Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: viata reala nu merge sa vo din 13 iun 2003 12:39 de osiris1394
nemesis, calmeaza-te ...
nu exagera ....
:ninja:
Re: din 13 iun 2003 12:34 de osiris1394
cristi, cristi ... :D
noi suntem in afara timpului, baiete ... si ne gestionam orele nesfarsite de sex pe care le avem, asa cum trebuie...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferentze din 13 iun 2003 12:31 de osiris1394
altcineva e primul in inteligenta aici, valentina ...:D:D
Re: din 13 iun 2003 12:23 de osiris1394
nu conteaza un moment al zilei ... daca totul merge planificat, nu mai are nici un rost, ar fi totul mecanic.
dar, ca sa iti raspund la intrebare: imi place dimineata. (+ noaptea)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saracia din 13 iun 2003 12:16 de osiris1394
nemesis, valentina este tot mai amuzanta. imi aduce aminte de timpuri vechi si placute cand aveam "dialoguri" interesante cu tine.
... doar ca I.Q.-ul ei este extrem de redus, fata de al tau ...:D:D
(apreciez ca ea are cam 60-65 ) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CAND PUTE... din 13 iun 2003 12:10 de osiris1394
valentina, nu hotaresti tu ce are de facut isis, ok ? :wacko:
... oricum acele pareri le vede ( nu le asculta).
Re: Re: Re: Re: de ce? din 13 iun 2003 11:58 de osiris1394
valentina, m-ai dat gata cu raspunsul acesta.
a trebuit sa ma concentrez si sa iti citesc raspunsul de vreo 3 ori, ca sa pricep ceva ...
acum, ii dau si eu dreptate lui nemesis. :D:D
Re: Re: Re: nemesis,tu chiar ai ai un fix, din 13 iun 2003 11:47 de Isis
Nu, osiris, nu s-a pastrat...
Re: Re: nemesis,tu chiar ai ai un fix, din 13 iun 2003 11:42 de osiris1394
elo, ce e ? "curajosule" ! :D
esti viteaz acum ? tu nu ai dovedit ABSOLUT NIMIC aici, asa ca pastreaza aceste comentarii pt. tine ...
pana vei ajunge la nivelul lui nemesis ( si apoi la al meu :lol::lol: ) stai in banca ta ...
Re: Re: Re: Dragostea adevarata - asteapta! din 13 iun 2003 11:23 de Isis
Daca ai fi fost mai atenta la raspunsurile pe care le-am dat, ai fi observat ca nu sunt chiar deloc rautacioasa. Am raspuns uneori (foarte rar) ironic atunci cand "s-a sarit calul"...
Raspunsurile mele n-au nici o legatura cu ...
din 13 iun 2003 10:12 de chaser23
rabdare,rabdare, rabdare, asta am avut eu timp de 3 luni cu prietena mea .... dar o mers.Mai spui si o vorba care sa-i mearga la suflet, mai o exciti cand ai timp si este momentul , intr-un cuvant o zapacesti de cateva ori si la urma tot trebuie sa ...
cred ca este de ajuns !!!!!!!!!!!!!!!!!! din 13 iun 2003 09:45 de chaser23
Am citit si eu de la cap la coada acest subiect ...si pot sa spun ca este cazul sa incheiati acest subiect, a degenerat rau de tot!!!
Si poate ca ar fi bine sa nu amestecati religia cu sexul, e bine sa stea separate si apoi fiecare cu credinta si ...
din 13 iun 2003 05:14 de cristi
Pentru persoanele care sint aproape zilnic pe net, bai fratilor daca va petreceti tot timpul la internet, atunci sex cind mai faceti??
Sinteti foarte experti, dar numai cu vorba??
Re: Re: Re: Re: Re: diferentze din 13 iun 2003 03:19 de valentina
daca toata lumea pe acet web ar fi inteligenta...tu ce te-ai mai face nu ai mai fi primul...
Re: Re: Re: Re: Re: CAND PUTE... din 13 iun 2003 03:12 de valentina
eu cred ca am discutat cu tine suficient pentru citeva zile..cum am spus si inainte , este bine sa asculti si alte pareri, chiar daca iti plac sau nu..
Re: Re: Re: Durata actului sexual! din 12 iun 2003 21:48 de kry
corect, Sorinache.
Asta uitasem sa specific. Dar presupunem ca vrea mereu, nu?:lol::lol::lol:Caci daca nu vrea prefer sa-mi spuna, si de fapt asa ar trebui sa faca toate femeile.Ca ma chinuie si pe mine si se chinuie si pe ea.Si nu iese nimic.Dar nu ...
Re: Re: CAND PUTE... din 12 iun 2003 20:27 de Isis
Cand o femeie este in perioada de ovulatie, chiar daca i se schimba mirosul, problema se rezolva... cu apa si sapun. Orice femeie care are un pic de bun simt si respect fata de sine, indiferent ca este in perioada de ovulatie, la menstruatie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saracia din 12 iun 2003 19:53 de nemesis
Am avut dreptate !!!!
Nici de engleza nu ai mai mult habar !!!
:D:lol::D:lol::D:lol::D:lol:
P.S. "chair daca sint din ""afara"" tot Romanca sint" - SCUZE DAR nu se vede !!!
:p:D:lol::p:D:lol::p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 12 iun 2003 19:04 de nemesis
Daca pentru o fata sunt mai importanti banii decat relatia atunci la ce bun sa ai o relatie cu ea...?
Re: Re: nemesis,tu chiar ai ai un fix, din 12 iun 2003 19:02 de Isis
Daca nemesis duce lipsa de ceva, cu siguranta nu de inteligenta. Are mai multa cultura si este mai inteligent decat multi altii... Raspunsurile pe care le-a dat la majoritatea subiectelor propuse dovedesc acest fapt...
E adevarat ca a exagerat ...
Pagina 3657 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |