Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 19:23 de Machiavelli
Nu stiu cine este de acord cu acesti caini vagabonzi sau cine poate fii.Si strict la problema cu siguranta publica ei trebuiesc dusi in locuri speciale ,nu eutanasiati.E ceva simplu ca buna ziua.Nu trebuie sa ii omori deoarece rasa lor este pur ...
Re: Re din 28 mai 2011 19:00 de dorinda
Pai...barbatii oricum "e porci" si femeile parasute, nu neaparat fizic, ci poti sa fii cu**a si in idei, promisiuni...te sucesti de la un minut la altul.
Re: sa din 28 mai 2011 17:20 de Disperata
cum ar fi? e o rana destul de mica.. la intrare in vagin, 1 cm in interior, nu mai mult..
Re: metode de copiat din 28 mai 2011 15:08 de omu_negru
sa incep eu...
exista mai multe metode: cea cu hands free-ul (daca la obiectul respectiv sunt povesti), dar buna ramane si cea cu fituicile xeroxate si minimizate (cate 8 pagini pe o pagina) de pe care poti copia linistit.
voi ce metode ...
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 15:06 de UCV2011
Toti avem concepte morale despre cum ar trebui tratate animalele. Acum un vegetarian (probabil) iti va spune ca toate animalele au un drept la viata care nu poate fi niciodata incalcat iar unul ca mine iti va spune ca este acceptabil sa omori ...
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 14:39 de UCV2011
Aha, tot nu esti in stare sa-mi oferi vreun fel de argument. Esti pur si simplu selectiv si subiectiv.
Nu este un topic, este un subforum pentru off-topicuri. Aproape toate forumurile au asa ceva.
Cuvintele tale te ...
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 14:23 de Machiavelli
Vrei sa spui ca te-ai inregistrat pe site-ul asta doar pentru ati posta frustrarile fata de caini?
Jenant.
M-am lamurit.Esti un mare dobitoc.Nu am vrut sa te ofensez asa direct insa o meriti din plin.:ok:
Ma desteptul curului am zis eu ...
Re: Re din 28 mai 2011 12:54 de DaNNY_DiViNO
Sunt si femei asa, hotarate doar pe sex, din pacate trei sferturi din ele nu cred ca mai sunt in tara ci in afara la facut bani, ca atunci cand o fac moca, ceva nu se leaga.. :unsure:
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 12:25 de UCV2011
Probabil nu ai citit partea cu "taci din gura ca mananci kkt cu lopata".
Iar acum cainii vagabonzi au devenit daunatori. Ce e asa de greu de inteles?
Nu este chestia de "poate", n-ai mai citit si tu stirile? Sunt 10000 de oameni ...
Re: intim... din 28 mai 2011 12:06 de simosimina
http://www.youtube.com/watch?v=MgEnASmpEd0
ce frumos este afara...sunt asa happy :)
intr-un final ma simt si eu linistita, fericita...la casa mea ..ca sa zic asa :))
nu exista rau pe lumea asta...el exista doar daca il provoci tu!
ignora ...
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 11:51 de fiat_lux_mihi
Eu zic sa te calmezi putin, ai facut-o pe fata aia curva degeaba.
Tu intelegi ca ne ceri sa fim de acord cu un masacru, nu poti compara cu sobolanii sau gandacii care se cunosc a fi daunatori de cand lumea.
Din ciclul hai sa omoram orice ne ...
Re: Re din 28 mai 2011 11:42 de fiat_lux_mihi
Mersi Dane
De acord... dar uite si reversul medaliei - o toapa din asta vine si plange pe forum, distorsioneaza realitatea putin, restul muierilor o iau cu "vai saracuta" si iar se nasc stereotipuri gen barbatii sunt porci si alte alea... ...
Re: love love love din 28 mai 2011 11:41 de Ionela23
Oare chiar se simte bine daca ma ameninta, injura, jigneste?
Daca am avut o relatie de 4 ani si s-a terminat asta nu inseamna ca trebuia sa stau acasa si sa plang pentru ca este el prost si m-a inselat!
NU
El ar trebui sa se zgarie pe ochi ...
Re: Re din 28 mai 2011 11:32 de fiat_lux_mihi
http://www.youtube.com/watch?v=mthS6N_MH-M
Urmareste, te destinde si in plus e si... edificator...
:lol:
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 11:25 de UCV2011
Nu, este forum pentru "Altele".
Sigur, lasa-i sa se inmulteasca pana ai vreo 20 in casa si mai iei si cine stie ce boala. Atunci chiar va trebui sa-i omori.
Probabil asa se va intampla si cu cainii. Se vor inmulti necontrolat pana cand ...
Re: Re din 28 mai 2011 11:24 de CaptainCrunch
Nu mi-a convenit ca ma demoralizezi, chiar n-am nevoie de asa ceva acum. Mi se pare mai bine sa nu zici nimic decat sa faci omul cu ou si cu otet, mai ales ca habar n-ai ce s-a intamplat... dar na, noi baietii suntem de vina mereu... unii dintre ...
Re: Preludiu ? din 28 mai 2011 02:33 de dorinda
Nici n-ai cum sa patesti ceva daca se poarta frumos, doar daca este el prea infierbantat.
Re: Preludiu ? din 28 mai 2011 02:23 de simosimina
"la intrare" o durea din cauza lipsei lubrifierii (lipsei preludiului)...iar soldurile probabil ca o dureau chiar de la febra musculara (ca doar ati facut sex de nenumarate ori timp de doua zile) :)
Mai cateodata e ok si fara preludiu...mai ales ...
Re: sa din 28 mai 2011 02:19 de simosimina
daca e adevarat ceea ce zici...ar trebui sa te duci la un ginecolog, deoarece rana nu trece asa...stand ...poti ajunge sa faci alte complicatii...graveeee
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 28 mai 2011 00:56 de Machiavelli
Bai omule ,tu la varsta ta (asta daca e adevarat ce ai in descriere) nu ai ce face decat sa o arzi aiurea pe forumuri?
Ar fii chiar dureros ca o persoana de 41 de ani sa gandeasca asa cum iti gandesc matale neuronii.Om serios.
Vezi-ti de familia ...
Pagina 261 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |