Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

...

din 20 mai 2003 23:57 de copila

Daca va simtiti atat de deschishi la minte, de ce nu puteti accepta orice? Nu v-a zis nimeni sa o faceti voi, sau ceva de genul acesta. Omul pur shi simplu a intrebat. Nu este nimic anormal sau pervers sau stupid. Tot ce tine de placere sexuala este ...

Re: incredere

din 20 mai 2003 23:46 de sorinache

ca ai avut ghinion si ca se dovedeste ca te-ai grabit,casatorindu-te atat de repede cu el.tipul are fantezii sexuale.daca i le satisfaci,o sa fii tu nefericita,daca nu..ori o sa se rupa relatia,ori o sa-i vina mintea la cap.mai bine iti faci ...

Re: incredere

din 20 mai 2003 23:43 de Isis

Fa-ma sa inteleg... te-a cerut in casatorie, ai acceptat si te-ai si maritat cu el ? Sau ai ramas doar cu acceptul ?

Re: gresheala mea :)

din 20 mai 2003 23:38 de sorinache

nu cred ca este o moda.mai curand este o consecinta,a unor frustrari sau a unor insatisfactii si nu in ultimul rand este un pacat.instinctul animalic se poate trezi in noi,dar daca avem o relatie bazata pe sentimente,cred ca putem avea taria sa ...

Partenerul mea vrea ca eu sa fac sex cu alt barbat!

din 20 mai 2003 23:37 de ma2ri2na

acum 7 luni am cunoscut un elvetian dupa 2 saptamani ma cerut de nevasta,am acceptat .acum am o problema mia spus ca nu sant importanta mai mult daca nu ma culc cu un alt barbat ce sa cred

Re: am si eu o problema!

din 20 mai 2003 23:29 de sorinache

apropos,si pe acest site sunt o serie de baieti faini rau de tot,poate ca iti faci mila si de unii din ei:o:o:o

Re: am si eu o problema!

din 20 mai 2003 23:26 de sorinache

iti place rau de tot?ce poate sa iti placa atat de rau la un tip care te vrea doar ca amanta?stiam ca amanta e tipa care intretine relatii intime cu un tip casatorit(asta in alta ordine de idei).daca vrei sa ti-o traga doar,nu ai decat sa te sui pe ...

Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelitatea o m

din 20 mai 2003 23:24 de Isis

:D:D:D:D:D:D:D:D Buna Cum ai ajuns la concluzia ca Isis si nemesis sunt una si aceeasi persoana ?! Isis, adica eu = sex feminin nemesis= sex masculin Nici macar nu ne cunoastem... cum am putea fi una si aceeasi persoana?! In privinta ...

Re: Re: Re: sunteti fraieri

din 20 mai 2003 23:10 de sorinache

350$?cum dumnezeu te descurci doar cu atat.esti tare totusi daca reusesti sa "rupi"din ei si ptr a intra pe internet!

Re: Re: Re: Re: am si eu o problema!

din 20 mai 2003 17:09 de TUTU

Parerea mea este sa nu te multumesti niciodata sa fii pe locul doi ca o sa ai de suferit.Iar daca vei fi prietena lui te v-a insela ca daca a facut-o o data o va face in continuare.Pa si bafta! :/:/

isis ? nemesis ? + sbj este infidelitatea o moda?

din 20 mai 2003 03:06 de osiris1394

isis ? nemesis ? as aprecia daca ai lua o hotarare ... am citit fugitiv topicul de pe forum, sau whatever, ce era ... si am vazut ca esti una si aceasi pers. poate mesajul suna cam acid, dar e ora 03.00 , asha ca ... :) la reauzire p.s. iti dai ...

Re: Re: infectia inflamatorie pelvina

din 19 mai 2003 12:25 de Isis

Mda... Am avut anul trecut o problema din asta... unul dintre ovare inflamat... si m-a stesat ca n-am stiut care sunt motivele aparitiei. In rest mi-a facut testele si nu aveam vreo boala venerica ci doar mi-a scris o chestie la diagnostic ...

Re: Re: sunteti fraieri

din 19 mai 2003 08:38 de Miki Shpaga

Am Cibernetica termina si 35o USD/luna.. cu lb.românã nu ma descurc e adevarat, se vede treaba ca nu-ti merge tartacuta daca interpretezi totul din punct de vedere gramatical..:/

Re: Re: Re: am si eu o problema!

din 18 mai 2003 15:36 de anonima

ce vrajeala pot avea baietii astia pe ei..daca tot te place atat de mult(pe cat spune el)...de ce te vrea doar ca pe amanta?..chiar daca-l placi..te multumesti numai cu postura de amanta?..eu nu m-as multumi..totul..sau,..nimic..ai grija ce faci!

Re: Re: Re: am si eu o problema!

din 18 mai 2003 15:36 de anonima

ce vrajeala pot avea baietii astia pe ei..daca tot te place atat de mult(pe cat spune el)...de ce te vrea doar ca pe amanta?..chiar daca-l placi..te multumesti numai cu postura de amanta?..eu nu m-as multumi..totul..sau,..nimic..ai grija ce faci!

Re: infectia inflamatorie pelvina

din 18 mai 2003 15:25 de xander

Buna ziua As dori, daca este posibil, sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. Ce este infectia inflamatorie pelvina, cum se manifesta si care sunt cauzele aparitiei acesteia. 2. Ce este bacilul Gramm + si - . infectie genitala care ...

Re: Raspuns /va rog cititi cu atentie

din 18 mai 2003 12:34 de Marin

Mai Lavrentie esti un tampit! Cu Hristosu' tau si cu biserica ta cu tot! Ia mai lasa-ne pe noi in pace cu cre(s)tinismul tau nociv si idiot. Nici 1% nu-s crestini cu adevarat in tara asta si e foarte bine ca e asa! Ce-ai tu ma rog cu ...

Re: Intrebare

din 18 mai 2003 12:31 de Isis

Ar fi bine sa folositi doar una dintre aceste metode pe care le-ai enumerat. Cred ca anticonceptionalele sunt cele mai recomandate pt persoanele cu un singur partener stabil. Dar e bine sa fie administrate la indicatia medicului. Nu e ...

Re: cand

din 18 mai 2003 12:10 de Isis

Cum bine a spus nemesis nu e o chestiune de timp,de varsta. O faci atunci cand simti ca vrei asta. O faci atunci cand esti sigur ca-ti doresti. In general cand ne intrebam daca e bine sau nu, inseamna ca nu suntem siguri ca e bine. Cand iti ...

Re: Re: Re: Re: Noul site

din 18 mai 2003 12:01 de Isis

Da, doctore, fal ca inainte. Era mult mai misto si mai practic. De cand l-ai chimbat mie nu prea mi-a mai venit sa intru pe aici. E prea obositor asa cu e acum.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3679 din 3731
«   1 ... 3676   3677   3678   3679   3680   3681   3682 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare