Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Un alt raspuns

din 9 mai 2003 20:37 de Lavrentie

am gasit o statistica ce spunea ca nepotrivirea sexuala se intalneste la 1 din 1.000.000 cupluri, e vorba de incompatibiliate fizica. cea psihica se poate rezolva la orice terapeut!! inteleg dorinta ta de a vedea daca exista potrivire dar sa fim ...

Raspuns /va rog cititi cu atentie

din 9 mai 2003 20:30 de Lavrentie

cartea lui adrian thatcher..este o aberatie de la inceput la sfarsit, incearca sa justifice religios pana si homosexualitatea desi se stie prea bine pozitia Bibliei. rog sa aveti putina rabdare si sa cititi in continuare...nu credeam in Dumnezeu, ...

Re: Re: Re: ce parere aveti?

din 9 mai 2003 19:25 de ariana

satena esti cumva di sm si porti ochelari???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral?

din 9 mai 2003 19:22 de ariana

Ma plictisesti!:)) aaaaaaa!Pe mine ma si plictiseste, ma si oboseste!:)):)):))[/quote lavrentie mai lasa teoriile astea,eu am intrebat daca se face sex oral intrun cuplu care se iubesc nu daca e pacat,dupa tine e pacat si daca faci ...

Re: Re: sex vs. dragoste

din 9 mai 2003 15:52 de nemesis

Ai dreptate dar e greu sa te citesc... e ca si cum as citi Kant in germana...:(

Re: Re: Dragostea adevarata - asteapta!

din 9 mai 2003 15:48 de nemesis

Re: sex vs. dragoste

din 9 mai 2003 15:44 de spermi

daca ai o relatie stabila nu se mai discuta daca e sex sau dragoste.ceea ce se intampla in pat intre parteneri,eu zic ca este un lucru care ii priveste numai pe ei doi.dar cred ca majoritatea fie ca-s fete fie ca-s baieti povestesc.mai ales ...

Re: Re: Primul sarut... un sarut furat !

din 9 mai 2003 15:43 de nemesis

Perfect lunogard ! Cam asta-i si parerea mea... Si acum ca tot s-a deschis o discutie pe tema hartuirii am cateva intrebari: 1. Vi s-a intamplat vreodata sa "beneficiati" (victima fiind - vreau sa spun) de hartuire ? Cum si de ...

Re: Dragostea adevarata - asteapta!

din 9 mai 2003 15:33 de spermi

de ce crezi ca prin sex te indepartezi de dumnezeu?atunci ar fi de preferat sa nu fac sex pana ma casatoresc si dupa casatorie sa-mi dau seama ca oricat de mult m-as potrivi cu persoana respectiva in tot,in sex suntem cerul si pamantul si ne ...

Re: urina este buna?

din 9 mai 2003 15:27 de nemesis

Contine Uree si Creatinina care sunt toxice pentru organism... de aceea sunt eliminate... Nu este buna deloc! Aceste "watersports" (cum sunt numite) pot provoca unora excitatie dar nu fac bine deloc. Contactul cu derma poate provoca ...

Re: intrebari prea multe!

din 9 mai 2003 15:21 de nemesis

Nu Isis... Papa nu a dat o asemenea "binecuvantare"! Daca vrei sa te informezi corect iti recomand: "O teologie crestina a sexualitatii" de Adrian Thatcher... Recomandarea este valabila si pt lavrentie pt ca aceasta carte ...

intrebari prea multe!

din 9 mai 2003 12:55 de philips

dragoste sex d-zeu credeam ca intre cele 3 nu exista o legatura atat de stransa..dar m-am inselat. am o dilema:d-zeu asta despre cre tot vbitzi e un fel de big brother care se uita mereu la noi? daca nu avem cu cine face dragoste facem ...

to be or not to be!?!?

din 9 mai 2003 11:06 de philips

discutziile voastre mi-au adus aminte de nebuia din state: sa-l interzicem sau nu pe harry potter!??! v-au murit laudatorii? ce va face sa credetzi ca daca moare www.sexpert.ro moare sursa raului? mai sunt multe altele... pentru cei ce nu-s ...

din 9 mai 2003 10:44 de philips

incet si pe rand: 1... nu-mi place, dar e o realitate pe care n'o putem schimba prea curand.ea vbeste cu prietena ei atat de mult pe cat noi vbim cu prietenul nostru despre ce s-a intamplat aseara. sa nu fim ridicoli. se intampla. depinde de noi ...

Re: Dragostea adevarata - asteapta!

din 9 mai 2003 10:09 de Isis

Cred ca gresesti foarte mult in ceea ce afirmi prin acest mesaj. Spui ca sexul este o pasiune pentru cei de aici si ca ar fi singura lor preocupare. Gresesti. Sexul face parte integranta din viata omului si este una dintre problemele din viata ...

Re: ce va place...?

din 9 mai 2003 00:42 de nemesis

Uite ceva ce merita atentie! Pai ceea ce se intampla dupa un act sexual este un indicator perfect a ceea ce se intampla intre cei doi (chestia este "stiintifica"). Daca imediat dupa episod unul din cei doi (sau amandoi) incep sa se ...

Re: Re: ce parere aveti?

din 8 mai 2003 23:11 de Guest

nu trebuie sa o bagi in seama pe sabba.asa este ea smecheroasa.nu este placut,dar uneori este necesar.

Re: Re: ce parere aveti?

din 8 mai 2003 22:49 de nemesis

Nu! Nu facem nici avort si nici nu ne protejam contraceptional... Vom folosi sex-ul exclusiv pentru reproducere si ne vom rusina daca avem placere cand o facem!!! :)):)):)):)):)):)):)):))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral?

din 8 mai 2003 22:47 de sabba

Ma plictisesti!:)) aaaaaaa!Pe mine ma si plictiseste, ma si oboseste!:)):)):))

Re: Re: Re: Re: Dragostea adevarata - asteapta!

din 8 mai 2003 22:46 de nemesis

Multi cretini in "gradina domnului"...:|):)):|):)):|):)):|):)):|):)):|):))~~: Corect sabba... si eu raman la Husttler! In ceea ce-l priveste pe fanaticul nostru "amic": EU SUNT DIAVOLUL, SUNT CEEA CE ESTE MAI RAU IN UNIVERS. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3684 din 3731
«   1 ... 3681   3682   3683   3684   3685   3686   3687 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare