Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar din 19 apr 2011 12:10 de Aristocrata
Scumpule, ii spun ce 100% as face eu :, daca voi toti sunteti obisnuiti ca la orice problema in viata sa o lasati mai moarta atunci e problema voastra...eu o invat pe fata ce e bine pentru ea si pentru viata ei ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar ca o neb din 19 apr 2011 12:09 de Aristocrata
A zis ca ii place de ea... acuma shhh. :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar ca o din 19 apr 2011 12:09 de ThT
Te simti mai implinita daca ii spui ce vrea sa auda si o ajuti sa-si faca mai mult rau?:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar ca o nebuna. din 19 apr 2011 12:08 de Aristocrata
Nu renunta niciodata, eu aici te invat sa ai motivare si sa fi ambitioasa...restul care ti-au zis sa renunti la visul tau sunt niste invinsi...viata e facuta din suisuri si coborasuri si la orice problema trebuie sa ai capul ridicat si sa o rezolvi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar ca o nebuna. din 19 apr 2011 12:08 de DaNNY_DiViNO
cat pot sa viseze femeile astea.. daca iti zicea din prima ca nu il intereseaza persoana ta, te simteai mai bine?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar ca o nebuna... din 19 apr 2011 12:04 de adelina_ade
deocamdata nu renunt,cine stie,poate chiar am o sansa,mai ales ca mi-a zis ca-i plac:)iar daca nu se poate,asta e,macar stiu ca am luptat,daca mi-e scris sa fiu cu el,asa o sa fie,daca nu,tot asa o sa fie:D daca fac rost de nr lui Stefan esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar ca o nebuna... din 19 apr 2011 12:00 de Aristocrata
Totul in tara asta se face cu SPAGA :, nu mi-ai fi rezistat :D si cu placere..nu renunta la baiatul pe care il placi..caci vei regreta si iti vei da cu pumnii in cap..crede-ma stiu ce zic :, asa ca data viitoare cand ne mai scrii sa fie cu vesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sufar ca o nebuna... din 19 apr 2011 11:56 de adelina_ade
si daca era el cel dupa care eram innebunita crezi ca aveam curajul sa dau nr lui de telefon?:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne din 19 apr 2011 11:45 de Gabrielx
Si c-am cat costa un simplu control , sa vada de ce o doare ? este gratis daca isi ia o trimitere de la medicu de familie? Cat este la particular?
Re: Re: Re: Cum scap de parul de la picioare? din 19 apr 2011 11:28 de Aristocrata
"Nu acum, mananc " :,
Si daca are foarte mult (excesiiiivv de mult) marar pe picioare atunci eu zic sa ti-l razi... Noi fetele acceptam parul de pe picioare insa daca il ai foarte mare atunci distruge orice fir...mie mi-e scarba rau de tot de ...
Re: Sufar ca o nebuna... din 19 apr 2011 11:11 de Aristocrata
E cumva vorba de Stefan Florescu? :,
Re: Re: Sufar ca o nebuna... din 19 apr 2011 08:47 de adelina_ade
cu prietenii sunt toata ziua+ca nu prea stau in casa+ca mereu am cate ceva de facut..DEGEABA..orice fac tot cu gandul la el stau,nu mai vrea sa iasa din mintea mea
Re: Re: :) Prima Data din 19 apr 2011 03:10 de Rubiks
Am spus ca sunt virgin in sensul ca nu am facut sex cu o fata inca..asta se pune si la sexul oral?
Re: Sfaturi femei din 18 apr 2011 23:45 de ursaru
Salut,nu`ti mai face probleme in legatura cu lungimea penisului,gandeste-te cum aduci femeia aia in pat.;) Ca doar nu mergi dezbracat pe strada :lol: Intai cucereste o fata si pe urma te descurci tu,Succes!:flowers:
Re: Re: Masturbarea slabeste? din 18 apr 2011 22:56 de elicopter
Ia lasama :lol:
Ma gandeam ca organismul pierde substante sau vitamine :D
Am intrebat O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema din 18 apr 2011 22:29 de Prost
Au gust bun neuronii? Sau e carne daia care se pune in shaorma?
Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema din 18 apr 2011 22:28 de SkilleT
Imediat sa sun la protectia copilului...si in acelasi timp si la spital ca sa vad daca iti doneaza cineva jumatate de neuron:)
Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema din 18 apr 2011 22:28 de DaNNY_DiViNO
Daca esti virgin, si cred ca esti, as propune sa fie el primul la curul tau.. :D
Re: Sufar ca o nebuna... din 18 apr 2011 21:45 de drooz
salut dupa parerea mea cred ca cel mai bine ar fi ca sa iti ocupi timpul cu orice altceva decat ,iesiri cu pritenii ,orice altceva ca daca o sa stai sa te gandesti la el iti faci mai mult rau si nu are rost ,+ ca daca te vei intalni cu el o sa ...
Re: Re: Raspuns sincer! din 18 apr 2011 21:44 de SIMPLU
Ai dreptate este si imatur si ii place sa fie ,,cocos" i-am zis de multe ori treaba asta si i-am zis si ca vrea sa se dea mare ,oricum acel prieten nu este in Romania si de aceea face asa.
Pagina 326 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |