Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 27 iun 2003 15:16 de vorbaretzu

Pai "hai" poate sa insemne si: hai sa bem ceva... Nu sunt chiar direct. Ca sa ajung sa spun acest hai trebuie sa ajungem amandoi in acea stare speciala... ps: chestia asta o fac cu o singura persoana... ce credeati, ca ma duc la o ...

Re: Re: ce spui pentr a il/ o comvinge !!

din 27 iun 2003 15:02 de batranul

hai ca esti prea direct , dar daca -ti merge , felicitari!

Re: Re: Re: Este sexul de calitate important pentr

din 27 iun 2003 14:42 de Isis

Da, asa e.... Dar nu am inclus in discutie acea categorie de barbati despre care vorbesti tu.

Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 27 iun 2003 14:39 de Isis

"Vai, vai", Cristi ! Tu chiar nu te poti abtine ? Ce ai tu cu discutiile mele cu camelia ?! :x Baiatul n-a intrebat dragule daca mai e virgin sau nu... A intrebat de ce nu i s-a rupt ata si daca e normal. Atat a vrut el sa stie. Ce ti ...

Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 27 iun 2003 11:14 de nemesis

Cica asta se numeste LIBERTATE... :D P.S. Celor care o definesc asa... va rog cugetati...!

Re: Re: Este sexul de calitate important pentru ti

din 27 iun 2003 11:13 de nemesis

De acord Isis... Dar "sexul ca povara", asa cum il definesti tu, este o notiune putin raspandita in mintile tinerilor de azi... Nu cred ca a generaliza acest lucru este chiar permis... adica, personal 90% din cei pe care-i cunosc (ma ...

Re: Re: Nu inteleg!!!

din 27 iun 2003 11:09 de vorbaretzu

cat va "aia" pe voi pana dati un raspuns... Daca s-a mai discutat s-a mai discutat... Fazele voastre sunt mai expirate decat intrebarile care se repeta... ):(

Re: Voyeurism

din 27 iun 2003 11:06 de nemesis

Multi 'bolnavi' in lumea asta !!! Parerea mea... uita de "fereastra dormitorului" si traieste momentul cu prietena ta. "Concentreaza-te" pe acel moment... O sa-ti treaca! Este doar o "fantasma" trecatoare!

Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta?

din 27 iun 2003 11:03 de POTENTUS

SECRETIILE FEMEII CIND SIMTE PLACERE IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL SUNT CHIAR REZULTATUL PLACERII EI DACA TI-AI BALACI LIMBA PRIN SECRETIILE EI CU MULTA PLACERE AI PUTEA COSTATA ,SIMTI CA EA SIMTE MULT MAI MULTA PLACERE DECIT AI SIMTIT VREODATA SAU ...

Re: Nu inteleg!!!

din 27 iun 2003 10:55 de nemesis

Daca problema ta este ca ata nu s-a rupt inca... atunci insemna ca tu nu ai nici o problema... Ata nu este un indicator al virginitatii si chiar nu are nici o importanta in final. Cu rabdare si perseverenta "se rezolva" totul... :D

Re: Re: Re: Re: Re: Ati face-o cu o...

din 27 iun 2003 10:20 de nemesis

Deci... care era intrebarea, domnul meu...?

Re: Re: Re: prezervative ?

din 27 iun 2003 08:55 de OkiVerzi

Nu merge !!! Sunt proaste, mici , strimte, se rup repede, feelingul e placut dar daca se rup tot degeaba!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va ferit

din 27 iun 2003 08:52 de TendrePoison

sa spunem doar as putea ceva mai mult decat altii... ;) atat deocamdata

Re: Re: Re: Re: prezervative ?

din 27 iun 2003 08:46 de OkiVerzi

Zi-mi mie o metoda mai sigura si iti dau dreptate! Sunt de acord cu chestia ca sunt naspa si ca de multe ori iti piere cheful dar nu prea sunt alte alternative!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 27 iun 2003 04:52 de batranul

maestre!!!!! sti cum e cu legatura? daca vrei , o faci ,daca nu vrei ,nu o faci! asta ca ai spus ca n-are legatura! pentru tine ; in viata totul are legatura!]

Re: Voyeurism

din 27 iun 2003 04:29 de batranul

consulta un medic!

Re: Re: Ofera un sex oral de calitate !

din 27 iun 2003 01:59 de camelia

Bine Isis, cu placere am sa-ti dau raspuns la intrebarea pe care am pus-o!! Niciodata n-ai sa stii ce doreste partenera(l) ta sau ce o (il) satisface daca nu vorbesti cu ea(el). Uneori, daca este prima data cu un partener anume, comunicarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 27 iun 2003 01:41 de camelia

Nu ai dreptate, raspunsul tau a fost foarte decent, si ai dreptul sa iti spui parerea!! Nici o problema!

Re: Este sexul de calitate important pentru tine?

din 26 iun 2003 19:37 de Isis

Depinde ce intelegi prin sex de calitate... Din punctul meu de vedere sexul de calitate este acela pe care-l faci cu placere (nu din obligatie, obisnuinta etc.) si cand esti compatibil cu partenerul atat din pct de vedere fizic cat si ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!!

din 26 iun 2003 19:30 de Isis

Da, draga, nemesis exagereaza cateodata dar n-are legatura asta... Ideea era (si este)urmatoarea: NU AI DREPTUL sa-mi spui ca sunt nimeni pt ca ti-am dat un sfat (chiar daca nu l-ai cerut) sau daca mi-am dat cu parerea in privinta raspunsului ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3638 din 3731
«   1 ... 3635   3636   3637   3638   3639   3640   3641 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare