Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:))

din 10 mai 2011 02:37 de ExoticDream

CAND in timpul zilei daca tu iesi de la program la ora 18 si magazinele se inchid tot atunci?!? Imi angajez om care sa mi le faca sau ma scol cu noaptea in cap si in weekend?!? Ar trebui sa lase si ei cateva deschise din loc in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:))

din 10 mai 2011 02:26 de simosimina

mi se pare o super tampenie!!! duminica inchis peste tot...sambata doar 1 market in regiunea mea (si ala pana la ora 12 deschis)...nu mai zic..ca in timpul saptamanii toate se inchid la 5! Chiar vorbeam zilele trecute cu o doamna despre munca ...

Re: Sangerari :-??

din 10 mai 2011 02:14 de DaNNY_DiViNO

se mai intampla sa mai curga si dupa 1 zi, 2 - 3 dupa ciclu mai ales daca faceti sex

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode de a scapa

din 10 mai 2011 02:08 de DaNNY_DiViNO

normal daca ai sunat, ar trebui sa vina..intr-o tara civilizata bineinteles, nu unde politistii fura din magazine :ok:

Re: Apa si sapun

din 10 mai 2011 01:27 de Machiavelli

Oricat v-ati spala mirosul hormonal tot ramane :ok:...Ma refer la cel cu bun simt,nu ca atunci cand treci pe langa unul/una ce miroase a "cur nespalat" :x

Re: Re: Re: Cum imi cer iertare de la parintii mei

din 10 mai 2011 01:17 de Machiavelli

Daca spuneam mai sus faptul ca postarea don"soarei de mai sus era o aberatie,de cea a ta pot spune ca e ceva de domeniul fantasticului... M-ai convins,tine de prostie...:ok::,

Re: Somnabulele siteului:))

din 10 mai 2011 01:02 de Machiavelli

Sa incep serviciul si sa vedeti teroare ce va dau daca va prind pe aici..:devil: Pai Exotic incearca sa dea de adminul acestui site sa mai baneze vreo 2,3 disperati si dorinda ca de obicei - "semneaza condica" cautandu-mi greselile de ...

Re: Re: Re: Se bucura cineva c-a murit Osama

din 10 mai 2011 00:52 de Machiavelli

Poza aia e o panarama... Acel Osama chiar a fost asasinat...Insa nu e nici pe departe ceea ce spun americanii,cum ca a vrut sa stopeze terorismul.Astfel ar fii anihilat de mult orasul Napoli... Care e treaba si nu vreau sa intru in detalii cu ...

Re: Re: Oare e bine sa fii bisexuala?

din 10 mai 2011 00:40 de Machiavelli

Ai facut cateva postari interesante ce le sustin si eu insa am o intrebare...Ce e cu linkul ala din semnatura? Am dat un click si la prima poza m'am lamurit...Daca imi dai tu acei bani poate mai conversam.:,

Re: Re: Re: Re: Re: Ce profil si liceu sa aleg?

din 10 mai 2011 00:22 de Machiavelli

Istoria este cea mai buna materie pe care o poti invata in SCOALA...Chiar daca te minte despre anumite perioade semnificative ale istoriei noastre e cea mai buna sursa de inspiratie... E chiar frustrant sa intrebi pe cineva pe strada care sa iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat Dupa

din 10 mai 2011 00:15 de Machiavelli

Tot un rautacios ramai,oricat ti-ar spune lumea...Insa,daca stau sa iti citesc post-urile din ultimul timp nu prea ai mai ajutat pe nimeni ce se inregistreaza pe acest site avand nevoie de sfaturi(cum ar fii sa-si puna durex-ul)...Te-as aprecia mai ...

Re: Re: Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la d

din 9 mai 2011 23:29 de viss123

daca au fost impreuna si se despart o perioada de timp totul o as fie bine, daca relatia incepe la distanta nu cred ca are vreun rost.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri

din 9 mai 2011 23:27 de viss123

e ff greu cand te atasezi de o persoana si o iubesti cu adevarat, mie imi vine sa plang si cand glumim sau ma gandesc la despartire, nush daca as putea sa trec peste asa ceva

Re: Re: Re: Re: Re: Apa si sapun

din 9 mai 2011 22:53 de ubyalex

Aaa,nu,nu car sapunul dupa mine:))....Servetelele intime nu-mi lipsesc din geanta:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apa si sapun

din 9 mai 2011 22:31 de McLove

Cand ploua... Sincer, care e rostul topicului? Nu pareti mai interesante daca aratati lumii cat de educate sunteti, si va spalati de 100 de ori pe zi. Depinde... depinde si de conditiile fiecaruia, cum, cand si unde se spala. Era o vorba... ...

Re: Se bucura cineva c-a murit Osama

din 9 mai 2011 22:21 de Rolando

Nu ma inereseaza subiectul acesta!Tot ce aud la tv cu siguranta sunt numai niste vrajeli/abureli,deasta am si incetat sa ma mai uit la tv.Mai urmaresc in gura presei,dar foarte rar si cate un meci de fotbal,la fel de rar,ultimul l-am vazut acum ami ...

Re: Re: # 7 metode de a scapa de radar

din 9 mai 2011 21:21 de DaNNY_DiViNO

Nu numai ca ai voie sa vezi filmul, dar tu trebuie sa ii ceri asta. Daca te vezi clar in film ca ai depasit viteza, ti-ai luato. Daca nu te vezi clar, esti in spatele unei masini, nu se vede tot numarul (poate murdar) sau nu ar avea filmul, poti ...

Re: # 7 metode de a scapa de radar

din 9 mai 2011 20:54 de nebun

Numai stiu , eu am voie sa vad filmul , daca sunt oprit de politie? Daca nu sunt oprit de politie dar ma prins radaru , se poate sa imi vina amenda acasa ? Daca da , la cat timp?:D Stie cineva ?

Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode de a scapa de radar

din 9 mai 2011 20:27 de ursaru

Ii faci din vorbe pe politai daca stii cum sa`i iei,multi te opresc numai ca sa-ti ceara mici atentii.;)

Re: #Dc au bărbaţii fantezii sexuale cu sperma l

din 9 mai 2011 20:13 de viss123

cam adevarat ce spui tu

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 285 din 3731
«   1 ... 282   283   284   285   286   287   288 ... 3731   »

loading...