Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 12:05 de yony
deci...
parerea mea este ca este ink fff devreme pt aman2 sa va incepetzi viatza sexuala, si aici ma refer ca avetzi doar 14 ani... ;)
cu siguratntza prietena ta dak refuza sa vb despre sex inseamna k ink nu e pregatita si simte ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 2 ian 2010 04:30 de sex.doctor
ne pare rau, nu vei putea face sex niciodata.
Re: Detalii despre relatie, impartasite amicilor din 2 ian 2010 03:39 de ExoticDream
Ma gandeam sa va las mai intai pe voi sa comentati, nu sa-mi raspund singura la intrebari, dar daca zici tu.... hai sa imi spun acum parerea.
1. Consider ca 99% din viata de cuplu nu are ce cauta nici macar in conversatiile cu amicii, si eu ...
Re: Re: Problema problematica din 2 ian 2010 02:30 de gabyyyy
AM SI EU O MICA PROBLEMA VREAU SA IN CEP UN TRATAMET CU NAPOSIM SI NU STIU CE CANTITATE SA IAU PE ZI SI DACA CANTITATEA RESPECTIVA TREBUIE LOATA TOATA DE O DATA. SI DUPA CATE PASTILE AM PUTERE MAI MARE. MULTUMESC
of of... din 2 ian 2010 02:02 de virgin
cosmo draga.. esti plecat in spatiu rau de tot... :alien: ... aici se pune problema de cum faci o femeie sa se indragosteasca.. nicidecum care e relatia ideala sau ce kkt zici tu acolo... viata in sine e o piesa de teatru... daca joci bine.. ...
Re: Dragoste ca in povesti... din 2 ian 2010 02:02 de marcualcool
daca nu imi ziceai ......nu stiam:))))nu mai citi ma atat de multe povesti...:d
Re: Singur la 39 de ani... din 2 ian 2010 00:59 de Bozgoru
computerul nu te ajuta clar... eu zic ca ar trebui sa-ti ,, permiti,, sa agatzi pe strada... sau in club..
Re: Detalii despre relatie, impartasite amicilor din 1 ian 2010 23:15 de Pasaroi_Cuminte
delta_s=0, discretie maxima. Sunt adeptul ideii ca din interiorul cuplului nici aerul nu trebuie sa iasa afara, dar pareri ?
No fucking way.Iar daca insista ii trimit diplomat la plimbare.
Singuri.
Nicidecum. Un prieten care stie prea ...
Re: #Avansarea in lumea modeling-ului din 1 ian 2010 21:52 de BBU
Eu zic asa...trebuie sa fii sluga unui om puternic(in cazul fetelor),desigur mosi ca irinel sa ajungi acolo?vedeti backgroundu lui Andreea Banica,Mony se stie,Bahmuteanca,Andreea Esca etc....
La baieti nu e chiar asa deoarece genetic baietii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 ian 2010 12:33 de baby
La multi aaaani:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 ian 2010 11:47 de Danny_DaBoss
foarte bine, asa si trebuie, nu va lasati descurajate de nimeni si nimic si tineti capul sus :flowers: La Multi Ani tuturor
Re: sex oral cu acelasi sex este normal din 31 dec 2009 23:49 de tot ala
daca e vorba de 2 fete e normal ca daca ele sunt bisexuale nu trebuie sa se schimbe mult da cand e vorba de 2 baieti e mai naspa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in toaleta cu din 31 dec 2009 21:49 de SosDeMere
Mc, dupa modul tau de a scrie nu iti dau 12 ani , si tu elenavacaru, Glumele tale sunt fumate, si mai exact sunt de tot ca.catul scuzati expresia... :blink:
deja mi s-a facut greata cand am vazut-o pe aia cu caca din buci :huh:
revenind la ...
Re: intim... din 31 dec 2009 14:35 de simosimina
Pentru 2010...
Dragă 2010...aştept cu nerăbdare să îmi faci acea surpriză pe care o aştept de ceva vreme pe plan profesional:rolleyes: ..stiu că vrei..ştiu că poţi...trebuie doar să mi-o pui pe tavă şi o atac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Avansarea din 31 dec 2009 12:19 de baby
Ce bine ca am sefa:lol::lol:
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 31 dec 2009 12:17 de baby
Mie mi-au pus capac niste chestii:lol:
A fost asa ca barfa de incheire de an.
Nu stiu daca e de ras sau de plans.
Trebuie sa mai dorm macar 2 ore pt ca diseara....or sa sara si hainele de pe mine de atata dans:lol:
Cica nu vor sa ma lase sa ma ...
Despre rana pe col din 31 dec 2009 12:10 de simosimina
M-am gândit să deschid acest subiect, ca să înţeleagă şi alte persoane cauzele, diagnosticul şi chiar tratarea!
Formularea "rană pe col" poate descrie de la patologii acute până la ce la canceroase...
De aceea, la aflarea acestui lucru, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Avansarea in din 31 dec 2009 11:52 de Danny_DaBoss
gresit... trebuie sa arati bine si sa accepti ca seful cel urat, gras si obsedat sa se dea la tine :ok::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Avansarea in lumea mo din 31 dec 2009 01:13 de sweety16
Indiferent cum au reusit tot e ceva.Daca ar fii asa usor ar ajunge toate si toti in televiziune.Daca nu aratau bine tipele respective nu reuseau pt ca nu nu ii atrageau pe producatori...asa ca...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Avansarea in lumea modeli din 31 dec 2009 01:08 de Danny_DaBoss
aoleoo.. Dar voi aveti ceva impotriva oamenilor care sunt frumosi si arata bine sau vorbeste invidia? Daca erau urati, nu apareau la tv sau pe un podium. Prin ce mijloace au ajuns acolo, aia tine de inteligenta sau prostie, despre aia trebuie ...
Pagina 323 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |