Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help . din 14 mai 2011 00:26 de Melisa
Imi era totusi frica.:~*
Sfaturile unor prieteni nu coincid deloc , oricum m.am linistit .
Multumesc :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Help . din 14 mai 2011 00:05 de dorinda
Daca vrea, rezista. Si atunci, de ce iti faci griji?
Re: Re: Re: Re: Help . din 13 mai 2011 23:59 de Melisa
Am avut o discutie despre lipsa asta de sex .. si ma uimit ca .. mi.a spus ca ii lipseste dar nu se poate duce la alta , ci va astepta pana ne vedem ..
N.am crezut sincer ca va rezista atata timp , 6 luni :-s
Re: Re: Re: Re: Re: # 7 lucruri despre penis pe ca din 13 mai 2011 23:59 de dorinda
Nu fumez, dar am prieten fumator si am vazut destule pachete de tigari la el si la alte persoane, dar de spermatozoizi si fertilitate nu scria pe nicaieri.
Re: Re: Re: Help . din 13 mai 2011 23:57 de dorinda
Si atunci de ce iti mai faci griji? Toata lumea trece la un moment dat printr-o perioada mai dificila. Ceea ce poti face este sa-l intelegi, sa fii dispusa sa-l asculti si daca poti, sa-l ajuti. Tu il cunosti mai bine, daca stii ca te iubeste, ...
Re: Re: Re: Re: # 7 lucruri despre penis pe care n din 13 mai 2011 23:54 de ciciloveslaura
Fumezi slims?
Poate ca s-a scos. Eu am patit-o odata. Si era cu un spermatozoid colorat in verde daca bine mai tin minte.. Oricum de ceva ani, cam pe la inceput.
Re: Re: Help . din 13 mai 2011 23:53 de Melisa
Imi e cam frica , doar ca..timp de 2 nu prea are... nu lipseste seara in care sa nu fie pe net la 6 , sau cel tarziu 8 .. Iar ziua are si el alta treaba..totusi ....:((
Re: #10 lucruri despre masturbare din 13 mai 2011 23:52 de dorinda
Dar tot mai bun este sexul.:D
Re: Re: # 7 lucruri despre penis pe care nu le gan din 13 mai 2011 23:50 de ciciloveslaura
Scrie..
Si l-am dat inapoi sa-mi dea altu`.
Re: # 7 lucruri despre penis pe care nu le gandeai din 13 mai 2011 23:46 de dorinda
Daca ar scrie asta pe pachetele de tigari, cu siguranta s-ar lasa mai multi de fumat.
Re: Re: Re: Intrebare legata de sperma... din 13 mai 2011 23:39 de DoILookSexy
Nu, deci e clar ! Ai probleme...
Re: Help . din 13 mai 2011 23:39 de dorinda
Depinde de ce perioada este vorba. Daca a trecut o luna fara sex, n-ar trebui sa fie prea nervos, dar daca e vorba de vreo 3-4-6, e deja grav si posibil sa "jongleze cu doua".
#10 lucruri despre masturbare din 13 mai 2011 23:18 de DaNNY_DiViNO
1. Masturbarea nu este un lucru rau, murdar sau daunator - nu te orbeste, nu te inebuneste, nu te transforma intr-un pervers, nu iti opreste dezvoltarea, nu iti da boli cu transmitere seuxala, nu te face steril si nici nu te lasa insarcinata.
2. ...
Re: Re: Re: S-a dus Romania!! din 13 mai 2011 22:50 de McLove
:blink:
Ch3 zik1 thu' achol0?
Si... eu cum sunt cocalar, daca tu esti singurul care violeaza limba romana? :rolleyes:
Esti dur! Speli si WC-uri?
Re: Curiozitate.... din 13 mai 2011 22:35 de DaNNY_DiViNO
nu te afecteaza cu nimic.
apropo:
vorbele tale, din alte subiecte
cred ca intr-un final ai dovedit cine esti si ce esti. un labar
Re: Re: Plictiseala ! din 13 mai 2011 22:15 de SkilleT
Browserele si unele MMORPG cum ar fi Metin2 la care trebuie sa bagi bani in joc ca sa fi bun, mare porcarie.
Re: Re: Re: Curiozitate.... din 13 mai 2011 22:12 de SkilleT
Esti prea varza pt generatia asta, da tu nu ai facut anatomie, anul trecut daca nu ma insel ca ziceai ca esti a 8-a nu?
Re: Re: Curiozitate.... din 13 mai 2011 22:08 de LimbaDeBanana
Omule, tu vrei sa ma bagi in sperieti....Iti bati joc de mine? ai glumit, nu? NUUU???????:((:((:((:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bioenergetica din 13 mai 2011 21:58 de SkilleT
Pai daca nu vi le citeste poti sa scrii titlu Bioenergetica sa scrii doar o propozitie de bioenergetica si in rest prostii...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mai 2011 21:40 de Melisa
Va interveni plictiseala ..iar motivul nu va fi sexul oral , ci ceea ce am spus mai sus .
Barbatii vor intotdeauna ceva diferit , asa ca nu o sa ajungi departe fiind asa , ma refer in relatii , sa mai zis asta mai sus:blink:
Pagina 279 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |