Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce parere aveti de bebelus din 15 iun 2003 13:12 de osiris1394
adeline, nu te lansa in afirmatii fara acoperire... fata nu e gretoasa, unele poze sunt ...
oricum, nu aveau dreptul sa ii violeze intimitatea, cei care au postat pozele pe net ...
:ninja:
p.s. lasa povestea cu principiile, unii par a ...
Re: Re: Re: din 15 iun 2003 12:40 de xander
dimineatza testoosteronul e mai ridicat ,dar nu cred ca e o regula ,shi daca e vorba de barbat ...o fac cand am chef.
Un sfat sincer epntru amatoarele de sex oral din 15 iun 2003 12:34 de Camelia
Dragele mele, va vorbesc din tot sufletul: faceti sex oral numai tipilor cu care nu aveti nici o intentie serioasa (o casatorie). Daca insa gasiti barbatul vietii voastre, nu faceti sex oral sub nici o forma inainte de casatorie! Nici unui barbat ...
Re: V-ATI FILMAT ? din 15 iun 2003 00:20 de adeline
Da mai,ne-am filmat!S-a transmis si in direct la Tuca show!
Scot si acum banii buni dupa filmul ala!Pacat ca ma fura astia cu Divx-urile lor piratate!:lol:
Re: pentru niste persoane foarte mici!! din 15 iun 2003 00:10 de adeline
Nu's ce dracu tot imi suna Valentina asta sinonim cu magie neagra!!!!:lol:
Sper sa nu imi rup gatul maine!!!!:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru nemesis ref.Valentina din 14 iun 2003 23:52 de adeline
Draga Cristian!Se pare ca esti singurul dupa aici,care o indragesti pe Valentina!O poti consola ca suntem niste acrituri prin PM-uri!Sigur o sa fie pe receptie!
Cat despre vorbitul cuvintelor as spune mai degraba ca le-a scris!Si nu asta ar fi ...
Re: pentru niste persoane foarte mici!! din 14 iun 2003 23:33 de adeline
Chiar rai asa cum ne vezi tu nu suntem!Valentina,posezi un mod de exprimare grosier si foarte rugos si oricata silinta ne-am dat cu totii,mare lucru din ce ai scris pe aici nu prea am inteles!Cred ca pana si tu ai reusit sa observi asta!Asa ...
Re: pentru niste persoane foarte mici!! din 14 iun 2003 23:28 de nemesis
Sa-i multumim lui DrSexpert pentru ca ti-a sters contul !!!
Ti-ai facut altul nou...:/
Sper ca ceea ce ai scris in mesaj este serios:"este ultima oara cind am sa mai am de a face cu voi" si ca te vei tine de cuvant !
Toate cele ...
Plec din cauza unor persoane foarte mici!! din 14 iun 2003 23:14 de valentina
Am revenit inca o data pe acest site dar sa spun numai citeva cuvinte persoanelor care, nu le pot spune decit ca sinteti foarte micuti in fata mea!!este ultima oara cind am sa mai am de a face cu voi , dar un singur lucru stiu, ca inca nu sa nascut ...
V-ATI FILMAT ? din 14 iun 2003 14:57 de Einstein
... vreodata in timpul actului sexual?
Vreau un raspuns in partea celor care eu o relatie stabila de lunga durata, si au facut asta in cadrul ei...(ma refer la... "sa fie implicata iubire")
Daca "da", atunci ce parere v-a ...
Re: Re: Re: Pentru nemesis ref.Valentina din 14 iun 2003 14:46 de nemesis
Daca nu-ti plac regulile site-ului daca nu-ti place sa fii civilizat, sa te comporti adecvat, solutia este simpla: NU MAI INTRA !!! ):():(
Re: Re: Pentru nemesis ref.Valentina din 14 iun 2003 13:40 de cristi
Mai basitule, ti-am mai scris un mesaj aseara!cine te crezi tu pentru a interzice cine este aici si cine nu?? asa ceva nu se face!! si daca fata va deranjeaza cu adevarat nu ai raspundeti la mesaje este foarte simplu!! de acum incolo am sa ma ...
Re: Re: Re: diferentze din 14 iun 2003 11:48 de nemesis
Cum iei tu "valoarea cea mai mare la iq" si apoi o imparti in unitati daca de la bun inceput nu ai unitati pentru a o considera "cea mai mare"... :blink::wacko:
Nu trebuie sa ne explice nimeni cum se face, pentru ca nu ne ...
Re: Pentru nemesis ref.Valentina din 14 iun 2003 11:43 de nemesis
Nu cred ca nu se simte nimeni jignit de afirmatiile si de comentariile ei.
Unele din posturi contineau limbaj vulgar iar majoritatea sunt flood...
Este intr-adevar amuzant sa vezi si oameni de acest gen... problema este ca trebuie sa mentinem ...
Re: Re: Re: Re: de ce? din 14 iun 2003 09:25 de nostriel
ca asa, relatia tine pana lui i se termina banii, sau cheful de ea. ca singurul lucru care il ofera este o oarecare siguranta ca nu ia vreo boala, si eventual, in genere genul asta de tipe mai arata si super bine si sunt scoase in public la laudat ...
Re: Re: Re: Re: de ce? din 14 iun 2003 08:34 de adeline
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu din 13 iun 2003 23:25 de nemesis
Te inseli scrie chiar foarte explicit ca in afara de actul procrearii sexul este pacatos...
P.S. ...nu dau citate ci explic
Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura din 13 iun 2003 23:18 de ajna
nu as vrea sa te jignesc...dar, din cate stiu eu ,atita timp cat acel sex oral este facut din dragoste si ambii parteneri sunt de acord ,nu cred ca Dumnezeu ar avea ceva impotriva...in dragoste nu e nimic pervers sau rusinos,atita timp cat e vorba de ...
Re: Iti inteleg punctul de vedere din 13 iun 2003 23:15 de nemesis
Multumim pentru intelegere!
ADIO!!!
Iti inteleg punctul de vedere din 13 iun 2003 22:33 de Roxana
Esti prima persoana cu care vad ca se poate vorbi. Da, este corect ce spui, dar pana la un punct. Cei care intra pe forumul acesta intretin si ei, dar in alt fel decat moderatorii, site-ul. Nu este corect sa te trezesti ironizat si pus la punct ...
Pagina 3655 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |