?

din 13 iul 2011 22:40 de Guest

Am si eu o problema, am putza mica rau, ce ma fac? Adica este subtire rau, grosimea este de 2 degete, adica nu ca latime, ci ca grosime(circumferinta). O sa reusesc sa fac vreodata sex? O sa reusesc sa fac vreodata o fata sa stea cu mine dupa ce ...

Re: Eu 22, EL 38

din 13 iul 2011 17:40 de toy

Dar tu alta treaba nu ai in afara de criticatul altora? Nu ar trebui sa fii atat de "aprinsa" degeaba, pentru ca nu stii tu cum sta treaba intre ei. P.S. substantivul "copil", la numarul plural, articulat cu articol hotarat, se scrie CU TREI I, ...

Re: Eu 22, EL 38

din 13 iul 2011 15:33 de Melisa

Da tu nu ai alta treaba decat sa strici familii ?Ca te culci sau nu cu el nu mai are importanta atata timp cat voi sunte-ti impreuna si poate sotia lui va suferi din cauza asta candva,poate si copii daca are.Te fascineaza sa distrugi familii ?!!!!! ...

Re: Cum sa scap de masturbare

din 13 iul 2011 14:50 de Bockscar

man,din cate am inteles ai 15 ani sau cat? oricum,si eu tot asa gandeam la varsta ta cum sa ma las,pana la urma tot o fac.Vezi ca sunt niste topicuri mai vechi despre subiectul deschis de tine.La varsta care o ai este normal sa te gandesti la asa ...

Re: Prea multa lubrifiere?

din 13 iul 2011 14:45 de Bockscar

ma,nu te mai lauda atata,dute si pune mana pe o carte si invata ceva,nu ne mai face atatea pofte pe aici! :D

Re: Prea multa lubrifiere?

din 13 iul 2011 14:11 de Guest

O mica problema , i-a intarziat menstruatia cu 5 zile . Sa-mi fac griji?

Re: In the meantime...

din 12 iul 2011 20:36 de DrSexpert

Pai daca dai preview la contul tau poti vedea link-ul catre toate mesajele tale. http://www.sexpert.ro/forum/search?q=&quser=fiat_lux_mihi&sort=date

Re: Metode contraceptive

din 12 iul 2011 20:26 de fiat_lux_mihi

Sau o aspirina... daca in momentul actului sexual o tine strans intre genunchi!

Re: Usturimi dupa primul contact sexual!

din 12 iul 2011 17:40 de Rayzolo

Ai luat BTS :))

Re: In the meantime...

din 12 iul 2011 17:09 de fiat_lux_mihi

Nu stiu daca s-a mai sugerat in paginile anterioare DAR eu as vrea sa am o lista cu postarile mele ca sa pot urmari mai usor ce si unde... stiti voi, cand dai click la contul meu. Exista asa ceva si nu vad eu? Poate ma indrumati.

Re: Imi place de sora celui mai bun prieten. Ce fac?

din 12 iul 2011 17:06 de fiat_lux_mihi

acu te faci de bafta in cartier... :wacko:

Re: Secretie transparenta si urat mirositoare a penisului

din 12 iul 2011 16:56 de fiat_lux_mihi

Stai putin, cum sa nu fie nimic?! Tu asa ai in mod normal pe penis?! Eu nu! Mergi la medic mai ales daca stii ca ai fost la fetite. Ai bagat mainile pe la dansa pe la mizerie inainte sa-ti pui prezervativul? Data viitoare sa te speli pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 214 din 3731
«   1 ... 211   212   213   214   215   216   217 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare