Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: HEEEELP! din 8 mai 2003 09:58 de Isis
La varsta ta nu are ca sa iasa rau chiar daca nu te pricepi. Daca tii la el si el la tine, totul o sa iasa bine. Stai linistita ca in mod sigur nu se asteapta sa fii experta.
Re: cat ar trebui sa intre? din 8 mai 2003 03:36 de alk
da' tu chiar esti proasta nu simti si tu placerea sexului .Acuma fara sa te superi ca te-am facut proasta fa-o odata (cu mine :)) si o sa vezi ce bine e .Daca vrei sa-ti arat cum trimite un mail la: unknownonym@yahoo.com
Re: Re: Durata actului sexual! din 7 mai 2003 22:00 de sabba
Pai, da!:)) Teoretic!
Astia spuneau insa de probleme ivite in practica!:)):))
Re: Durata actului sexual! din 7 mai 2003 21:55 de sorinache
mhhh!si o sa ma crezi pe cuvant?daca o sa spui ca sunt laudaros?
teoretic,barbatul ar trebui sa aiba autocontrol si sa ofere macar 2 orgasme partenerei inainte ca el sa termine.
Re: Re: Re: Re: Re: Fata > Baiatul din 7 mai 2003 17:09 de irina6si6
Pai,cred ca n-are nici o importanta daca fata e mai mare decat baiatu'!si chiar daca fata e mai mare poate fi chiar virgina si baiatu sa stie mult mai multe decat ea.
Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data.. din 7 mai 2003 16:22 de mamau
ce atata graba pe tine ai rabdare lasa-l ca isi da el seama mai tarziu ce pierde
nu te mai gandi atata sa sar sa nu sar
daca vine momentul vezzi tu atunci ce faci
bafta oricum
Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 16:16 de sabba
In primul rand confunzi moderatorul cu administratorul! Hotaraste-te! Care din noi se crede doctor?:)):)):))
Spre uimirea ta uite ca unul din noi chiar este doctor!:)):)):))
Pe urma: Din puncul meu de vedere si mishto-ul este o parere! Este ...
Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 16:14 de adeline
DarKSmile,cu tine nu ma mai chinui!E de prisos!:))
Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 7 mai 2003 16:01 de mamau
eu eram dar am uitata sa ma loghez
Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 16:01 de sabba
Unele raspunsuri nu te fac sa zambesti!
Ai dreptate!
Si pe mine unele intrebari ma fac sa sa ma gandesc unde oare traiesc acele persoane!
Crezi ca pentru o fata de 15 ani care isi incepe viata sexuala este crucial unul din sfaturile primite ...
Re: HEEEEEEEEEEEELP! din 7 mai 2003 15:59 de Guest
Nu trebuie sa fie nici o rusine.Il iubesti?? Sincer?? Demonstreaza-i. Arata-i ca il iubesti, asa cum stii tu. Sigur nu o sa fie dezamagit. Doar daca el doreste sa aiba barte de "experte", nu si de sentimente. Daca va aprecia sentimentul ...
Re: Re: Sex cu o prostituata din 7 mai 2003 15:58 de Guest
hai ce acum vrei sa ma iei si la misto
stii inainte sa vin aici in franta mai exact in bordeaux credeam ca e totul numai lapte si miere si am descoperit ca nu e deloc asa
apropo de tipe aici cele mai misto sunt marocancele si araboaicele si ...
Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 15:56 de adeline
Cred ca lecturarea lui Sigmund Freud iti face mai mult rau decat bine!
Este adevarat ca sunt o mare de inutilitati aici,pe forum!Dar acest lucru se intampla pe aproape toate forumurile!
De curiozitate incearca si alte forumuri si vei vedea ca ...
Re: Re: Sex cu o prostituata din 7 mai 2003 15:54 de Guest
cam asta ar fi ideea
Re: Sex cu o prostituata din 7 mai 2003 14:49 de philips
am un amic care e de parere ca o prietena e cea mai ieftina solutzie. mai am un amic care e de parere ca o curva poate "face" ce prietenei tale nu-i potzi cere. parerea mea e ca daca e intelegere in cuplu prietena "face" si ...
Re: oare de ce? din 7 mai 2003 14:44 de philips
pai... cam tot ce s-a zis mai sus e valabil daca ai o orisicare varsta... daca e cu multicel sub varsta majoratului le inteleg problemele. daca e peste sau in jurul... ar trebui sa-i scotzi un picutz la geam si sa le aratzi ca dinozaurii au murit si ...
oare cum pot sa o "aprind\' mai tare???? din 7 mai 2003 14:14 de ursuletu
Dragilor, sunt casatorit de ceva timp, am o sotie draguta (si cand spun asta nu ma refer doar la aspectul exterior, ci la TOT),a fost, si este singura mea partenera, (si ea a fost virgina),o iubesc foarte mult, si ea ma iubeste (imi demonstreaza asta ...
Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 13:53 de DarKSMiLE
Nici moderatorul de aici nu este doctor sau asa ceva ...sau poate doar isi spune dupa raspunsurile care le da ...
Poate e bine sa inteleaga cei de aici ca totul e variabil si sunt doar pareri majoritatea in necunoastere de cauza si e bine totusi sa ...
Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 7 mai 2003 13:39 de DarKSMiLE
Daca a ramas xp`ul e simplu ...my computer-proprietes-advanced-startup-and-system recovery-si de acolo time option pui 0 sau 1 si gata ... daca ai 98 ...
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating ...
Re: Re: Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data...bai din 7 mai 2003 12:38 de vanessa
tot nu am facut
....:))
dar ideea e ca daca el nu zice nimic de ce as fi eu impacientata...cand o fi ...o fi!
Pagina 3686 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |