Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Geru...

din 15 mai 2011 18:15 de ursaru

E clar ca prezinti interes pentru tipa asta,dar nu stiu de ce nu vrea sa se intalneasca cu tine,o fi prea timida?:blink:

Re: Re: Re: Re: Geru...

din 15 mai 2011 17:34 de WooLoVe

poate ma intelegeti gresit sau poate nu. imi place de ea, m-a ajutat mult sa ies din depresia care era cu fosta relatie. imi doresc sa ma intalnesc cu ea si eventual sa fac un cuplu cu ea. asta ma doare acuma oare cand ne vom intalni... sau daca ...

Re: neincrederea in sine

din 15 mai 2011 16:22 de dorinda

Asta nu este neincredere, ci prostie. Esti tanar, sanatos si tu intri in depresie? Alo! Baiatu! Viata este prea scurta ca sa te lamentezi zilnic pentru niste prostii. Cand vei invata sa te apreciezi, atunci si ceilalti te vor vedea altfel.

Re: Re: Re: Re: Iubita mea e plecata 5 luni din ta

din 15 mai 2011 15:45 de ciciloveslaura

E mai urat din partea femeilor.. ca voi puneti suflet in tot ce faceti mai. Daca fata respectiva te iubeste precum spune, stai linistit, ca nici Brad Pitt nu are sanse. In legatura cu gelozia ta fata de mersul ei prin club si la party ...

Lipsa de incredere in sine

din 15 mai 2011 15:38 de waNT

Nu ma simt bine deloc in corpul, simt ca nimeni nu ma place , poate sunt alti care ma plac si nu vad eu, (ma refer in general la fete) .Vad doar partea negativa a lucrurilor , ma simt foarte jenant , tot cred ca altii sunt mai in avantaj ca mine ...

Re: Re: Re: Re: Sexul anal si....sarcina?!

din 15 mai 2011 15:21 de nutrebuie

ai dreptate. dar sa nu am altceva:-s[nu ma ref la sarcina, daca asta nu e posibil.doamne ajuta] ..

Re: Re: Re: Sexul anal si....sarcina?!

din 15 mai 2011 14:48 de dorinda

Tu iti faci griji pentru cateva zile de intarziere? Toate fetele patesc asa. Sa te ingrijorezi dupa doua saptamani.

Re: Re: Sexul anal si....sarcina?!

din 15 mai 2011 14:37 de nutrebuie

deci dupa ce si-a dat drumul. am stat cateva secunde si m-am dus.. dar oricum daca se scurgea.. zic eu ca simteam.. sau daca ma stropea.. Numai ca nu inteleg de ce nu-mi vine:(

Re: Sexul anal si....sarcina?!

din 15 mai 2011 14:01 de DaNNY_DiViNO

raspunsul meu este NU

Re: Sex in a 2-a zi de menstruatie

din 15 mai 2011 13:50 de Randunik

Daca ai ejaculat in ea DA,daca nu slabe sanse.

Re: Sexul anal si....sarcina?!

din 15 mai 2011 13:20 de simosimina

dupa ce si-a dat drumul, nu te-ai dus imediat la baie...iar sperma in timpul ala se "decoloreaza" (devine transparenta)...si nu avea cum sa fie albicioasa...deci lichidul este de la tine!

Sexul anal si....sarcina?!

din 15 mai 2011 09:50 de nutrebuie

acum 1 luna sau 1 luna si ccateva saptamani,am facut sex anal si si-a dat drumu pe fund. Cand m-am dus la baie sa ma sterg , aveam un lichid vascos albicios(nu la fund) , insa am considerat ca este vreo secretie de-a mea.Nu stiu daca s-a scurs spre ...

Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

din 15 mai 2011 03:44 de Razvanz0r

Omuleeeeee...nush ce pana cerbului te stresezi atat...daca nu merge cu asta,stai linistit,o sa vina una si pentru tine,si eu sunt virgin si nu mi-e rusine sa recunosc,la urma urmei toti am fost o data virgini si nu stiu ce e de rau in asta,e o ...

Re: Intrebare legata de sperma...

din 15 mai 2011 02:39 de Bozgoru

daca nu erai labar sperma era lichida si in apa

Re: Geru...

din 15 mai 2011 02:38 de Bozgoru

geru?

Re: Apa si sapun

din 15 mai 2011 02:34 de Bozgoru

acu depinde.. ce intelegi tu prin ideea de boala si de bube... uite eu acu 3 ani am avut o problema cu fatza... brusc m-am pricopsit cu o acnee ff grava ( desi ma curatam pe fatza mai bine ca oricine.. de exemplu ca baiat foloseam tonice.. ...

Re: Prezenta

din 14 mai 2011 23:52 de DRE

Nu.:)

Re: Geru...

din 14 mai 2011 23:17 de dorinda

Nu trebuia sa fii atat de sincer cu ea, mai ales ca nu o cunosti. Totul are o limita, iar ca barbat ar trebui sa stii mult mai bine ca o femeie unde sa te opresti. Nu zice nimeni ca o sa se indragosteasca, poate dupa ce te va vedea n-o sa-i ...

Geru...

din 14 mai 2011 22:47 de WooLoVe

Buna Seara tututor. NUmele meu este Laurentiu. Ma cunfrunt cu o problema deosebita. In urma cu 3 Luni aproape m-am despartit de fosta prietena (avand cu ea o relatie de 6 ani). Problema este alta. De 2 luni vorbesc o fata pe net si tel, si imi place ...

Re: Prezenta

din 14 mai 2011 22:30 de dorinda

Uneori.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 277 din 3731
«   1 ... 274   275   276   277   278   279   280 ... 3731   »

loading...