Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: adica euu... din 28 iun 2003 22:44 de xander
fa ce doreshti,numai nu asculta parerea lui laurentzie!!!!Nu vad nimic rau in a fi ortodox,dar viatza de zi cu zi trebuie traita,chiar daca unneori,avem probleme chiar shi fara raspuns.
Re: adica euu... din 28 iun 2003 22:43 de xander
fa ce doreshti,numai nu asculta parerea lui laurentzie!!!!Nu vad nimic rau in a fi ortodox,dar viatza de zi cu zi trebuie traita,chiar daca unneori,avem probleme chiar shi fara raspuns.
Re: bunica virgina din 28 iun 2003 19:50 de Doktorul_Pen
sant doktor de pizde sfatul meu este sa faci felatzie inca un pic daca tzie frika de doamna pula!! pe bune shi dac-o bagi fao ushor shi bine!
ai grija la pula ca mushca!!
Am si eu o problema :( din 28 iun 2003 19:11 de Alex1
Zise Camelia, experta in "probleme barbatesti".
Nu ar trebui sa te doara. Daca ai facut-o de mai multe ori, si inca te doare, mergi la un medic. In mod normal, nu ar trebui sa te doara. Daca ata e mai elastica, nici nu se rupe. Daca e ...
Re: As vrea dar nu am cu ce din 28 iun 2003 17:34 de cristi
Nu te lasa intimidat de marimea penisului, daca iti gasesti femeia potrivita, pentru sigur o poti satisface, dar i-ati din gind marimea, pentru ca nu te ajuta, nu iti poate da decit sentimente de intimidatie!!
Femeilor nu cred ca le intereseaza ...
Re: Re: Re: Re: Au ma doare, Doctore! din 28 iun 2003 17:31 de cristi
A deci nu iti plac neplacerile pe care ti le ofera Nemesis??
Atunci nu ai decit sa astepti pina ajung la incandescenta!! Poti sa ma ""taxezi""cind vrei tu sint pregatit!!
Re: Taina iubirii din 28 iun 2003 17:26 de cristi
Subiectul este foarte bun, fiind o persoana ortodexa nu iti ia nici un drept de a spune tot ceea ce gindesti!!
Daca ai intrebari la care nu le stii raspunsul , nu fi timida , pune intrebarile si o sa iti d-am raspuns!!
Re: sex oral? din 28 iun 2003 17:19 de ana-maria
Hai ca azi oricum am facut-o lata pe acest forum. Bine ca nu mi se pot arunca rosii si oua clocite in cap prin internet...
Sfanta Impartasanie se ia cu gura, si tot cu gura saruti icoanele. De vrei sa mai faci si altceva cu gura nu uita sa treci si ...
Facem un grup de tantra? din 28 iun 2003 16:22 de serban
daca vreti sa facem un grup de tantra ?:heart:
Re: Re: Re: Au ma doare, Doctore! din 28 iun 2003 15:48 de adeline
Cristi,cu toate neplacerile pe care mi le ofera nemesis ,nu pot sa nu fiu de acord cu parerea lui:tu esti unul din cei putini,ce trebuiesc "taxati" in fiecare zi!Daca nu din corectitudine vis-a-vis
de forum,macar din placerea de a te ...
...minte n-ai din 28 iun 2003 14:37 de euu..
Problema nu e penisul sau muschii decat daca vrei sa iesi toata viata cu vagaboante. Da pe ele le intereseaza cum arati asa ca "animal" si cum reusesti sa le satsfaci poftele nebune. De vrei sa ai o familie si copii sa stii ca o sa te ...
Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 28 iun 2003 13:33 de OkiVerzi
Mah sunteti niste lepre. Omul vine cu o problema reala si voi il luati la caterinca. Lasati-o in pm daca citesc 10 insi noi postul asta sigur nu vor mai veni pe aici sau nu vor propune nimik pt a nu fi luati in ras
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervative ? din 28 iun 2003 13:31 de OkiVerzi
Depinde de varsta! Presupunand ca am gasit o fata de 18 ani ce nu vrea sa foloseasca altceva din cauza efectelor secundare, ce sa-i faci? Sau ce contraceptive fara efecte secundare exista, prea putine!!!
Re: Re: Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 28 iun 2003 12:40 de POTENTUS
Si daca-l schimba cu tine, ce?
Ii garantezi tu orgasm?:)):)):))
Da ii garantez ORGASME vorba ceea incercarea placere are.ASTEPT CU ORGASMELE pregatite.Imi plac femeile nesatule adica INEPUIZABILE.
Re: Am si eu o problema :( din 28 iun 2003 11:51 de Isis
Daca esti la inceputul vietii sexuale, mai asteapta... Daca nu, ar trebui sa mergi la un medic sa te ajute pt a scapa de ata si implicit de durere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta din 28 iun 2003 03:31 de cristi
Taci frate din gura ca la toti le place!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervative ? din 28 iun 2003 00:19 de xander
cam de mult n-am mai folosit,dar daca e cazul nu spun ...nu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta din 28 iun 2003 00:06 de camelia
Absolut nimic, dragul meu!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta? din 28 iun 2003 00:04 de xander
ce avetzi ,mey cu omul daca nu-i place?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervative ? din 27 iun 2003 23:42 de camelia
Sora lu` stanga, draga ! Asa greu pricepi ? Ea nu se simte bine ! :D:D:D[/quote
Nu imi spune ca daca faci dragoste cu prezervativ te simti bine!! asa ceva nu cred...atit femeile cit si barbatii!!
Pagina 3636 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |