Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: HEEEELP!

din 8 mai 2003 09:58 de Isis

La varsta ta nu are ca sa iasa rau chiar daca nu te pricepi. Daca tii la el si el la tine, totul o sa iasa bine. Stai linistita ca in mod sigur nu se asteapta sa fii experta.

Re: cat ar trebui sa intre?

din 8 mai 2003 03:36 de alk

da' tu chiar esti proasta nu simti si tu placerea sexului .Acuma fara sa te superi ca te-am facut proasta fa-o odata (cu mine :)) si o sa vezi ce bine e .Daca vrei sa-ti arat cum trimite un mail la: unknownonym@yahoo.com

Re: Re: Durata actului sexual!

din 7 mai 2003 22:00 de sabba

Pai, da!:)) Teoretic! Astia spuneau insa de probleme ivite in practica!:)):))

Re: Durata actului sexual!

din 7 mai 2003 21:55 de sorinache

mhhh!si o sa ma crezi pe cuvant?daca o sa spui ca sunt laudaros? teoretic,barbatul ar trebui sa aiba autocontrol si sa ofere macar 2 orgasme partenerei inainte ca el sa termine.

Re: Re: Re: Re: Re: Fata > Baiatul

din 7 mai 2003 17:09 de irina6si6

Pai,cred ca n-are nici o importanta daca fata e mai mare decat baiatu'!si chiar daca fata e mai mare poate fi chiar virgina si baiatu sa stie mult mai multe decat ea.

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data..

din 7 mai 2003 16:22 de mamau

ce atata graba pe tine ai rabdare lasa-l ca isi da el seama mai tarziu ce pierde nu te mai gandi atata sa sar sa nu sar daca vine momentul vezzi tu atunci ce faci bafta oricum

Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia"

din 7 mai 2003 16:16 de sabba

In primul rand confunzi moderatorul cu administratorul! Hotaraste-te! Care din noi se crede doctor?:)):)):)) Spre uimirea ta uite ca unul din noi chiar este doctor!:)):)):)) Pe urma: Din puncul meu de vedere si mishto-ul este o parere! Este ...

din 7 mai 2003 16:14 de adeline

DarKSmile,cu tine nu ma mai chinui!E de prisos!:))

Re: Re: Re: Sex cu o prostituata

din 7 mai 2003 16:01 de mamau

eu eram dar am uitata sa ma loghez

Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia"

din 7 mai 2003 16:01 de sabba

Unele raspunsuri nu te fac sa zambesti! Ai dreptate! Si pe mine unele intrebari ma fac sa sa ma gandesc unde oare traiesc acele persoane! Crezi ca pentru o fata de 15 ani care isi incepe viata sexuala este crucial unul din sfaturile primite ...

Re: HEEEEEEEEEEEELP!

din 7 mai 2003 15:59 de Guest

Nu trebuie sa fie nici o rusine.Il iubesti?? Sincer?? Demonstreaza-i. Arata-i ca il iubesti, asa cum stii tu. Sigur nu o sa fie dezamagit. Doar daca el doreste sa aiba barte de "experte", nu si de sentimente. Daca va aprecia sentimentul ...

Re: Re: Sex cu o prostituata

din 7 mai 2003 15:58 de Guest

hai ce acum vrei sa ma iei si la misto stii inainte sa vin aici in franta mai exact in bordeaux credeam ca e totul numai lapte si miere si am descoperit ca nu e deloc asa apropo de tipe aici cele mai misto sunt marocancele si araboaicele si ...

din 7 mai 2003 15:56 de adeline

Cred ca lecturarea lui Sigmund Freud iti face mai mult rau decat bine! Este adevarat ca sunt o mare de inutilitati aici,pe forum!Dar acest lucru se intampla pe aproape toate forumurile! De curiozitate incearca si alte forumuri si vei vedea ca ...

Re: Re: Sex cu o prostituata

din 7 mai 2003 15:54 de Guest

cam asta ar fi ideea

Re: Sex cu o prostituata

din 7 mai 2003 14:49 de philips

am un amic care e de parere ca o prietena e cea mai ieftina solutzie. mai am un amic care e de parere ca o curva poate "face" ce prietenei tale nu-i potzi cere. parerea mea e ca daca e intelegere in cuplu prietena "face" si ...

Re: oare de ce?

din 7 mai 2003 14:44 de philips

pai... cam tot ce s-a zis mai sus e valabil daca ai o orisicare varsta... daca e cu multicel sub varsta majoratului le inteleg problemele. daca e peste sau in jurul... ar trebui sa-i scotzi un picutz la geam si sa le aratzi ca dinozaurii au murit si ...

oare cum pot sa o "aprind\' mai tare????

din 7 mai 2003 14:14 de ursuletu

Dragilor, sunt casatorit de ceva timp, am o sotie draguta (si cand spun asta nu ma refer doar la aspectul exterior, ci la TOT),a fost, si este singura mea partenera, (si ea a fost virgina),o iubesc foarte mult, si ea ma iubeste (imi demonstreaza asta ...

din 7 mai 2003 13:53 de DarKSMiLE

Nici moderatorul de aici nu este doctor sau asa ceva ...sau poate doar isi spune dupa raspunsurile care le da ... Poate e bine sa inteleaga cei de aici ca totul e variabil si sunt doar pareri majoritatea in necunoastere de cauza si e bine totusi sa ...

din 7 mai 2003 13:39 de DarKSMiLE

Daca a ramas xp`ul e simplu ...my computer-proprietes-advanced-startup-and-system recovery-si de acolo time option pui 0 sau 1 si gata ... daca ai 98 ... [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating ...

Re: Re: Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data...bai

din 7 mai 2003 12:38 de vanessa

tot nu am facut ....:)) dar ideea e ca daca el nu zice nimic de ce as fi eu impacientata...cand o fi ...o fi!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3686 din 3731
«   1 ... 3683   3684   3685   3686   3687   3688   3689 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare