Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Voyeurism

din 26 iun 2003 18:36 de cristi

Un singur lucru pot sa-ti spun, eu cred ca esti bolnav mintal!!

Voyeurism

din 26 iun 2003 18:23 de Carcalete

Am niste vecini care nici nu-si dau seama cat de bine se vede pe fereastra dormitorului lor. De cateva ori m-am excitat privindu-i, iar o data m-am si masturbat. Acum nu mai pot sa ejaculez cu prietena mea decat daca imi imaginez ca o posed pe ...

Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 26 iun 2003 17:48 de Obelix

Dragul meu, esti stupid. Doctorul m-a ascultat deja, dovada ca ti-a anulat decizia de inchizitor sef si a redeschis un subiect pe care tu il inchisesesi. Iar te crezi mai tare decat administratorul si gresesti. In ceea ce priveste inregistrarea, ...

Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!!

din 26 iun 2003 17:27 de camelia

Cred ca este excelent!! Dupa parerea mea Nemesis este un baiat inteligent, este capabil sa dea raspuns la orice intrebare, si cite o data un sfat bun, dar sa intrecut putin cu gramatica...daca se termina cu gramatica, eu cred ca o sa revenim la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 26 iun 2003 17:16 de camelia

Vai , vai deviem de la o situatie, si ajungem din nou sa vorbim despre Nemesis!! Eu cred ca baiatul este destul de mare si poate sa-si raspunda singur la intrebari, nu cred ca este necesar de un avocat aici!! Ca sa -ti explic inca o data, nu am ...

Re: Re: Re: prezervative ?

din 26 iun 2003 17:01 de camelia

Nu sint indicate in viata de zi cu zi, adica, facind-o cu partenerul tau, pentru a nu te insarcina etc....si in al doilea rind te deranjeaza, nu te poti simtii bine. Nu pot spune ca nu sint indicate, cind o faci cu cineva care nici macar nu o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 26 iun 2003 16:47 de osiris1394

...chiar te-as sfatui sa iti cumperi o arma de foc ( pacat ca legislatia nu iti permite asta ... inca :lol: ). doar daca esti magistrat sau "ales al poporului" ( in cazul tau "aleasa" ) . faci parte din aceasta categorie ? ...

Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 26 iun 2003 16:33 de osiris1394

noname000, imi placi ...raspunzi coerent si cu bun simt. :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 26 iun 2003 16:14 de TendrePoison

nu am spus ca nu trebuie sa se imbrace sexy... singura idee - si probabil nu m-am exprimat destul de clar, greseala mea - era ca atunci cand o face isi asuma un anumit risc... P.S.: oricum, eu imi cumpar pistol ):( :ninja:

Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 26 iun 2003 16:09 de osiris1394

te invarti in jurul subiectului fara o tinta anume. e evident ca fiecare suntem croiti in mod diferit si avem I.Q-uri diferite, educatii diverse. si atunci ce propui ? din cauza catorva dezaxati, femeile sa nu se mai imbrace sexi ? pericole ...

Re: Re: Re: virgina sau prostituata~

din 26 iun 2003 15:56 de osiris1394

lasa bla, bla-ul. ai spus ca ai face-o 100%, cu o prostituata.(casatorie) doar ca tu esti un tip de bani gata si un geniu neinteles ... scuza-ma, "bani gata". :wacko::wacko: :ninja:

Re: Re: Sini mari sau mici?

din 26 iun 2003 15:41 de TendrePoison

daca vorbim de sex ocazional, fara obligatii, presupun ca amanuntul nu are atat de mare importanta... dar, atunci cand iubesti, fiecare particica din corpul fiintei pentru care traiesti devine cel mai frumos lucru de pe lume...

Re: Sex intre cupluri

din 26 iun 2003 15:41 de NONAME000

Eu sincer nu as face asa ceva. Poate e o experienta..placuta. Dar acest gen de experinte vreau sa le traiesc doar cu iubitul meu in intimitatea noastra.

Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa?

din 26 iun 2003 15:31 de NONAME000

Pai nu te opreste nimeni de la postludiu; puteti sa stati in brate pana a doua zi dimineata si sa adormiti asa. Dar cat itzi ia sa te speli? Sau iti place sa se scurga tot ce e inauntru si sa te simti murdara? Nici nu e sanatos; ca ce e ...

Re: Sex de intretinere!

din 26 iun 2003 15:17 de NONAME000

Daca esti satul si mergand pe strada vezi o brutarie te opresti si acolo sa-ti mai iei ceva? Deci daca o ai pe prietena ta acasa pt ce sa-ti mai trebuiasca si altcineva? poti sa faci sex de intretinere si cu iubita ta.

Re: Sini mari sau mici?

din 26 iun 2003 15:04 de NONAME000

Eu zic ca degeaba sunt mari daca sunt lasati sau au o forma nasoala (forma de para sau ascutiti sau tzatze de cimpanzeu - asa cum am vazut week-end-ul trecut) . Par mai senzuali daca sunt frumosi , chiar daca sunt mai mici.

ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 26 iun 2003 14:40 de nostriel

convingerea merge numai cu fete prea naive sau prea indragostite, iar tu nu vrei decat sa te culci cu ea. eu nu am nici o satisfactie (mai putin cea fizica de dupa) din faptul ca as putea sa o conving in mod direct sa faca sex. satisfactia apare ...

Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 26 iun 2003 14:13 de NONAME

Aici sunt de acord cu tine...Daca nu exista acea atractie si daca nu vin toate de la sine atunci....treci mai departe. Doar nu esti la targ ca sa stai sa duci tratative de conducere.

Re: Re: Re: : Sex la menst...

din 26 iun 2003 13:14 de NONAME

daca vrei sa stii de logat m-am logat. Insa o perioada nu am mai dat pe la net si mi-am uitat parola. Am facut ce era de facut in acest caz dar site-ul mi-a pierdut parola si deci momentan nu am cum sa ma logez. Nu te-ai logat ca sa faci ...

Re: Re: : Sex la menst...

din 26 iun 2003 13:01 de acelasi

' am un cont propriu, dar nu aveam timp sa fac login, si esti jenant daca tu nu iti debitezi un cont, mai inteligent, ca daca ai fi avut contact mai mare cu calculatoarele, ti-ai fi dat seama ca acesta este un nume generic, ce poate fi luat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3639 din 3731
«   1 ... 3636   3637   3638   3639   3640   3641   3642 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare