Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum se face primul contact sexual? din 15 feb 2003 15:31 de blondyna
Cum sa fie infricosator?
Parerea mea este ca daca ti-ai gasit baiatul potrivit nimik nu-ti va mai parea asa de infricosator cand o vei face cu el
Re: Sex intre cupluri din 15 feb 2003 12:56 de Guest 1
am incercat si a fost minunat.
dar ... caci mereu exista un "dar" ... trebuie sa fi un cuplu in care increderea exista in mod real. in fond, schimbul de parteneri nu este altceva decat evadarea din rutina zilnica. daca a doua zi dupa o ...
Re: kolumban din 15 feb 2003 01:25 de DrSexpert
Stiu ca nu e sfatul pe care il astepti dar uita-l. E cel mai bine, altfel o sa iesiti o data sau de doua ori dupa care o sa te faca sa suferi. Asta daca o sa apuci sa-l interesezi.
UN ASPECT NEPLACUT din 15 feb 2003 00:38 de Guest
Chiar daca nu prea e placut, nu tr sa uitam de anumite mirosuri.:( In primul rand ca fara e mult mai aerisit, nu prea se transpira, nu exista riscul sa te simti "prost" din cauza frezei ;), este mult mai igienic etc.
cand spui cu par, ...
Re: Re: Re: Sex intre cupluri din 14 feb 2003 06:25 de Guest
eu am incerca .. 1)3baieti si 2 feti.
2)2b. si o fata.
3) eu si 2 f.
a fost super daca te tine sa duci o noapte e mistoo..
Re: Re: Imi este teama! din 14 feb 2003 04:19 de sexy
Eu am facut prima data dragoste cu un baiat dupa a-4-a intalnire ,si suntem si acum impreuna,si implinim 1an de cand ne cunoastem.Si mie m-ia fost frica dar miam ascultat inima.Dar nu sunt toti la fel !!!! Daca il iubesti ce m-ai astepti?
Re: Re: cum? din 14 feb 2003 02:09 de DrSexpert
Sincer sa fiu e foarte dificil sa intuiesti care este relatia intre ei dintr-o intrebare in doua randuri... Am mers pe ideea ca daca il numeste "prietenul meu" o fi ceva intre ei... nu? Ca urmare sunt de parere sa nu-i spuna franc si ...
Re: Virginitatea - demodata? din 13 feb 2003 23:10 de blondyna
De ce vorbiti numai despre virginitatea fetelor? De ce nimeni nu-i intreaba pe baieti daca mai sunt virgini? Voi aveti diferite pareri cand este vorba despre o fata care si-a inceput viata sexuala, sau dimpotriva, care inca se sperie de acest lucru, ...
pt cel cu dragostea la Busteni din 13 feb 2003 21:08 de xxxx
Nu renuntza la ceva de lunga durata pt ceva care nici nu stii cit o sa tzina.Plus de asta stii ca ea te iubeste pe cind cealalta nu stii daca te iubeste si doar te place
Re: Re: par pubian??? din 13 feb 2003 02:02 de xxxx
daca pe baiat nu il deranjeaza acest aspect f mult e k,dar eu cred ca treb cel putzin sa se tunda putin sa fie scurt parul pubian ~~:~~:~~:
Re: ...disvirginarea... din 11 feb 2003 19:34 de terry16
daca esti babalau ...lol
Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 11 feb 2003 14:53 de Lana
ASCULTA-TI SUFLETUL!!!
Se spune ca a-ti implini soarta inseamna a face ceea ce-ti dicteaza sufletul. Orice hotarare cerebrala intr-o relatie afectiva inseamna o deviatie a soartei. Iti place fata din Busteni si nu o poti uita, dar totusi te ...
Re: am si eu o problema! din 10 feb 2003 00:08 de DrSexpert
Daca ti-a propus asa ceva poti sa fii sigura ca nu vrea de la tine decat sex. Daca vrei o relatie pur fizica continua, altfel uita-l.
Sfatul meu este totusi sa nu te bagi in asa ceva pt. ca nu merita.
Un baiat mi-a propus sa-i fiu amanta... din 9 feb 2003 23:22 de Guest
stiu ca nu e legat de sx,dar poate are cineva mila si de mine!
intr-o seara la disco am stat cu un baiat care avea prietena,dar de care eu nu am aflat decat a doua zi.cand
i-am spus,el mi-a propus sa-i fiu amanta,zicand ca-i place tare de mine,si ...
Re: cum? din 9 feb 2003 22:27 de sabba
Doctore esti obosit? Ce-i cu sfatul asta? Cum sa-i spui unui tip ca nu-l doresti la lumina lumanarilor!:)):)):))
Nu a intrebat cum sa-l ceara de barbat!
Bravo Mircea esti tare! Cu faza cu sters prafu si cu : ce face comanda Print, ai fost ...
Re: probleme de familie din 9 feb 2003 22:21 de sabba
Monotonia saracutza!
Daca el nu face nimic pentru a schimba situatia, fa tu! Nu sta cu mainile in san intrebandu-te! Sunt o gramada de metode, incepand cu cine cu lumanari, desuuri sexi si multe altele! Fa-l sa te doreasca nu sa o faca de gura ta!
Re: de ce? din 9 feb 2003 22:16 de sabba
Laurentiu33 imi place cum gandesti! Iar in privinta baietilor fara sentimente va inselati! Si baietii au sentimente, chiar foarte puternice! Insa trebuie sa stii sa-l faci sa te iubeasca si sa stii sa-l pastrezi! Daca asta vrei!
Re: Re: a crede sau a nu crede din 9 feb 2003 21:38 de sabba
Nu e vorba de ce e bine sau nu sa crezi! Trebuie sa iei lucrurile asa cum sunt si cum se deruleaza! Te vei convinge pe parcursul relatiei daca este sau nu dragostea adevarata!
Re: Re: par pubian??? din 9 feb 2003 21:27 de sabba
Bai, baieti! Cu ce fel de fete umblati? auziti la Fane : parul pubian sa nu fie prea lung!:))
Da, mai bine sa fie lung, sa-si faca si codite, impletite daca se poate!:))
Ce sa ma fac? din 9 feb 2003 15:50 de DeathBringer
Am o prietena, am facut dragoste, spune ca nu a avut ciclu acum 4-5 zile, cind ar fi trebuit sa-l aiba. Pentru a ma linisti, zice ca asa ceva i s-a mai intimplat. Nu prea o cred, deaceea as dori sa pun 2 intrebari:
1. Stiu ca ciclul dureaza 28 ...
Pagina 3728 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |