Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Diferenta dintre a face sex si a face dragoste?

din 22 mai 2003 17:25 de andutza16

am si eu o intrebare.. care este diferenta dintre a face sex sau face dragoste??nu este aceeasi placere?? si mai am o intrebare: daca mi`e frica sa`mi incep viata sexuala inseamna ca nu sunt pregatita? astept un raspuns...:love:

Re: Re: Re: ...

din 22 mai 2003 13:17 de ss

ai mare dreptate..

Re: Re: Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelit

din 22 mai 2003 10:54 de xander

la moda???? Pai infidelitatea e de cand lumea si pamantul frate ! impulsuri ancestrale? suntem oameni si infidelitatea e o greseala........o greseala omeneasca.Personal n-am intalnit nici o pereche de durata in care cel putzin unul sa nu fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: incredere

din 22 mai 2003 10:45 de xander

tai-o fata mea!!! eu mi-s la o aruncatura de batz de tine .........,si stiu despre ce vorbesti! Nu cred ca e bolnav psihic,ci numai un pervers jegos!!!! Candva intr-o carciuma m-a intrebat si pe mine unu de vreaui s-o prelucrez pe ...

din 22 mai 2003 10:21 de xander

Re: Re: Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelit

din 22 mai 2003 10:06 de xander

-

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 22 mai 2003 00:18 de sorinache

nu ai fost primul pentru ca nu te-ai grabit.acum insa e prea tarziu sa gasesti o virgina,pentru ca vei fi acuzat de pedofilie.datele problemei fiind acestea,trebuie sa te multumesti cu ce ai.important este ca acum este cu tine si pe tine te ...

Re: normal sau anormal?

din 22 mai 2003 00:08 de sorinache

oameni buni,am o mare dilema.am 35 de ani si am un amic cu care sunt de aproape un an.desi am fost casatorita,nu stiu ce sa zic pentru ca in 10 ani de casatorie nu mi s-a intamplat asa ceva.amicul meu poate sa ma iubeeasca chiar si o ora si jumatate ...

din 21 mai 2003 23:43 de sorinache

si era asa interesanta istorioara lui xander...ai venit tu sa ma trezesti;traiesc acum acelasi sentiment pe care l-am avut cand am aflat ca nu exista mos craciun.

din 21 mai 2003 20:52 de osiris1394

MARINA, nu ai ce cauta langa un astfel de "pervers jegos" ( ca sa citez un clasic in viata :P ). am impresia ca tu te-ai casatorit cu el pt confortul financiar. Nu iti dai seama ca asta nu ajunge, intr-o relatie ? trebuie sa existe o ...

Re: Re: Re: Re: Re: incredere

din 21 mai 2003 20:44 de osiris1394

isis, sunt surprins in mod placut de bunavointa si tactul de care dai dovada .... bravo (raspunsurile tale sunt coerente, la obiect si plinde bun simt). xander spune-mi si mie , in ce fantezie erotica a ta ai visat ca un tip ti-a propus sa o ...

Re: Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelitatea

din 21 mai 2003 20:10 de osiris1394

fratele meu ...zander ? daca nu stiam raspunsul la intrebare , taceam dreaq din gura! :ninja: am vrut sa aud pareri , de la mai multe pers. ceva de genul ... sa fac o statistica , intelegi ? si oricum se pare ca si tu ai cazut in greshala, ...

Re: Re: ...

din 21 mai 2003 19:52 de nelu iliescu

bravo mesterilor! ei, dar chestia asta cu intelegerea e o problema mare si omniprezenta la romania... mai grav e ca nu numai in sex sintem asa obtuzi si suficienti ci peste tot... daca nu stim noi ceva, sau nu ne place zbieram cit ne tine gura, cit ...

Re: Re: Re: Re: incredere

din 21 mai 2003 10:47 de xander

[credeti ca este bolnav psihic daca are placerea ca nevasta lui trebuie sa se culce cu alti barbati tai-o fata mea!!! eu mi-s la o aruncatura de batz de tine .........,si stiu despre ce vorbesti! Nu cred ca e bolnav psihic,ci numai un ...

Re: Re: Re: incredere

din 21 mai 2003 10:22 de Isis

E clar ca nu-ti convine. Vrei sa ajungi si tu ca nevasta-sa?! De ce mai stai cu el? Esti sclava lui sa faca ce vrea cu tine? Daca accepti pt placerea lui sa te culci cu unu sigur vor mai veni si altii la rand... ca doar n-o sa se opreasca la unu` ...

Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelitatea o m

din 21 mai 2003 09:41 de xander

: ESTE INFIDELITATEA O MODA ACUM ? sau suntem programati genetic ? cedeam impulsurilor ancestrale ? mai sunt si alte intrebari ... SA VAD DACA VA INTERE' SUBICTU' pa pa la moda???? Pai infidelitatea e de cand lumea si pamantul frate ...

Re: ...

din 21 mai 2003 08:06 de mihaix

NOTA 10. Din pacate majoritatea nu intelege ceea ce tu intelegi, dar de fapt nu conteaza ceea ce majoritatea crede, ci ceea ce TU crezi.

Re: Re: Re: Re: incredere

din 21 mai 2003 00:23 de sorinache

Re: Re: Re: incredere

din 21 mai 2003 00:17 de ma2ri2na

[credeti ca este bolnav psihic daca are placerea ca nevasta lui trebuie sa se culce cu alti barbati

Re: cand

din 20 mai 2003 23:59 de sorinache

cand o sa gasesti baiatul care consideri ca merita sa fie primul din viata ta,nu o sa mai stai sa scoti din poseta calendarul sa vezi ce varsta ai sau daca e cea pe care ti-ai propus-o sa-ti incepi viata sexuala.o sa fii luata de val si o sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3678 din 3731
«   1 ... 3675   3676   3677   3678   3679   3680   3681 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare