Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: the first kiss din 23 apr 2003 05:05 de nemesis
Simplu:
Daca e timid il poti saruta tu (in cazul in care el vrea asta !)
Daca vrei sa te sarute el primul (neaparat!) atunci poti sa-i sugerezi asta... un site, o carte, mai multe momente in 2... se prinde el pana la urma...
Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 23 apr 2003 05:01 de nemesis
LASA TAMPENIILE! O sa-ti dai seama ca viata este mai cruda decat crezi... Fata din busteni? Ei bine o sa o uiti (si asta pt ca 350km) este o distanta enorma atunci cand este vb de iubire.Ai grija insa cu "actuala" (mesajul tau e din 6 ...
Re: iubire din 23 apr 2003 04:56 de nemesis
UNEORI DRAGOSTEA SE DOVEDESTE SI SE SIMTE... NU ARE NEVOIE DE CUVINTE... daca ea exista cu adevarat...
Invata-l sa-ti spuna, ai rabdare, si daca te iubeste atunci totul o sa fie OK!
Re: inselare din 23 apr 2003 04:50 de nemesis
In acest caz: Iubire/dragoste NU EXISTA => relatia e ratata din start. Daca ar trebui sa se simta vinovata? Pai hai sa vedem... EA ESTE VINOVATA! Daca nu mai vrea sa fe cu el mai intai ii spune si dupa aceea face ce vrea... altfel ea este o ...
Re: CUM POT AJUNGE LA ORGASM? din 23 apr 2003 04:24 de nemesis
Re: Marimea penisului. din 23 apr 2003 04:16 de nemesis
Poti produce orgasm si cu un penis cu o lungime de 3cm in erectie !!! Asta pentru ca primii 5 cm din vagin sunt cei mai excitabili, iar mecanica actului sexual in pozitia clasica (misionarul) depinde f mult si de excitarea clitorsului. Daca marimea ...
Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 23 apr 2003 01:58 de ...
are dreptate, daca o face, o face pentru tine, nu pentru ca moare dupa gust. Poate o excita ideea, dar nu neaparat gustul. Poate manca o inghetata, mai bine. 'Praactic' shi eu, nu ma deranjeaza gustul, dar nici incanta. Ador sa-l vad cat ii place, ...
Re: Varsta primului sarut din 23 apr 2003 01:44 de Guest
Varsta primului ? ce importanta are varsta? iti dai seama ca se intampla destul de "timpuriu " daca pot spune asa...adica ...pentru marea amjoritate pe la 14 ani...cred..oricum..este ceva placut, copilaros(in general)si chiar romantic. pe ...
Anal...doare...de ce? din 23 apr 2003 01:40 de copilita
Am incercat, la propunerea lui, sexul anal. Nu mi-a displacut ideea, pana la urma am ajuns sa-mi doresc foarte mult. Nu prea am avut probleme cu introducerea, a mers foarte usor. A intrat foarte putin, deoarece m-a durut ingrozitor, si ne-am oprit. ...
Varsta primului sarut din 23 apr 2003 01:18 de Guest
Varsta primului sarut... si mai spuneti si daca sunteti fata sau baiat.. daca se poate si cum s-a intamplat, unde, etc.
Re: Re: Re: fara placere! din 23 apr 2003 01:04 de Maya
De acord cu tine sabba,dar chiar cand e iubire adevarata,indiferent de loc,nu cred ca bunicii din camera de langa i-ar conveni scartiielile patului sau mai stiu eu ce sunete perceptibile chiar si de urechile ei cam surde,nu?
;)
Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 22 apr 2003 20:06 de Guest
Tuh Gino, o sa realizezi mai incolo ce si cum...
da na...acu daca tot ti-ai tras-o .. nu prea mai ai ce face.
Spor in continuare.
Eu unu, desi sunt baiat, tot ma gandeam ca macar 18 ani sa ma tin :)
Moralitatea :)
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 22 apr 2003 16:30 de sabba
Draga Gina, daca ne uitam la tine sau daca citim ce scrii ajungem intr-adevar la concluzia ca cei care si-au inceput activitatea sexuala la 12 ani sclipesc de inteligenta!
A ta, cel putin, este debordanta!:)):)):)):))
Re: Re: Re: CU PARINTII nu-i de glumit...? din 22 apr 2003 16:23 de sabba
Bai, stii care e ideea?
Ca atat de multi pun intrebari stupide, de te crucesti cum pot sa le bubuie mintile asa ceva!
Problema este ca majoritatea nu glumesc!
Re: Relatii cu tipi insurati? din 22 apr 2003 15:38 de Maya
Cred ca singurul motiv pentru care sunteti impreuna e sexul,sunteti de putin timp impreuna iar el nu mai simte aceasi pasiune de la inceput ptr. sotia lui.
Nu-l grabi dar gandeste-te ca va fi legat de sotia lui toata viata prin copilul ...
Re: Relatii cu tipi insurati? din 22 apr 2003 15:09 de Guest
fato cum poti sa apari cu asa ceva??tu la 25 ani cred ca ai ceva creier in capul ala sec.cum poti sa lasi un copil de un an sa creasca fara tata???????????si daca el se desparte de nevasta cu care are si un copil ti se poate intampla si tie la ...
Re: Virginitatea - demodata? din 22 apr 2003 15:02 de Gina
Virginitatea e o dobitocie. Eu am 14 ani si m-am futut la 12, asa ca lasati-o moarta. Numai prostii is virgini!
Re: Re: Re: Re: ciudat(a)...eu?el? din 22 apr 2003 15:02 de Guest
tu doar crezi ca-l iubesti.daca adevarat l-ai iubi nu te-ai simti sufocata sau nu ai face orice altceva cand esti cu el.mai ai un drum lung pana sa ajungi sa iubesti.:)):)):)):))
Re: 3-4 orgasme la o "tura"? din 22 apr 2003 14:45 de BlueEyes
daca e adevarat ferice de ea si de tine inseamna ca se simte bine
cum a subliniat cineva mai sus daca mimeaza nu are nici un farmec
oricum bafta in continuare :)) :)) si daca vrei fara folositzi pastile sau alte metode anticonceptionale
Re: 3-4 orgasme la o "tura"? din 22 apr 2003 12:50 de Guest
de unde stii? iti spune ea,o simti?Eu nu as crede-o pe cuvint.s-ar putea sa mimeze ca sa te faca pe tine sa te simti mare "macho man"
Pagina 3702 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |