Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 12:15 de BlueEyes
daca tot asa de tatic esti in computere zimi si mie ce fac daca am avut dual boot win xp si win98se
acum hardu care avea xp-ul nu mai e si nu pot scapa de dual boot
nu stiu cum sa schimb boot.ini-ul
de acolo am inteles ca e buba
te rog mes ...
Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 7 mai 2003 12:06 de BlueEyes
ce sa traduc da-mi pasajul exact :)) dar l-am recitit si nu mi se pare ca ar fi indescifrabil
Re: Re: Re: Re: Rugaminte! din 7 mai 2003 10:55 de nemesis
Mi-am facut... IQ=157! Crezi ca pot sta pe site-ul acesta sau mai trebuie sa... muncesc pentru a ma ridica la un nivel acceptat.
Re: Re: sperma inghitita din 7 mai 2003 09:53 de Guest
Ai incercat?Daca da eu nu cred ca nu ti-a placut,dar sa o fi facut din placere nu sa fi obligata.>:(
Re: cum e cu sarutul din 7 mai 2003 09:43 de
Daca tu crezi ca nu sti sa saruti fa si tu ce am facut si eu!Rogi un prieten sau o prietena sa te ajute.Dar nu cu sfaturi ci cu practica caci sfaturi poti sa iei de la fiecare colt de strada!:|):|):|)
Re: HEEEEEEEEEEEELP! din 7 mai 2003 09:40 de mihaix
Nu stiu cati ani ai, esti la liceu probabil...
Lasa-te candusa de ceea ce simti si fa-o tandru.. Nu-i nici o rusine ca nu stii, nimeni nu s-a nascut invatat.:|
Mi-e frica sa-l sarut! din 7 mai 2003 09:37 de miculutza
Tin foarte mult la un baiat ceva mai mare decat mine si cu mai multa experienta.
Mi-e frica sa-l sarut desi el incearca mereu sa ma sarute. Daca nu ii place? Ce ma fac atunci/Mi-e rusine sa ii zic ca nu stiu sa ma joc asa cum sigur el stie!
...
Re: Re: Re: Thalia din 7 mai 2003 08:19 de Mihai
:))
Sabba.. de fapt sa stii ca asta am facut de mult frate, am degustat-o din gura unei prietene, sperma femeilor insa e mai speciala, mai buna!
Nu stiu ce sa zic dar cu toate ca am facut sex cu 19 tipe, a 20-a de azi noapte m-a facut sa simt cu ...
Re: Primul sarut... un sarut furat ! din 7 mai 2003 03:55 de lunogard uso
In primul rand asta se numeste "Hartuire sexuala" - daca sarutul este "impotriva vointei" iar acest lucru se poate pedepsi (penal) in anumite circumstante.
In al doi-lea rand, intr-adevar diferenta dintre: "nu prea am ...
SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 03:29 de nemesis
In urma cu cateva zile am accesat pentru prima oara acst site... Am venit, am citit, am plecat... si apoi mi-am zis: "de ce nu?"; de ce sa nu raspund la unele intrebari? Apoi, am raspuns!
Problema este ca pe acest forum sunt date tot felul ...
Re: Re: Re: Re: sex oral? din 7 mai 2003 02:32 de nemesis
Pentru cei inteligenti cred ca ar "fi" bine sa raspundem cu intelegere fiecarei intrebari chiar daca am mai vorbit despre subiectul in cauza...
[...]si mai cred ca ar "fi" bine sa invatam si ceva gramatica, macar asa ca tot ...
Re: Re: Sabba nu stie!:)):)) din 7 mai 2003 01:35 de sabba
Probabil este neclara intrebarea mea! Atata timp cat nu stiu ce naiba intreb!
Am gasit pe un site un top al celor mai vizitate site-uri! Ca si criterii de convingere erau aceste doua rubrici: Numarul de vizite directe si numarul de afisari! Eu ...
Re: Sabba nu stie!:)):)) din 7 mai 2003 00:57 de Nehemiah
Cam neclara intrebarea!
Siteurile de obicei se afiseaza de cate ori le vizitezi!De obicei!:)):))
Cu exceptia daca sunt facute in flash si nu ai instalat Macromedia Flash 5.0 sau 6.0,nu se afiseaza!
Asta vroiai sa intrebi?
Re: Re: Re: Re: Re: inselare din 6 mai 2003 23:32 de sabba
Nu sorinache! Nu ai vazut ce zicea una din Bucuresti pe aici, ca alea nu sunt curve sunt fete emancipate!:)):)):))
Sau nonconformiste!:)):))
Re: Re: Re: Re: inselare din 6 mai 2003 23:16 de sorinache
Daca pot sa-mi dau si eu cu parerea curva nu este numai femeia care o face pe bani, curva este si cea care o face si pentru alte avantaje si cea care o face azi cu unul maine cu altul. In afara ca pe cele din urma nu le vezi pe strada diferenta ...
Re: Re: Re: Rugaminte! din 6 mai 2003 23:08 de sorinache
h
hmmmm!nu te grabi ca fata mare la maritat.ma mai gandesc cand o sa te comBAT.cu cat asteptarea e mai mare..cu atat placerea e mai intensa.si ce ziceai,ca abia astepti un tip care sa te ia in balon?:):):)
Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 6 mai 2003 23:04 de sabba
Tradu' si mie daca mai esti on line!
Re: SEX in 3, din 6 mai 2003 22:48 de Nehemiah
Aspectul legat de sexul in trei este foarte foarte delicat!
In primul rand trebuie sa te cunosti pe tine insuti foarte bine!Chiar si in situatia ca fiind foarte tanar si vrand sa experimentezi lucruri foarte noi si foarte exotice,chiar si ...
Re: Re: sex oral? din 6 mai 2003 22:39 de sabba
Poate ai sa razi! Dar din ce am citit si pe alte forumuri o parte considera inca sexul oral o perversiune (o rusine chiar), alta parte nu stiu inca concret ce este ( am constatat cu stupoare acest lucru) si o categorie foarte mica il accepta asa ...
Re: sex oral? din 6 mai 2003 22:29 de Nehemiah
Da ,este un lucru foarte normal!
Dar,am si eu o intrebare pentru tine:exista o asa zisa normalitate a sexului?Eu cred ca nu!Cred ca este singura a existentei noastre in care dicteaza instinctul primar,bineinteles daca nu esti un cenzurat,care ...
Pagina 3687 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |