Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce se tem fetele de primul contact sexual?

din 6 feb 2003 22:38 de blondyna

Am simtit pe pielea mea aceasta teama si pot spune ca am avut mai multe motive: poate pentru ca nu stiam daca sunt pregatita psihic, imi era teama sa nu afle parintii, sau ma gandeam ca el nu se va simti bine si ma va parasi. Nu mi-a fost frica de ...

Re: Re: Povestea unei nopti de dragoste

din 6 feb 2003 04:31 de Guest

daca tipa aia decare vb tu ma ..era fosta mea prietea si imi facea asa ceva ...eu o omram cu mana mea si apoi vo dadeam so futetzi cat vretzi !!!~~:

Re: par pubian???

din 5 feb 2003 00:12 de Fane

Pt.mine e important parul pubian... daca vrei sa faci un cunicingus si-ti intra parul in gura..:( ar trebui cel putin inlaturat parul de pe labii si putin de deasupra clitorisului sa sa nu fie foarte jung....;)

Re: Ea vrea sa faca sex cu mine!!!!!!

din 4 feb 2003 23:52 de Fane

Aici depinde numai de tine, pt. mine varsta nu prea conteaza daca o exciti pe Sabrina destul incat ea sa faca orice... poti obtine o felatie pe cinste:D

Virginitatea - demodata?

din 4 feb 2003 10:07 de Unknown-Hidd

Bun, deci: sunt de acord cu ceva pareri... parerea mea este ca daca cautzi sentimente (ceea ce nu mai vezi in vremea de astazi, dupa cate am observat) fata ar trebui sa fie virgina, ca atunci ea are sentimente mai profunde, e mai sensibila etc.., ...

Re: Virginitatea - demodata?

din 3 feb 2003 11:56 de Mircea

Cred ca este invers proportionala cu varsta. Daca fata e mai tanara 15-17 ani e aproape normal sa ceri sa fie si virgina daca a trecut de 17 atunci intrebarea este de ce nu e virgina ? si atunci sa vezi care e treaba. Insa ideea care ar trebui sa ...

Re: inselare

din 3 feb 2003 11:32 de Mircea

pare destul de ridicol. Daca o iubeste se poate! daca tine doar la ea atunci singur o inseala. daca ii este lui comod sa fie cu ea, atunci la fel o va insela. Ochii care nu se vad se uita ! Ramane o amintire vaga, daca e genul care priveste si ...

Re: Sex intre cupluri

din 3 feb 2003 10:13 de Mircea

Avand in vedere convigerile fiecarei persoane participante in parte, cred ca este punctul culminat al unor sfarsituri tragice. Relatiile in care acest lucru se intampla pot suferi un adevarat soc si aceasta deoarece exista gelozia si neincrederea ...

Re: Care este calea cea mai buna de a o convinge p

din 3 feb 2003 01:07 de Guest

Daca intr-adevar o iubesti vei stii sa-i respecti decizia. Inarmeaza-te cu multa rabdare si atunci cand ea va dori sa va incepeti viatza sexuala iti va da de stire

Re: Re: Totusi mi-e teama...

din 2 feb 2003 00:59 de Guest

daca nu esti convinsa ca trebuie sa o faci nu o fa! Pana la urma poate au dreptate parintii aia ai tai care nu te lasa!

Re: Sex intre cupluri

din 1 feb 2003 16:56 de Guest

o fost bengos l-am batut pe alalalt si le-am frecat eu pe amandoua~~:

Re: Totusi mi-e teama...

din 1 feb 2003 16:48 de Sexpert

Mey mamy mey eu am 20 de ani si iit zic acum 2 ani am avut o prietena de 16 ani.Faza e ca parintii ei nu stiu nici acum ca nu mai e virgina......si nici nu o sa afle probabil.Acuma depinde de prietenul tau .....daca e destept te duce undeva pe la un ...

Re: Re: par pubian???

din 1 feb 2003 15:37 de DrSexpert

poti sa fii mai explicit ca eu nu inteleg cum se face ca te iriti daca fata nu are par pubian ?! ~~:

Re: O pot considera o problema?

din 31 ian 2003 20:00 de dorinel pust

mamitzi nu tre sa fie mare tre sa stie ce sa faca cu el si tu daca nu tia placut nul lasa ca nu asta conteaza intro relatie. nu chiar conteaza dar cei 16 cm este mic mai gandestete tu cum esti virgina si unul de 10 te va durea cand te va ...

Re: Totusi mi-e teama...

din 31 ian 2003 00:45 de mirela

eu cred ca tu nu aveai ce face cand ai trimis aceasta intrebare.Daca tu crezi ca e momentul sa-ti incepi viata sexuala,atunci fa-o.Nu cred ca exista o VARSTA pentru asa ceva.Si cu parintii vezi tu cum o intorci,ok??;)

Re: vreau raspuns

din 29 ian 2003 14:22 de DrSexpert

Sunt sanse destul de mici ca "ata" sa se rupa prima data cand faci sex. Nu exista o regula, depinde de la barbat la barbat cand si daca se rupe.

Re: par pubian???

din 24 ian 2003 15:06 de Milu

Eh, acum depinde de gust :P ... daca-ntelegi ce vreau sa zic

Re: Imi este teama!

din 22 ian 2003 13:47 de Blondutza

Nu conteaza varsta sau durata relatiei voastre. Daca tu nu te simti pregatita nu merita. Asteapta pana vei simti tu asta si nu va fi nevoie sa intrebi pe alti,iar prietenul tau daca chiar tine la tine va astepta si el.;)

Re: Imi este teama!

din 22 ian 2003 13:45 de Blondutza

Nu conteaza varsta sau durata relatiei voastre. Daca tu nu te simti pregatita nu merita. Asteapta pana vei simti tu asta si nu va fi nevoie sa intrebi pe alti,iar prietenul tau daca chiar tine la tine va astepta si el.;)

Re: Re: Re: de ce?

din 22 ian 2003 10:43 de Samael

ba nu poti

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3729 din 3731
«   1 ... 3726   3727   3728   3729   3730   3731   »

loading...