Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Banana introdusa in vagin...sange... din 30 mai 2011 04:47 de dorinda
Multumesc frumos. Chiar imi lipsea asemenea apreciere. Bafta in continuare la ceea ce faci.
N-am fost la Oxford, insa am avut parte de profesori exigenti si nu-mi pare rau deloc pentru toata munca depusa si mai ales, pentru faptul ca m-au ...
Re: Re din 30 mai 2011 01:19 de fiat_lux_mihi
Mhm, un rezumat al starii de fapt din pacate...
Eu sunt pro corason dar atunci cand isi are locul si sensul... n-a vrajit nimeni pe nimeni cu false sentimente, n-a dus nimeni pe nimeni cu zaharelul. Cu toate astea, cartile pe masa si asa mai ...
Re: Primele impresii din 30 mai 2011 01:03 de ExoticDream
1. Daca intri in contul personal, la rubricile "Mesaje personale" si "Prieteni" se fac referiri la Culturism.ro, nu prea vad legatura cu site-ul respectiv:
"Tine legatura cu membrii de pe Culturism.ro"
2. Trimiterea de mesaje tot nu ...
Re: Banana introdusa in vagin...sange... din 30 mai 2011 00:45 de w33d_adicted
nu e 'smechera' ,e doar o taranca care nu are ce face in casa la 23 de ani....imi imaginez cum arata daca la varsta ei in loc sa se futa, da sfaturi despre banane la copii....
Re: Banana introdusa in vagin...sange... din 30 mai 2011 00:41 de silfix
Aprob Dorinda asta e foarte "smechera" zici ca ea a facut acest forum zici ca a trecut prin toate , ca le stie pe toate si de toti rade pe forum ! Zici ca ai o varsta haaa ?Ai o varsta degeaba fato am stat creca 2 ore sa citesc topicuri in care ...
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 30 mai 2011 00:08 de koolsavas
Degeaba vorbim noi aici,daca intr-adevar am fi o tara civilizata problema cainilor vagabonzi n-ar exista,ca multe alte probleme usor de rezolvat. Suntem o tara condusa de niste bastinasi,sefi de trib,care fac ce vrea maciuca lor. Aici se aplica ...
Re: Banana introdusa in vagin...sange... din 30 mai 2011 00:05 de w33d_adicted
sincer ? nu ma intereseaza ce faci tu :)) te crezi importanta :)) ? nu esti =)) si ce daca esti mai in varsta ? conteaza cat te duce capul....si vad ca pe tine nu te duce deloc
Re: Primele impresii din 29 mai 2011 23:18 de Rolando
Astazi a aparut in prim-plan acest subiect: http://www.sexpert.ro/forum/timp_liber__fun/_0001.html chiar daca nu s-a mai postat la el de foarte mult timp.Ca sa nu mai zic ca este trecut un user autor si cand dai clic pe topic apare ca este scris de ...
Buy-back din 29 mai 2011 20:36 de ThT
A folosit cineva serviciul buy-back de la cosmote?..daca da,cam ce valoare v-a dat in schimbul telefonului?:rolleyes:
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 29 mai 2011 19:54 de onlyforgod
si eu sunt pro eutanasierii cainilor vagabonzi. sunt din galati si acesti caini au facut fac si vor face in continuare probleme. De vina sunt babele nebune care ii hranesc . aceste babe in loc sa dea o bucata de paine la un om sarac/ nevoias , le da ...
Re: Re din 29 mai 2011 19:45 de fiat_lux_mihi
Nu fi naiva, dragostea e un derivat al sexului in zilele noastre.
Re: Re din 29 mai 2011 13:54 de dorinda
Pardon, daca dragoste nu e, nimic nu e.
Re: sa din 29 mai 2011 13:15 de simosimina
:lol::lol::lol:
in fine...e problema ei ce face de acum inainte...a fost atentionata...si sfatuita !
Re: Re din 29 mai 2011 11:38 de DaNNY_DiViNO
vezi? si lumea nu intelege, zice ca nu exista nici o legatura intre sex si sentimente si ca nu sexul e pe primul loc intr-o relatie..
hai sa fim seriosi, daca sex nu e, nimic nu e..
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 29 mai 2011 10:59 de Machiavelli
Intotdeauna vor exista divergenta intre adeptii eutanasierii si cei ce nu sunt de acord cu uciderea lor.
E foarte greu sa se ajunga la un numitor comun.
Daca s-ar steriliza un lucru ar fii benefic ,nu s-ar mai inmultii.Banii se duc in alte locuri ...
Re: Re din 29 mai 2011 03:22 de fiat_lux_mihi
De acord, nu ma dau in vant dupa treburi din astea, n-am zis ca ma mandresc si detalii n-am intrebat-o pentru ca nu vreau sa ma implic cu sfaturi si alte traznai, tot ce stiu e ca problemele se trag tot din infidelitate insa el fiind in culpa. ...
Re: Re din 29 mai 2011 03:15 de dorinda
Daca i-ai zis ca nu, nu ar trebui sa ramana. Ceea ce nu-mi place este ca ai acceptat o relatie cu ea desi stii ca este maritata si are probleme. Alea nu se rezolva cu altul, ci impreuna cu sotul ei. Nu te condamn, insa nu este frumos ceea ce ...
Re: sa din 29 mai 2011 03:14 de fiat_lux_mihi
Domnule n-auzi ca nu i-a trecut de pipotica, daca ii rupea fierea mai ziceam... de ce esti fatalista?!
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 29 mai 2011 03:10 de fiat_lux_mihi
Coaie, gata... ca ne-ai obosit, am inteles, nu-ti plac cainii maidanezi si ti-e frica.
Problema e spinoasa si n-o rezolvam aici, pana una alta eu zic sa-ti tragi un breloc din ala cu ultrasunete.
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 29 mai 2011 02:45 de UCV2011
Ignorand faptul ca banii pentru un adapost ar proveni din impozite/taxe care as prefera sa fie gestionate pentru rezolvarea altor probleme cu care se confrunta Romania, de ce nu s-a facut [b]nimic[/b] pana acum, si hai sa zicem ca putem construi ...
Pagina 260 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |