Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v din 3 ian 2010 15:51 de ThT
Urasc ca o persoana sa generalizeze precum o faci tu:ok:.Afla ca mai sunt si altfel de baieti/barbati.Chestia asta e ca si cum eu as spune ca toate fetele sunt "curve" desi nu e adevarat.Daca tu ai trait o experienta neplacuta cu o persoana nu-i ...
Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi din 3 ian 2010 14:22 de Firentze
Nu este deloc adevarat.Singurul scop a unui baiat la o fata este s-o aiba in pat chiar daca are sau nu prietena.Daca o fata il atrage trebuie sa fie a lui si nu spuneti ca nu-i asa!Eu m-am daruit pentru ca il iubeam si la vreo jumatate de an dupa ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar din 3 ian 2010 12:17 de McLove
Ai dreptate, la 15 ani e PERFECT! :huh:
Cica s-a informat... Tu gandesti cand zici asta?
Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar cuap din 3 ian 2010 11:42 de Crystynutsa
eu sunt perfect de acord. din cate vad, fata care a deschis topicul habar nu are ce implica un act sexual... e vai de capul ei, dar de ex, si eu am 15 ani, si citesc foarte mult pe internet. M-am informat in legatura cu tot, mai ales in privinta ...
Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi din 3 ian 2010 03:49 de Andrei
mergi la un psiholog .
Re: Re: Re: Re: Detalii despre relatie, impartasit din 3 ian 2010 01:43 de Pasaroi_Cuminte
Eu cred ca pana la urma depinde de caracterul celor doi. Cum la adolescenti, caracterul este in formare...nu prea exista pretentii pentru atitudini discrete. Probabil ca unii din ei habar n-au ce inseamna cuvantul discretie.
A propos de ...
Re: Re: Re: Detalii despre relatie, impartasite am din 3 ian 2010 01:20 de ExoticDream
Nu am nimic impotriva sa-mi spun parerea, doar ca mi se parea frumos sa va dau cuvantul intai voua.
Astept in continuare opinii, sunt convinsa ca aproape toti ati avut tangenta cu situatii de genul amintit... Am senzatia ca "trendul" la ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 3 ian 2010 01:06 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=yLsOQLwYkQU
Eram prin oras....ma uitam pe geam....el era cu mine:)
Ma privea si zambea.Ma simteam asa de bine....pana mi-am amintit iar ca e inca unul dintre cei care m-au mintit.
Macar el s-a chinuit ...
no pain ,no GAIN din 2 ian 2010 23:23 de CULT.NO1
iti zic eu cate sa iei: NiCI UNA!!! ai sa vezi ce ti se intampla dupaia ai sa te faci mare si puternic acuma si cand te-ai lasat de naposim iti pierzi puterea si slabesti mai rau decat erai :sfatul meu este sa lasi naposim si sa te apuci de ...
Re: Re: Re: Sarutul cu limba din 2 ian 2010 22:33 de McLove
Incearca sa crezi... Nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca atunci gresesti.
Incearca sa te bucuri de primul sarut.
Re: Re: Sarutul cu limba din 2 ian 2010 22:31 de Anonim
Am sa incerc. :love:
Multumesc. :)
Re: Sarutul cu limba din 2 ian 2010 22:30 de mandarina
nu iti trebuie manuale pt asa ceva..o faci din pur instinct...adik o atingere usoara de buze si de acolo te descurci tu:heart: baiat mare%%-
succes la intalnire%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 2 ian 2010 20:16 de sweety16
Naspa...nu prea ce sa faci...oricum o sa mai cresca cativa centimetrii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intreb din 2 ian 2010 15:31 de baby
il mai porti inca 3 luni sa zicem......si cand vine caldura scoti aparatul dentar,iti faci o freza misto si iesi la agatat cu un zambet laaarg:love:
nu e mare tragedie:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 2 ian 2010 15:27 de sorin21
pai..daca vrei sa stii cum arata cauta pe google "braces" sau "aparat dentar" :p
problema nu a fost grava la mine, il am de 6 luni si dintii sunt drepti deja .. dar mai trebuie purtat..
Re: Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 14:51 de Pasaroi_Cuminte
Vai di mini. Ti iarta.Amu eu nu vad nishi'o grisheala pe'aishea oricat ash belii ochishorii. :lol:
Re: Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 14:46 de Kari
Te iert ca doar si eu am gresit de cateva ori...Dar la intrebare tot nu mi-ai raspuns:-`:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru f din 2 ian 2010 14:43 de Kari
Si de ce sa nu iesi cu un baiat cu aparat dentar?Daca el e ok ce are?Puteti face si haz de necaz si asa ii esti alaturi:ok:Funny-sa te saruti prin aparatul dentar:,:):ok:
PS:Daca maine ai afla ca trebuie sa porti aparat dentar timp de 2 ani ...
Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 14:35 de nextside
Amu` draga tati...shapai scuzama no ca dora me fashem cate o greshala:blink:...Daca'i musai HAM:love: Am vrut sa scriu "trebuie"...ma poti ierta draga mea Karina:unsure:
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 2 ian 2010 13:05 de ana
pai,in primul rand sa nu mai incerci multe creme k nu sunt de folos.mai bn incearca sa mananci sanatos adica sa renunti la grasimi si la ciocolata k ele iti ingroasa tenul j apar cosurile astea.j doar trebuie sa te speli in fiecare zi cu apa rece ...
Pagina 322 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |