Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: dragoste sau bani ?

din 23 mai 2003 20:25 de andutza16

fara sa ma gandesc as alege dragostea...poaet ca nu este cea mai buna alegere dar eu as alege`o!dupa parerea mea si la varsta pe care o am dragostea este totul in viata si consider ca poti avea orice in viata dar daca "dragoste nu e...nimic nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex sau dragoste?

din 23 mai 2003 20:07 de Isis

Pai... in primul rand, arata-i, prin ceea ce faci, ca tii la el, dar in nici un caz nu-l pisa la cap prea mult spunadu-i asta sau cat de mult il iubesti. Barbatii, prin definitie, sunt niste vanatori, si odata ce sunt siguri de tine, nu-i mai ...

Dragoste sau bani?

din 23 mai 2003 18:36 de Isis

Daca ati avea de ales intre dragoste si afaceri (cariera), ce ati alege? De ce ati face aceasta alegere?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No

din 23 mai 2003 13:52 de DrSexpert

Treaba e urmatoarea: Applet-ul de chat e cam pretentios, dar in mare parte din cazuri merge. Cazurile nefericite in care nu merge sunt urmatoarele: > daca esti dupa vreun firewall sau iesi prin proxy > daca dai NO la dialog-ul care ...

Re: e o anomalie

din 23 mai 2003 06:20 de trancEaddict

daca-i asa , si saliva tine rol de lubrifiant in sex (oral) inseamna ca gura a fost facuta pt. sex :blink: Deci sexul oral este permis in religia crestina si cum eu crestina buna fug sa-l practic :o

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 23 mai 2003 05:59 de trancEaddict

Virginitatea nu e demodata. Eu am aproape 18 ani si vreau sa raman virgina pana la casatorie. E normal ca si eu sa ma astept la un barbat virgin sau macar la unul care nu si-a pus-o cu juma' de cartier. Dar virginitatea e o alegere si motivele pot fi ...

Re: Re: Re: Re: am obosit sa ma prefac...

din 23 mai 2003 05:32 de trancEaddict

Osgasmul este foarte usor de atins si nici nu e nevoie sa te atingi macar! Eu le-am avut de la 13-14 ani!:love: Cand faci un dus, stai lungita in cada cu zona pubica sub robinet. Da drumul la apa si vezi ca jetul sa fie mic si apa calduta. Lasa ...

Re: Re: Re: Re: Re: ......in 3

din 23 mai 2003 04:53 de trancEaddict

Te simti bine mai ales daca ti-a propus prietenul tau? Cat de mult crezi te iubeste prietenul tau daca vrea sex cu o alta femeie si e ok sa te "imparta" in eventualitatea ca tu sari pe al treilea partener? Daca esti intr-o relatie ...

Re: Re: cat ar trebui sa intre?

din 23 mai 2003 04:43 de trancEaddict

Daca vrei sa ramai virgina eu zic sa nu te mai prostesti cu "putinul". Himenul ti se poate rupe si asa, si daca te doare si mai ales sangereaza sansele sunt ca este partial rupt sau rupt de tot. Ia o oglinda si gaseste-ti himenul. Vezi in ...

Re:

din 23 mai 2003 04:01 de trancEaddict

Exista barbati cu sentimente, si multi din ei sunt timizi, retrasi poate din cauza ca au fost raniti in alte relatii. Oricum, femeile sunt cam ipocrite nu crezi? Tu vrei un "good guy" cu sentimente, dar cand unul vine la tine si-ti zice ca ...

Re: Re: doare groaznic

din 23 mai 2003 03:37 de trancEaddict

Incearca sa te masturbezi sau sa introduca el un deget in vaginul tau, apoi doua. Cel mai important lucru totusi este lubrication (cumpara KY jelly daca se vinde prin Romania sau orice water-based lubricant). Daca nu gasesti, sa-ti faca el sex oral ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noul s

din 23 mai 2003 00:00 de sorinache

doctore,cum fac totusi sa intru pe chat daca nu vreau sa-mi caut perechea?accesez dar in afara de o fereastra cenusie nu vad nimic altceva.vreau chat,dar daca trebuie sa ma fac ca imi caut o pereche,mi-e teama sa nu-mi suceasca vreo pustoaica ...

Re: Re: Re: ...

din 22 mai 2003 23:46 de sorinache

in ceea ce priveste gramatica limbii romane nu sunt exigent decat cu mine insumi,dar cand cineva striga in gura mare despre toti ca sunt niste prosti,daca nu cer prea mult macar sa o faca corect din pct de vedere gramatical.in rest ai dreptate,ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incredere

din 22 mai 2003 23:32 de sorinache

a trecut varta aceea xander.as prefera o Craciunita acum:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: sex sau dragoste?

din 22 mai 2003 23:26 de sorinache

sa il saruti..dupa care te fastacesti.de ce iti este teama?aici nu te cunoaste nimeni,asa ca intreaba direct ceea ce vrei?te refereai la sexul oral?ca sa primesti raspunsuri la intrebari,trebuie sa fii mai clara.

Re: Re: Re: Re: sex sau dragoste?

din 22 mai 2003 19:44 de andutza16

mai am si eu niste curiozitati :p si aici apelez la sfatul unor baieti dar fete.. as vrea sa stiu ce sa fac ca ssa se simta bine adik de ex cand il sarut..sau nu stiu cum sa va explic... daca ma intelege cineva il rog sa`mi raspunda!!

Re: Re: Re: sex sau dragoste?

din 22 mai 2003 19:11 de Isis

Daca e asa cum spui tu si dragostea e reciproca, atuncai totul va veni de la sine. Lasa lucrurile in voia lor, nu-i nevoie sa fortezi nota... o sa se intample pur si simplu cand veti simti amandoi ca sunteti pregatiti.

Re: sex sau dragoste?

din 22 mai 2003 18:56 de xander

A face dragoste implica sentimente,dorintza din strafundulinimii de a avea cat mai aproape si a te darui celui ce-l iubesti. A face sex implica doar nevoia de sex in urma necesitatzilor corpului sau ca urmare a unui impuls de atractzie ...

Re: Re: sex sau dragoste?

din 22 mai 2003 18:24 de andutza16

isis mersi pt sfat..asa ma gandeam si eu in legatura cu sexul si cu dragostea! eu am un prieten de 2ani de zile si pana acum nu am mers asa de departe..dar ma gandesc ac daca va fi sa fie...nu stiu daca sunt pregatita s`o fac desi il iubesc ...

Re: sex sau dragoste?

din 22 mai 2003 17:50 de Isis

Tehnic vorbind, e acelasi lucru. Dar altfel... sa faci dragoste presupune sa fii indragostita de persoana cu care faci... sa iubesti. Sex-ul implica doar placerea fizica. Tu stii cel mai bine daca esti pregatita sau nu pt a face acest pas. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3677 din 3731
«   1 ... 3674   3675   3676   3677   3678   3679   3680 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare