Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: saracia

din 12 iun 2003 02:04 de valentina

daca aici este vorba numai de sex ce stii tu despre sex inteligentule ce esti??

Re: Re: Re: Re: cabaret!!!

din 12 iun 2003 02:02 de valentina

dupa parere mea ar trebui sa fii mai dragut cu persoanele care incearca sa discute pe web... in sinea mea nu esti o foarte inteligenta persona daca te manifesti in felul acesta

Re: Re: lipsa temporara a erectiei

din 12 iun 2003 01:42 de osiris1394

nemesis, vroiai sa spui ca atunci cand se trezeste, sa verifice daca are erectie sau nu ... doar nu e somnambul sa poata verifica in timpul somnului. :lol: :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: cabaret!!!

din 12 iun 2003 01:37 de adeline

sorinache,nu te mai supara degeaba pe nemesis!Cauta sa intelegi ca asta este si batut in cap si sufera si de sindromul superioritatii!Un om bolnav!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru domnisoare!

din 12 iun 2003 01:26 de adeline

Deja m-am obisnuit sa vad ca bati campii!Faci acelasi lucru evident!Sa subliniezi ce spun eu!Cred ca cel mai bine ar fi sa te las in pace!Cu paranoicii trebuie sa ai rabdare!Si eu nu am!Ca nu sunt doctor!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru domnisoare!!

din 12 iun 2003 01:17 de nemesis

Corect! Raspunsul meu a creat o reactie din partea ta fie ea si "verbala". Daca siteul este dedicat sexului si problemelor sexuale atunci de aici, si din exemplul precedent, poti infera faptul ca un raspuns aiurea la o problema reala ...

Re: Re: Re: Re: Re: cabaret!!!

din 12 iun 2003 00:59 de nemesis

Corect ! Fiecare are dreptul sa deschida o tema! Nu obstructionez pe nimeni si nu cenzurez dacat nesimtitii... De trimis la plimbare nu cred ca pot cel mult spun si eu ce parere am despre spusele lor... Cu mult drag nemesis... P.S. Daca ...

Re: Re: Re: Re: cabaret!!!

din 12 iun 2003 00:43 de sorinache

mai nemesis,tiganul,cand s-a vazut imparat,l-a spanzurat primul pe tatal sau.asta se intampla si cu tine cred ca ai fost prea mult bagat in seama.cred ca fiecare are dreptul sa deschida o tema pe acest site.poti sa ironizezi pe cei care ti se pare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: saracia

din 12 iun 2003 00:34 de sorinache

faptul ca te bagi mai des in seama decat altii pe aici nu inseamna sa esti intradevar un expert.imi propusesem sa nu mai intru in polemica cu tine,dar nu pot sa ma abtin.priveste-te in oglinda inainte sa dai un raspuns .

Re: Re: Re: CAND PUTE...

din 12 iun 2003 00:29 de sorinache

daca ii tii isonul si folosesti aceleasi expresii ca nemesis(vezi-cripta)risti sa devii si tu ridicola si este pacat.personal am o parere mult mai buna despre tine.te implor,nu-mi taia aripioarele.

Re: Re: Re: Re:

din 12 iun 2003 00:22 de sorinache

roxana daraga,aici nu ai dreptate.nu sunt moderator,nu intru sau mai exact nu scriu pe acest site decat atunci cand cred ca este necesar dar am intrat cu sabba in polemici de mai multe ori.pe nemesis am ajuns sa il ignor de cateva saptamani,dar ...

Re: Re: Ani-lingus...

din 12 iun 2003 00:19 de nemesis

Tu trimiti mesaje ca sa-ti faci puncte...? Nu ma prind de ce ai raspuns daca ti se pare neinteresant... Daca nu ti se pare interesant aunci nu raspunde treci ma departe! Nu tine nimeni sa auda cat de interesanta sau neinteresanta ti se pare o ...

din 11 iun 2003 22:18 de Isis

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nemesis ! De ce nu ne-ai spus si noua ? Egoistule ! Ai facut o schimbare atat de mare in viata ta si o tii doar pt tine ? :D:D:D:D:D;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lu

din 11 iun 2003 22:08 de Isis

Bine, nemesis !!! Ai dreptate ! :ninja:

din 11 iun 2003 22:05 de nemesis

:D:lol::D:lol::D:lol::D:D Ar trebui sa ma simt, colega sabba? :D:lol::D:D:lol::D:lol::D P.S. Asa-i draga Roxana noi avem ceva mai mult IQ decat 69 dar tu... Presupun ca habar nu ai de ce rad...

Re: Re: Re:

din 11 iun 2003 21:52 de Roxana

Daca nu as fi incercat, nu mi-as fi dat cu parerea. Ironiile sunt de prisos. Cu furculita sau fara, cu pai sau nu (v. culmea snobismului), e urat si degradant si pentru femei, si pentru barbati. Ce mi se pare interesant e ca aceste discutii sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmmm

din 11 iun 2003 21:34 de nemesis

Despre care "noi" vorbesti ? Te crezi arhanghel? Si, si daca "Nu", chiar stii despre care "noi" se vorbeste al tau citat?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui Ne

din 11 iun 2003 21:22 de nemesis

Nu "te iert" !!! Citeste TU draga mea doamna !!! Ar trebui, macar, daca tot veniti aici si vb despre altceva decat despre tema forumului sa stiti ce vorbiti... si tu si Lavrentie !!!

Re: Re: Re: Re: Re: gelozia

din 11 iun 2003 20:27 de Isis

Iubita, pastreaza-ti comentariile pt. tine. Noi nu ti-am cerut parerea ! ;) Esti cumva obsedata sexual incat vrei sa limitam discutiile exculsiv la SEX ? Iar daca tu nu vezi legatura intre discutiile noastre si subiectul propus, asta nu ...

Re: Re: Re: cabaret!!!

din 11 iun 2003 20:19 de nemesis

Temele tale de discutie, pentru noi, frizeaza NEBUNIA !!! Propun si eu o tema de discutii in genul tau: Ce perere aveti despre tutunul cubanez ? (sa nu-mi spuna cineva ca nu are de-a face cu tema siteului !!!) P.S. Ai inteles aluzia sau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3660 din 3731
«   1 ... 3657   3658   3659   3660   3661   3662   3663 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare