Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jurnal des din 11 mai 2011 15:04 de blondy_girl
a sunat telefonul pe melodia EVERYTHINg- ANNA VISSI, doar o singura persoana are ca ton de apel mel asta...EL. A zis sa ne int deseara eu, el si aia si sa ii spun la aia ca de fapt nu sunt insarcinata(deci mai mult ca sigur sta iar cu aia pt bani). ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode de din 11 mai 2011 14:17 de McLove
Nu stiu din ce sat vorbesti tu ca s-ar intampla asta... dar, aici vorbim despre orase, si iti garantez ca acum, nu mai e cum era inainte. (restructurari: zboara aia cu dosare, sportivi cu grade s.a.)
Ti-am zis clar care e motivul pentru care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jurnal deschis din 11 mai 2011 13:31 de blondy_girl
am fost la ginecolog, prima mea ecografie...nimik concludent, inafara de un chist de 6 cm pe ovarul drept. inca mai sper sa nu fiu insarcinata. Am vb cu fostul, i-am zis ca sunt insarcinata in 3 saptamani(ca sa imi dea bani eventual pt celalalt ...
Re: Cum scap de parul de la picioare? din 11 mai 2011 13:31 de ciciloveslaura
Cel mai bine sa eviti lama cat se poate de mult. Cu aparatul doare de te caci pe tine.. iti recomand ceara si gata, ai scapat 3 luni de zile. Si eu folosesc ceara pentru picioare si cateva firicele de par de pe piept. E mai estetic si mai igienic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pr din 11 mai 2011 13:12 de ciciloveslaura
Nimeni nu s-a nascut invatat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode de din 11 mai 2011 08:11 de Rolando
Sa zicem ca daca e soare ar fi o problema,dar nu una mare!Anul trecut am incercat la Academia Militara de la Sibiu.Testul psihologic a fost simplu,probele sportive au fost si mai simple.Am dat probele sportive,testul psihologic +testul situational ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am d din 11 mai 2011 00:32 de blondy_girl
doamne feri, mama sufera cu inima, a avut multe probleme....nu o sa ii zic niciodata. Dar totusi eu inca sper...sa nu fie
Re: Re: Re: FOTBAL din 11 mai 2011 00:30 de Machiavelli
Otelul trebuie sa castige acest campionat chiar daca nu il merita(cel putin fotbalul din ultimele 2 etape a fost supramodest) insa decat joarsele din vaslui si cele din banat mai bine otelarii.Macar acestia nu s'au pisat pe palmaresul Stelei asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o din 11 mai 2011 00:24 de Melisa
Parerea mea e ca atunci cand vei fi sigura[daca va iesi pozitiv] sa le spui si parintilor , ei te pot ajuta sa iei o decizie corecta si fii sigura ca te vor intelege , chiar daca vor avea o reactie mai urata prima data .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce profil si liceu sa din 11 mai 2011 00:21 de Machiavelli
Am inteles boss insa cea mai frumoasa si interesanta materie pe care o poti intalnii in scoala este istoria.Chiar daca nu iti da sa mananci, aceasta barem te face sa-ti dai seama pe ce lume esti...:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode de a sc din 10 mai 2011 22:44 de fiat_lux_mihi
Puiu, deranjarea ordinii publice, gasea el motiv, dar cum sa se deranjeze sa iasa de la pacanele si sa patruleze pe frig...
Nu-mi spune de legislatie, cum stiau foarte bine sa ne dea spargerea daca stateam mai mult de 3 la colt de bloc, sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 22:19 de ciciloveslaura
Nu stiu povestea cu coaja si poate mai bine dar da.. recomand.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode de a scapa din 10 mai 2011 22:17 de girls2
Nu stiu in alta parte,dar la Cluj nu se intra chiar asa usor,iar probele fizice nu sunt chiar usoare
Re: Re: Re: Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 22:05 de fiat_lux_mihi
Iar povestea cu coaja de rosie?
Pai daca practici regulat stai sa te duci de fiecare data sa iti faci clisma?
Hai sa fim seriosi.
Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara... din 10 mai 2011 22:03 de ThT
Teoretic..daca sunt 2 linii,esti insarcinata.
Re: Re: Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 22:01 de ciciloveslaura
In orice caz, sugereaza-i o clisma inainte pentru a nu crea anumite neplaceri ;)
Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara... din 10 mai 2011 21:56 de blondy_girl
si cu testele de sarcina cum ii?
Re: Re: Sexul Anal din 10 mai 2011 21:52 de SkilleT
Eu vreau parere si de la fete si de la baieti, tare mult vreau sa incerc si intreb daca chiar amandoi ''practicantii'' se simt bine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # din 10 mai 2011 21:49 de SkilleT
Altu'...
Iate de mana cu McLove de mana si culcativa amandoi....pe viata daca se poate:ok::ok::ok:
Re: acum chiar ca am dat-o in bara... din 10 mai 2011 21:45 de ciciloveslaura
Eh, nu poti spune chiar protejat.. daca ai practicat metoda aceea de 2 ori intr-o zi.. probabilitatea ca ovulul tau sa faca baie in spermatozoizi e destul de mare. Dar daca tu stii sigur ca ai avut ovulatia in 22.. se spune ca ovulul traieste ...
Pagina 283 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |