Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !! din 27 iun 2003 15:16 de vorbaretzu
Pai "hai" poate sa insemne si: hai sa bem ceva...
Nu sunt chiar direct. Ca sa ajung sa spun acest hai trebuie sa ajungem amandoi in acea stare speciala...
ps: chestia asta o fac cu o singura persoana...
ce credeati, ca ma duc la o ...
Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !! din 27 iun 2003 15:02 de batranul
hai ca esti prea direct , dar daca -ti merge , felicitari!
Re: Re: Re: Este sexul de calitate important pentr din 27 iun 2003 14:42 de Isis
Da, asa e.... Dar nu am inclus in discutie acea categorie de barbati despre care vorbesti tu.
Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 14:39 de Isis
"Vai, vai", Cristi ! Tu chiar nu te poti abtine ? Ce ai tu cu discutiile mele cu camelia ?! :x
Baiatul n-a intrebat dragule daca mai e virgin sau nu... A intrebat de ce nu i s-a rupt ata si daca e normal. Atat a vrut el sa stie. Ce ti ...
Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 11:14 de nemesis
Cica asta se numeste LIBERTATE... :D
P.S. Celor care o definesc asa... va rog cugetati...!
Re: Re: Este sexul de calitate important pentru ti din 27 iun 2003 11:13 de nemesis
De acord Isis... Dar "sexul ca povara", asa cum il definesti tu, este o notiune putin raspandita in mintile tinerilor de azi... Nu cred ca a generaliza acest lucru este chiar permis... adica, personal 90% din cei pe care-i cunosc (ma ...
Re: Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 11:09 de vorbaretzu
cat va "aia" pe voi pana dati un raspuns...
Daca s-a mai discutat s-a mai discutat...
Fazele voastre sunt mai expirate decat intrebarile care se repeta...
):(
Re: Voyeurism din 27 iun 2003 11:06 de nemesis
Multi 'bolnavi' in lumea asta !!!
Parerea mea... uita de "fereastra dormitorului" si traieste momentul cu prietena ta. "Concentreaza-te" pe acel moment... O sa-ti treaca! Este doar o "fantasma" trecatoare!
Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta? din 27 iun 2003 11:03 de POTENTUS
SECRETIILE FEMEII CIND SIMTE PLACERE IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL SUNT CHIAR REZULTATUL PLACERII EI DACA TI-AI BALACI LIMBA PRIN SECRETIILE EI CU MULTA PLACERE AI PUTEA COSTATA ,SIMTI CA EA SIMTE MULT MAI MULTA PLACERE DECIT AI SIMTIT VREODATA SAU ...
Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 10:55 de nemesis
Daca problema ta este ca ata nu s-a rupt inca... atunci insemna ca tu nu ai nici o problema... Ata nu este un indicator al virginitatii si chiar nu are nici o importanta in final. Cu rabdare si perseverenta "se rezolva" totul... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Ati face-o cu o... din 27 iun 2003 10:20 de nemesis
Deci... care era intrebarea, domnul meu...?
Re: Re: Re: prezervative ? din 27 iun 2003 08:55 de OkiVerzi
Nu merge !!! Sunt proaste, mici , strimte, se rup repede, feelingul e placut dar daca se rup tot degeaba!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va ferit din 27 iun 2003 08:52 de TendrePoison
sa spunem doar as putea ceva mai mult decat altii... ;) atat deocamdata
Re: Re: Re: Re: prezervative ? din 27 iun 2003 08:46 de OkiVerzi
Zi-mi mie o metoda mai sigura si iti dau dreptate! Sunt de acord cu chestia ca sunt naspa si ca de multe ori iti piere cheful dar nu prea sunt alte alternative!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 04:52 de batranul
maestre!!!!! sti cum e cu legatura? daca vrei , o faci ,daca nu vrei ,nu o faci! asta ca ai spus ca n-are legatura! pentru tine ; in viata totul are legatura!]
Re: Voyeurism din 27 iun 2003 04:29 de batranul
consulta un medic!
Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 27 iun 2003 01:59 de camelia
Bine Isis, cu placere am sa-ti dau raspuns la intrebarea pe care am pus-o!!
Niciodata n-ai sa stii ce doreste partenera(l) ta sau ce o (il) satisface daca nu vorbesti cu ea(el). Uneori, daca este prima data cu un partener anume, comunicarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 27 iun 2003 01:41 de camelia
Nu ai dreptate, raspunsul tau a fost foarte decent, si ai dreptul sa iti spui parerea!! Nici o problema!
Re: Este sexul de calitate important pentru tine? din 26 iun 2003 19:37 de Isis
Depinde ce intelegi prin sex de calitate...
Din punctul meu de vedere sexul de calitate este acela pe care-l faci cu placere (nu din obligatie, obisnuinta etc.) si cand esti compatibil cu partenerul atat din pct de vedere fizic cat si ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 26 iun 2003 19:30 de Isis
Da, draga, nemesis exagereaza cateodata dar n-are legatura asta...
Ideea era (si este)urmatoarea: NU AI DREPTUL sa-mi spui ca sunt nimeni pt ca ti-am dat un sfat (chiar daca nu l-ai cerut) sau daca mi-am dat cu parerea in privinta raspunsului ...
Pagina 3638 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |