Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: sex din 24 apr 2003 22:42 de Isis
:|):|):|):|):|)
Re: Re: Re: Re: Re: PRELUDIU din 24 apr 2003 22:40 de Isis
Imi plac barbatii inteligenti... care stiu sa anticipeze.
Anumite lucruri vin de la sine, nu trebuie spuse neaparat... trebuie sa le simti. Consider ca asta tine de compatibilitatea dintre parteneri.
Sa-ti dau un exemplu:
daca barbatul la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac din 24 apr 2003 21:58 de sabba
Doamne ajuta!:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
Eeeee, stai! Nu zice hop, pana n-ai sarit groapa!
Sa vedem daca vrea si Maya!:)):)):))
Mayaaaaa, zi, te prinzi?:)):)):))
Re: Re: sex din 24 apr 2003 21:48 de sabba
Nuuuu! Fa scenarii, documenteaza-te!:)):)):))
Si daca cumva iese altfel decat ti-ai imaginat zi-i stop si ia-o de la capat! Poate iese in final!:)):)):)):))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FET din 24 apr 2003 21:14 de adeline
Sabba,cred ca daca vede maya cum am organizat laptopul,pe subiecte,il lasa pe inteligentul ei in 5 secunde!
Scuze ,baieti,dar va las ,ca sa mai iau nishte referate dupa net!Nici nu ma gandeam vreodata ca imi vor prinde atat de ...
Re: Re: Re: fara placere! din 24 apr 2003 20:41 de sabba
Lasa Maya, nu le mai lua apararea!
Daca bunicii nu-i convine ca patul scartaie, poate dusumeaua nu scartaie!:)):)):))
Nu cred, ca in casa aia scartaie toate!:)):)):))
Sabba,cred ca forumista maya a trecut si ea prin faze cu bunica! Cand fata ...
Re: Re: Re: Re: ......in 3 din 24 apr 2003 20:20 de sabba
Taci, bai, nu fii rautacios!
Cu putin antrenament o sa fie in viata!
Cu unu, doi, trei si tot asa!:)):)):))
Ce! nu intelegi ca in doi este prea monoton!
Daca fata este perseverenta va reusi, fii sigur!
Lasa-l nelly pe adeline ca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR din 24 apr 2003 20:15 de sabba
Sabba,cred ca daca vede maya cum am organizat laptopul,pe subiecte,il lasa pe inteligentul ei in 5 secunde!
Scuze ,baieti,dar va las ,ca sa mai iau nishte referate dupa net!Nici nu ma gandeam vreodata ca imi vor prinde atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 24 apr 2003 19:47 de adeline
Bai hunga-bunga,cred ca meseria ta si-a pus amprenta serios pe tine!:)):)):))
Chestia aia a ta cu pizza este cam ca asta:dupa ce te-a futut bine in cur toata noaptea,de nu mai poti sta a doua zi pe dansul ,tu te gandesti duios de ce dracu nu a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 24 apr 2003 19:22 de adeline
EU ma refeream la destept in sensul sa fie educat,sa poti sta de vb.cu el despre orice subiect(filozofie,politica,istorie,literatura etc etc),subiecte despre care mie imi place sa discut.
Repet,pt. mine nu aspectul exterior este cel mai ...
Re: Re: Re: ......in 3 din 24 apr 2003 19:07 de adeline
nelly,ai uitat sa pui si numarul de telefon!
Presupun ca dupa asta o sa o faceti in 1023!O sa fii cea mai tare!Daca mai esti in viata!:)):)):)):)):))
Re: Re: fara placere! din 24 apr 2003 19:01 de adeline
De acord cu tine sabba,dar chiar cand e iubire adevarata,indiferent de loc,nu cred ca bunicii din camera de langa i-ar conveni scartiielile patului sau mai stiu eu ce sunete perceptibile chiar si de urechile ei cam surde,nu?
;)
Lasa Maya, nu le ...
Re: fara placere! din 24 apr 2003 18:17 de sabba
De acord cu tine sabba,dar chiar cand e iubire adevarata,indiferent de loc,nu cred ca bunicii din camera de langa i-ar conveni scartiielile patului sau mai stiu eu ce sunete perceptibile chiar si de urechile ei cam surde,nu?
;)
Lasa Maya, nu le ...
Re: Sunt sau nu frigida?!? din 24 apr 2003 17:07 de Guest
pai daca ai incercat cu mai multi devine deja greu de rezolvat
pt ca daca ai fi incercat doar cu unul singur ar fi invatat omul ala sa faca in asa fel incat sa nu te mai doara
sfatul meu incearca doar cu unul singur care chiar te iubeste si vei ...
Re: nu iti fie frica se va intoarce singur din 24 apr 2003 16:45 de mau
daca stii cum sa-l faci sa se intoarca va fi ca un catelus dupa tine tu decat sa-i dai comenzile dar sigur nu iti va mai placea atat de mult dupa aceea
fii un timp indiferenta cu el si stii cum o sa te caute
incearca decat sa-l provoci si apoi ...
Re: o mica-mare problema din 24 apr 2003 15:56 de Isis
Nu e recomandabil inainte de 20 de ani deoarece organismul este inca in crestere.
Re: 3-4 orgasme la o "tura"? din 24 apr 2003 15:21 de Isis
Daca e real... ferice de ea ca altele nu au niciodata.
Re: Primul sarut... un sarut furat ! din 24 apr 2003 15:17 de Isis
Mie una, mi-ar fi scarba de el dupa m-ar forta.
Daca ti-a placut sa-ti fie de bine, daca nu... fa-l sa se simta prost in fata prietenilor lui.
Re: Re: Re: Masturbarea din 24 apr 2003 15:14 de Isis
KOREKT !
Re: sperma inghitita din 24 apr 2003 15:08 de Isis
Nu e ca inghetata dar merge... E placut din pct de vedere al unei femei pt ca intervine excitatia psihica iar pt barbat cea fiziologica.
Oricum nu-ti face rau si n-o sa mori din asta... doar daca partenerul nu are cumva SIDA... :|)
Pagina 3699 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |