Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
... din 20 mai 2003 23:57 de copila
Daca va simtiti atat de deschishi la minte, de ce nu puteti accepta orice? Nu v-a zis nimeni sa o faceti voi, sau ceva de genul acesta. Omul pur shi simplu a intrebat. Nu este nimic anormal sau pervers sau stupid. Tot ce tine de placere sexuala este ...
Re: incredere din 20 mai 2003 23:46 de sorinache
ca ai avut ghinion si ca se dovedeste ca te-ai grabit,casatorindu-te atat de repede cu el.tipul are fantezii sexuale.daca i le satisfaci,o sa fii tu nefericita,daca nu..ori o sa se rupa relatia,ori o sa-i vina mintea la cap.mai bine iti faci ...
Re: incredere din 20 mai 2003 23:43 de Isis
Fa-ma sa inteleg... te-a cerut in casatorie, ai acceptat si te-ai si maritat cu el ? Sau ai ramas doar cu acceptul ?
Re: gresheala mea :) din 20 mai 2003 23:38 de sorinache
nu cred ca este o moda.mai curand este o consecinta,a unor frustrari sau a unor insatisfactii si nu in ultimul rand este un pacat.instinctul animalic se poate trezi in noi,dar daca avem o relatie bazata pe sentimente,cred ca putem avea taria sa ...
Partenerul mea vrea ca eu sa fac sex cu alt barbat! din 20 mai 2003 23:37 de ma2ri2na
acum 7 luni am cunoscut un elvetian dupa 2 saptamani ma cerut de nevasta,am acceptat .acum am o problema mia spus ca nu sant importanta mai mult daca nu ma culc cu un alt barbat ce sa cred
Re: am si eu o problema! din 20 mai 2003 23:29 de sorinache
apropos,si pe acest site sunt o serie de baieti faini rau de tot,poate ca iti faci mila si de unii din ei:o:o:o
Re: am si eu o problema! din 20 mai 2003 23:26 de sorinache
iti place rau de tot?ce poate sa iti placa atat de rau la un tip care te vrea doar ca amanta?stiam ca amanta e tipa care intretine relatii intime cu un tip casatorit(asta in alta ordine de idei).daca vrei sa ti-o traga doar,nu ai decat sa te sui pe ...
Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelitatea o m din 20 mai 2003 23:24 de Isis
:D:D:D:D:D:D:D:D
Buna
Cum ai ajuns la concluzia ca Isis si nemesis sunt una si aceeasi persoana ?!
Isis, adica eu = sex feminin
nemesis= sex masculin
Nici macar nu ne cunoastem... cum am putea fi una si aceeasi persoana?!
In privinta ...
Re: Re: Re: sunteti fraieri din 20 mai 2003 23:10 de sorinache
350$?cum dumnezeu te descurci doar cu atat.esti tare totusi daca reusesti sa "rupi"din ei si ptr a intra pe internet!
Re: Re: Re: Re: am si eu o problema! din 20 mai 2003 17:09 de TUTU
Parerea mea este sa nu te multumesti niciodata sa fii pe locul doi ca o sa ai de suferit.Iar daca vei fi prietena lui te v-a insela ca daca a facut-o o data o va face in continuare.Pa si bafta! :/:/
isis ? nemesis ? + sbj este infidelitatea o moda? din 20 mai 2003 03:06 de osiris1394
isis ? nemesis ?
as aprecia daca ai lua o hotarare ... am citit fugitiv topicul de pe forum, sau whatever, ce era ... si am vazut ca esti una si aceasi pers.
poate mesajul suna cam acid, dar e ora 03.00 , asha ca ... :)
la reauzire
p.s. iti dai ...
Re: Re: infectia inflamatorie pelvina din 19 mai 2003 12:25 de Isis
Mda... Am avut anul trecut o problema din asta... unul dintre ovare inflamat... si m-a stesat ca n-am stiut care sunt motivele aparitiei. In rest mi-a facut testele si nu aveam vreo boala venerica ci doar mi-a scris o chestie la diagnostic ...
Re: Re: sunteti fraieri din 19 mai 2003 08:38 de Miki Shpaga
Am Cibernetica termina si 35o USD/luna.. cu lb.românã nu ma descurc e adevarat, se vede treaba ca nu-ti merge tartacuta daca interpretezi totul din punct de vedere gramatical..:/
Re: Re: Re: am si eu o problema! din 18 mai 2003 15:36 de anonima
ce vrajeala pot avea baietii astia pe ei..daca tot te place atat de mult(pe cat spune el)...de ce te vrea doar ca pe amanta?..chiar daca-l placi..te multumesti numai cu postura de amanta?..eu nu m-as multumi..totul..sau,..nimic..ai grija ce faci!
Re: Re: Re: am si eu o problema! din 18 mai 2003 15:36 de anonima
ce vrajeala pot avea baietii astia pe ei..daca tot te place atat de mult(pe cat spune el)...de ce te vrea doar ca pe amanta?..chiar daca-l placi..te multumesti numai cu postura de amanta?..eu nu m-as multumi..totul..sau,..nimic..ai grija ce faci!
Re: infectia inflamatorie pelvina din 18 mai 2003 15:25 de xander
Buna ziua
As dori, daca este posibil, sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. Ce este infectia inflamatorie pelvina, cum se manifesta si care sunt cauzele aparitiei acesteia.
2. Ce este bacilul Gramm + si - .
infectie genitala care ...
Re: Raspuns /va rog cititi cu atentie din 18 mai 2003 12:34 de Marin
Mai Lavrentie esti un tampit! Cu Hristosu' tau si cu biserica ta cu tot! Ia mai lasa-ne pe noi in pace cu cre(s)tinismul tau nociv si idiot. Nici 1% nu-s crestini cu adevarat in tara asta si e foarte bine ca e asa! Ce-ai tu ma rog cu ...
Re: Intrebare din 18 mai 2003 12:31 de Isis
Ar fi bine sa folositi doar una dintre aceste metode pe care le-ai enumerat. Cred ca anticonceptionalele sunt cele mai recomandate pt persoanele cu un singur partener stabil. Dar e bine sa fie administrate la indicatia medicului. Nu e ...
Re: cand din 18 mai 2003 12:10 de Isis
Cum bine a spus nemesis nu e o chestiune de timp,de varsta. O faci atunci cand simti ca vrei asta. O faci atunci cand esti sigur ca-ti doresti. In general cand ne intrebam daca e bine sau nu, inseamna ca nu suntem siguri ca e bine. Cand iti ...
Re: Re: Re: Re: Noul site din 18 mai 2003 12:01 de Isis
Da, doctore, fal ca inainte. Era mult mai misto si mai practic. De cand l-ai chimbat mie nu prea mi-a mai venit sa intru pe aici. E prea obositor asa cu e acum.
Pagina 3679 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |