Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: viata sexuala la barbati din 24 apr 2003 14:51 de adeline
Daca cumva nu te-ai nascut cu microbul asta in sange!:)):)):))
Re: sex din 24 apr 2003 14:24 de Isis
:|):|):|):|):|)
Nu-ti face griji... asa cum ai spus si tu... totul vine de la sine... daca te atrage partenera. E bine, totusi pt. o prima experienta sexuala din viata unui barbat ca partenera sa fie cat de cat experimentata.
Restul ...
Re: intrebari multe din 24 apr 2003 14:18 de Isis
Nu-ti mai face atatea probleme in privinta marimii, grosimii, etc pt. ca oricum nu ai ce sa-i faci. Mutumeste-te cu ce ai si foloseste-l cum trebuie, asta e important. Sa nu fii complexat din cauza marimii ca femeilor nu le place asta. Si sa nu-i ...
Re: Sunt sau nu frigida?!? din 24 apr 2003 14:11 de Isis
Daca simti placere in timpul preludiului atunci e ok. Incearca cu o stimulare clitoridiana la inceput sau chiar in timpul contactului... in marea majoritate a cazurilor functioneaza treaba asta.
Sa ne spui cum a fost !~~:
Re: Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 24 apr 2003 14:06 de Guest
imi pare bine pt. tine ca ai gasit un loc (forumul) unde sa refulezi cu toate frustrarile tale de copil care a trait drama divortului parintilor... INSA daca citeai ce am scris eu mai sus, iti dadeai seama ca NU S-AU DESPARTIT DIN CAUZA MEA si ...
Re: Imi este teama! din 24 apr 2003 13:48 de Guest
Nu conteaza varsta , nici timpul , nici unde , numai fao ca n-ai nimic de pierdut ! Daca te intereseaza am un cd cu kamasutra care te poate ajuta foarte mult cand o s-o faci prima data ! Daca te intereseaza , scriemi la egabipenet@yahoo.com si nu ...
Re: cat ar trebui sa intre? din 24 apr 2003 13:42 de itzic
Daca vrei sa scapi de toate propblemele , am pentru tine CD cu Kamasutra , care te va ajuta . Daca te intereseaza scriemi la egabipenet@yahoo.com si nu vei regreta !
Intrebari multe despre sex! din 24 apr 2003 03:26 de Guest
pana la ce varsta se dezvolta organele sexuale, pana la varsta creste penisul, statistici de crestere, cat e marimea unui penis mediu/mare/mic. de unde se masoara penisul, grosimea medie/mare/mica.
cat se introduce penisul ? e general dar totusi in ...
Re: Re: Ce credeti? din 24 apr 2003 02:21 de Guest
bah prosti am mai vazut har domnului toata viata, da ca voi(cativa d-aci) nu.
pai daca nu merge sexu bine ce faci?!...ca a mers inainte...so...COMUNICI ca poate are o problema ala momentana. daca e impotent momentan(sa zicem, un accident etc) ce ...
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 24 apr 2003 02:01 de Guest
VREI SA STII PAREREA MEA? DACA NU NU, ORICUM O SPUN CA-I FORUM. TU ESTI CEA MAI PROASTA PROASTA PE CARE AM PUTUT S-O VAD DE CEVA TIMP INCOACE. DE CE? SIMPLU! nu trebuia sa te amesteci(asta-i unu la mana), doi la mana te-ai indragostit de el ...
Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 24 apr 2003 00:14 de Guest
ok, fi atenta...
sa zicem ca eu vad un defect la mine..sincer acu cand ma gandesc ma gandesc asa: de ce i-o placea la asta de mine?! io avand defectu X?! shtiu ca si ea are vreun defect, da cum sa zic is perfectionist, ea poa sa fie cum vrea, o ...
Re: Imi este teama! din 23 apr 2003 23:31 de sorinache
daca tu simti ca esti pregatita nu e prea devreme.dar sa stii ca acea zi ar trebui sa ramana in amintirea ta ca una din cele mai frumoase din viata ta.daca ai incredere in el ca tine la tine si nu urmareste doar asta,e ok,dar daca te-ar parasi ...
Re: Sex la menst... din 23 apr 2003 22:39 de sorinache
daca iti doresti asta si partenerul are aceeasi dorinta,e ok,mai ales ca libidoul femeii este mai mare in aceasta perioada.este bine totusi sa eviti zilele cand sangerarea este abundenta.daca ai ciclu regulat,normal nu ai cum sa ramai ...
Re: Re: Sex la menst... din 23 apr 2003 18:39 de mika
In sfirsit cineva care stie ce vorbeste.Daca nu crezi, si daca sti putina engleza poti vizita adresa www.the-cliotoris.com.Te asigur ca acolo vei afla raspunsul la intrebare, precum si alte informatii care nu sunt culese asa din gura in gura ca ...
......in 3 din 23 apr 2003 18:34 de nelly
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 23 apr 2003 18:17 de Guest
nu s-a mutat de acolo din cauza mea sau pt. mine! nu cred ca ma iubeste, pt. ca nici macar nu ma cunoaste foarte bine! nu eu ma tin dupa el, ci el dupa mine!
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 23 apr 2003 18:13 de Guest
iti dai seama ca spui o prostie cand zici ca n-ar fi trebuit sa fiu de acord sa se mute?? Nu avea nevoie de acordul meu sa se mute !!!
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 23 apr 2003 18:09 de Guest
Precizari:
1. problemele lor sunt mai vechi, nu de cand ma cunoaste pe mine (la momentul cand noi ne-am cunoscut, hotarasera ca el sa se mute pt. o vreme de acasa);
Re: Imi este teama! din 23 apr 2003 15:52 de NONAME
la 16 ani sa iubesti f mult>?si mai ales ca sunteti impreuna de APROAPE 6 luni? anyway....voi nu intelegeti? e vb de ce simti tu..daca o vrei cu adevarat - go ahead...nu exista un "orar". sa incepi la o anumita varsta..
Re: doare groaznic din 23 apr 2003 15:44 de NONAME
probabil nu esti hotarata sa-ti incepi viata sexuala....e ceva din subconstient. nu esti relaxata: dc spun asta? daca intr-adevar ai fi vrut te-ar fi incantat ideea, te-ai fi excitat, implicit te-ai fi umezit si nu ar fi fost ingrozitor; e normal sa ...
Pagina 3700 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |