Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Femeie de servici proasta! din 12 mai 2011 08:02 de SkilleT
E maricica nu e nici chiar mare cam jumate din arcada sa zic asa
Re: Erectie da si nu din 12 mai 2011 02:10 de Bozgoru
e subconstientul intr-adevar .. dar faza tare e ca orice ti-ar spune oricine.. n-ai ce face... incearca sa fi baut sau sa ai o perioada lunga de abstinenta si vezi daca se schimba ceva..
Re: Re: Intrebare urgenta (prima data) din 12 mai 2011 00:56 de SeXpErT69
Sau poate era lubrifiantul pus pe prezervativ ;) daca zici ca te-ai gatat repde ... no avut timp sa se "duca";))
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul Anal din 12 mai 2011 00:53 de SeXpErT69
Sunt de acord cu persoana aia care a zis ca trebuia facuta o clisma inainte pentru evitarea oricarei neplaceri ... si in plus de asta nu sunt de acord cu sexul anal .. dar daca vreti sa o faceti , aveti grija sa nu aveti parte de "cadouri" pe ...
Re: din 12 mai 2011 00:50 de SeXpErT69
Sa sti ca ar fi fost o idee sa o dezvirginezi fara prezervativ, daca erati aman2 la primul contact sexual era clar o sansa destul de mare sa ramana gravida , fratele meu cum sa zis si ma sus o dezvirginezi cu prezervativul pus si o sa continui ...
Re: INSARCINARE din 12 mai 2011 00:45 de SeXpErT69
In primul rand sa dispari de pe fatza pamantului , in al 2-lea rand sa te gandesti ca ceea ce faci tu distruge din start 2 vieti , al 3-lea lucru daca esti atat de BOU si nu ai control foloseste PREZERVATIVUL , al 4-lea daca nu ai bani de ...
Re: Re: Re: Re: help.pls. din 12 mai 2011 00:40 de SeXpErT69
In primul rand invata sa vorbesti corect limba romana , in al 2-lea rand ai 13 ani draga mea , si 1,50 m inaltime . Parerea mea stai tu acolo linistita si continuati viata , o sa ai timp de baieti mai incolo dar un sfat prietenesc pentru toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Dc au bărbaţii fant din 11 mai 2011 23:33 de dorinda
Cu siguranta...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Dc au bărbaţii fant din 11 mai 2011 23:03 de Alina90
In privinta sexului oral si a tot ce deriva din el, nu-mi voi schimba niciodata parerile.:`Nu consider ca trebuie sa ma maturizez ca sa vad lucrurile altfel.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Dc au bărbaţii fantezii din 11 mai 2011 22:57 de fiat_lux_mihi
Deloc, sunt sigur ca partenerul tau te va refuza daca ii propui, cum sa nu...
Alina90 mai ai de crescut.
Re: Re: Re: Re: Re: #Dc au bărbaţii fantezii sex din 11 mai 2011 22:31 de dorinda
Ti se pare...
Re: #Dc au bărbaţii fantezii sexuale cu sperma l din 11 mai 2011 22:18 de Alina90
Just....:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Femeie de servici proasta! din 11 mai 2011 21:45 de fiat_lux_mihi
Eu le am sparte pe amandoua, nu ies matele pe acolo.
Pai ai fisura la os sau doar te-ai julit? Daca e mare taietura trebuie sa mergi sa-ti pui copci ca altfel nu se inchide.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 me din 11 mai 2011 20:43 de McLove
Nu le iau apararea tuturor, sunt oameni si... oameni. Dar, daca e s-o luam logic, si ala de da cu sapa, fura, si ala de da cu stiloul, fura.
Dar... politia nu mai e ce era inainte, unde se faceau 6 luni de scoala, si ieseai mare barosan pe strada. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode din 11 mai 2011 19:32 de Rolando
Poate o sa incerc eu sambata sau duminica,daca am timp!
:-`
Sunt sigur ca nu voi face mare branza,dar macar incerc de curiozitate!%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2011 18:22 de dorinda
Tu n-ai inteles ideea: nu-mi plac gorilele, dar nici epilatii.
Am langa mine un specimen cu suficienta blana pe unde trebuie si fara acolo unde m-ar putea deranja, adica pe piept. Sunt foarte multumita asa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2011 17:59 de fiat_lux_mihi
Da? Am auzit ca au la reducere la Cocor.
Pe picioare nu sunt foarte paros si chiar daca as fi nici macar nu as contempla ideea sa ma epilez, poate doar sa-l tund.
Lasand la o parte zona inghinala si la subrat, sunt destul de paros pe piept si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode din 11 mai 2011 17:44 de fiat_lux_mihi
Destul de mica, dar chiar nu era a noastra sticla, ce motiv as avea sa mint pe un forum la 10 ani de la patanie.
Cred ca nu ne intelegem, ca sa il poata pune sub acuzare este nevoie de plangerea ei, nu se pot auto-sesiza, dar pot veni penru ...
Re: Re: Raspuns sincer! din 11 mai 2011 17:26 de fiat_lux_mihi
E o chestie ramasa de la mosi-stramosi, cum sa para el vulnerabil in fata amicului spunand ca te iubeste?!
Iti faci cam multe griji parerea mea, daca ti-a dovedit ca este langa tine cand ai nevoie si este iubitor in restul timpului, cu ce te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2011 15:24 de dorinda
Daca vreau ceva paros, imi cumpar o gorila.
Pagina 282 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |