Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fata lui tata-greseala din 30 dec 2009 23:18 de tot ala
dupa parerea mea cred ca e corect fata lui tata dar e numai parerea mea astept si alte pareri
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fata lui tata-greseala gra din 30 dec 2009 23:15 de sweety16
Se pare ca nici eu...deci m-am uitat intr-o culegere din a8a si din cate am descifrat eu pe acolo e corect fata lui tata.Aolo trebuie s-o asteptam pe Exotic sau pe cineva care se pricepe.:D
Re: Am facut-o cu prietenul meu care are 13 ani! din 30 dec 2009 14:20 de deuzza666
Fetelor,cu toate stim ca atunci cand suntem mici si urmarim filme de dragoste ne spunem ca asa trebuie sa fie si prima oara cand o facem. Si ne imaginam intr-o cursa pentru a-l gasi pe acela care sa ne iubeasca si caruia sa i ne daruim pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 dec 2009 13:52 de tibi1946
:zorro:sexul bun se face avand grija sa-ti satisfaci partenera cu tot ce isi doreste si ea trebuie sa faca acelasi lucru.Si sa se elibereze de ori ce retinere.Obligator sa se si dialogheze.Va urez satisfactii cu orgasm abudent.:zorro:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 dec 2009 13:43 de baby
Ai si tu dreptate in felul tau:unsure:
Numai ca nu inteleg de ce va tot certati atat?
Bine cearta e cearta dar de ce trebuie sa va vorbiti urat?:ermm:
Re: Re: Re: Re: ce credeti?sau ce stiti?:D din 30 dec 2009 13:13 de Black_06
Fara reclame va rog.....la "tic-tac" ma refer.....:,
Re: 19 ani si tot singur din 30 dec 2009 12:50 de nicoleta
:ermm::heart::heart::heart:[i]sal. cf.[/i]
Re: Re: Re: Re: pierdere erectie,nu am orgasm din 30 dec 2009 12:29 de piball
mi'a mai facut si pana acum sex oral dar nu mult,inca incercam sa ne cunoastem si ea a spus ca data viitoare nu ma lasa pana nu termin si mi'a spus ca imi va face pana o sa termin si stiu ca atunci cand imi face e "hard wood",si mereu e asa..pana ...
Re: Re: Re: ce credeti?sau ce stiti?:D din 30 dec 2009 11:56 de Incepator
Oh man..... chiar trebuie sa-mi scoti ochii in fiecare topic ?:unsure:
Da simte-te bine si tu, ia-te de altcineva :-`.
Forumul e plin de utilizatori si utilizatoare frumoase care te asteapta :, .
Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati din 30 dec 2009 11:41 de Incepator
:unsure:
Stai relax sefa >'d< ! :-*
Re: Re: Prea devreme??? din 30 dec 2009 11:36 de Kari
Danke schon!:flowers:
Re: Prea devreme??? din 30 dec 2009 11:32 de cherry_dream
Este decizia ta pana la urma. o faci cand te simti tu pregatita.
Dar..avand in vedere faptul ca sunteti impreuna de 1 an, va iubiti (si cred ca ti-a demonstrat asta si prin faptul ca ti-a zis ca e ok sa nu o faceti acum si ca poate sa mai ...
Re: Re: Va rog sa ma ajutati din 30 dec 2009 11:12 de baby
Daca acum iti stii viitorul pt ca vezi ca te asemeni foarte mult cu el....si la final ii spui sa rezolve problema pt ca e din cauza lui.....
Nu crezi ca acelasi sfat trebuie aplicat si la tine ca sa nu fie prea tarziu si chiar sa ajungi ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 dec 2009 10:38 de monikk
:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 30 dec 2009 02:21 de simosimina
Eu aş zice că`i vital să foloseşti corect gramatica limbii române...
Dacă tu ai avut "norocul" să ieşi numai cu proaste, nu trebuie să generalizezi:)
Cum să gândeşti că eşti fiinţa supremă?
:lol: Cred că ai visat azi-noapte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 dec 2009 00:26 de sweety16
Ps: Nu e o propozitie.E o sintagma.Propozitia trebuie sa contina verb.
Re: Re: Re: Re: Re: GREUTATE din 30 dec 2009 00:10 de sweety16
Tocami esti perfecta ca model...de asa avea si io cu 5 cm mai mult...:D
Pagina 324 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |