Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re

din 28 mai 2011 00:46 de dorinda

Ce nu ti-a mai convenit de data asta? Ca nu-ti cant in struna? Daca nu-ti convin raspunsurile de aici, n-ai decat sa-i platesti pe altii sa ti le dea pe cele care le vrei tu. Eu n-am "boala" pe baieti, ci pe idioti si cei care isi bat joc de ...

Re: ss

din 27 mai 2011 23:27 de Rolando

Exact!:ok: Pe mine ma distreaza nu doar faptul ca skizzo canta aiurea,dar sunt cate unii care ii plac muzica pentru fundurile din clip!:ok: Asta e Romania si nu avem cum sa o schimbam!

din 27 mai 2011 23:25 de Rolando

cateva...mai multe decat tine si doilooksexy Eu cred ca el pune cel mai des accentul intr-o melodie pe vidoclip.Daca apare acolo un popou de femeie in chilotei e misto melodia,daca nu apare e varza!:-`

din 27 mai 2011 23:25 de McLove

Frate, voi vorbiti despre Skizzo? Omu' ala e penibil, zici ca n-are coaie, zici ca i s-au afumat corzile vocale, zici ca e sora cu vagonu'... Daca si ala a ajuns mare vedeta, luati-va de mana si ascultati-l pe ala care cersea mila la "Romanii au ...

din 27 mai 2011 23:19 de DRE

Nici tu nu inteleg de ce te dai asa important ca stii si tu cateva melodii si vaai domne intelegi cateva versuri. In primul rand poate el este genul de ascultator care pune accent pe beat, nu pe versuri.Poate prefera dnb in defavoarea rap-ului ...

din 27 mai 2011 22:01 de Rolando

Pun pariu ca daca te mai intreb ceva din melodia aia tot nu sti sa imi raspunzi :lol: Tu esti pepnibil cu scuzele astea de 2 lei!Incearca sa nu mai faci pe interesantul ca nu tine!

Re: Impotriva cainilor vagabonzi

din 27 mai 2011 21:46 de UCV2011

Ok, compara cu un sobolan atunci. De ce este acceptabil sa omori sobolani dar nu si caini?

din 27 mai 2011 21:42 de dorinda

Daca pentru tine virus=caine, ai zis tot...

din 27 mai 2011 21:29 de UCV2011

Hai sa-ti explic de ce nu gandesti corect problema. Nu zic ca e practic sa asiguram 100% siguranta copiilor nostri. Dar este un ideal spre care trebuie sa tindem. Nu putem sa oprim intotdeauna pedofilii, traficantii etc. in primul rand, nici ...

din 27 mai 2011 21:18 de UCV2011

Si tu esti o curva proasta.

din 27 mai 2011 21:16 de dorinda

Mda....asta o sa se intample cand vor fi ingeri printre noi. Pana atunci, un copil mic trebuie supravegheat in permanenta. Nu cainele este cel mai mare pericol, ci chiar semenii lui. De ce nu vrei sa experimentezi tu eutanasia pe care o ...

din 27 mai 2011 21:10 de UCV2011

Mai scuteste-ma, orice loc public trebuie sa fie un loc sigur pentru copii, indiferent daca parintii au un moment de neatentie.

din 27 mai 2011 21:08 de dorinda

Cainii musca copii atunci cand sunt nesupravegheati. Deci parintii sunt de vina. Nu te mai da vina pe caini cand tu esti o fiara, nu ei. Cainele nu e vinovat ca oamenii sunt dobitoci. Cine a facut rau, ala trebuie sa repare, adica omul. Ca ...

din 27 mai 2011 21:05 de UCV2011

Aha, explica asta celor 10000 de oameni muscati de caini in Bucuresti. Inca ceva, 2 din 3 bucuresteni vor eutansierea macar a celor bolnavi si agresivi. Dar oare cum stabilesti care e agresiv si care nu cand se comporta diferit in haita decat ...

din 27 mai 2011 19:05 de Machiavelli

Esti distrus rau de tot ma...Tu nu stii pe ce lume traiesti... Tu nu te uiti in pana mea la stiri?Nu vezi ce se intampla in Romania asta de rahat?Pe cine a omorat ma cainii sau haitele cum ii spui tu?Vrei sa iti spun cati rromi au rapit copii din ...

Re: Posibila Infectare cu

din 27 mai 2011 17:59 de simosimina

eu una zic sa consulti si alti medici...sa faci mai multe analize...sa vezi exact ce ai...:ermm: iti doresc multa sanatate

din 27 mai 2011 17:42 de dorinda

Mai desteptule, omul e mai fiara ca un caine. Il injuri si-ti taie gatul, pe cand un caine il bati si apoi iti linge mana. Nu te mai plange atata ca vai, ne mananca cainii. Sunt destui bani in tara asta pentru adaposturi si hrana pentru caini ...

Re: Posibila Infectare cu

din 27 mai 2011 17:28 de Eson

Am revenit, am fost la medic i-am zis ca mai am unele simptome (mici usturimi, mancarimi, iritatii la penis si mancarimi, usturimi in zona anala. Medicul a zis ca nu imi mai poate da antibiotic sa nu fac o uretrita de la medicamente. Azi am mers ...

din 27 mai 2011 17:25 de UCV2011

Sunt anumite chestii peste care nu poti sa treci indiferent de circumstante. Nu poti deporta/extermina un intreg grup de oameni doar pentru ca infractionalitatea este mai ridicata in acel grup. Si inca ceva, cu infractorii macar poti negocia, ...

Re: Ce e cu el?

din 27 mai 2011 14:12 de dorinda

Va purtati ca niste copii. Mai aveti nevoie de multa minte pentru o relatie stabila.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 262 din 3731
«   1 ... 259   260   261   262   263   264   265 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare