Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O pot considera o problema? din 22 ian 2003 01:27 de ironleft
e bine.
daca o sa ai unul cu penis mai mare pe termen lung va fi un dezavantaj pentru tine.
pt. ca te vei largi si peste timp nu vei mai simti prea multe...
Imi este teama! din 21 ian 2003 09:21 de Diana
salut!Am 16 ani si sunt impreuna cu prietenul meu de aproape6 luni!Ne iubim foarte mult,dar nu stiu daca este momentul pentru a avea primul act sexual...Voi ce credeti?
multumesc
Re: Cum se face primul contact sexual? din 21 ian 2003 09:03 de Guest
>:(Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua aceasta decizie,daca vei gandi bine nu o vei face cu o persoana nepotrivita!!!pa si succes!!!
Re: ce ne facem (baieti) cand luam tzeapa de la fe din 21 ian 2003 09:01 de Guest
:)):)):))nu cred ca este o problema daca stai cu o fata 2-3 luni si apoi iti da "papucii"...mai rau e daca stai cativa ani!!!asa o poti uita repede agatand alte fete!ce mare branza!
Re: Care este calea cea mai buna de a o convinge p din 21 ian 2003 08:58 de Guest
:))Si eu ma aflu cam in aceeasi situatie,adica sunt cu prietenul meu de 6 luni,am 16 ani,dar eu cred ca este mult prea devreme ca sa am primul act sexual...parerea mea este ca nu ai cum sa o convingitu,ci este indicat sa o lasi pe ea sa decida ...
Re: inselare din 21 ian 2003 08:49 de Guest
;)nu trebuie sa se simta vinovata atat timp cat si el a inselat-o,si este clar faptul ce cei doi nu se iubesc!!!
educatie din 20 ian 2003 01:22 de ironleft
totul e o problema de educatie.
expertul are partial dreptate, dar in situatia data nu vrei sa gasesti pe altcineva.
sau daca gaesti este o solutie de rahat care nu rezolva de fapt problema: ca te simti furat sau inselat.
ideea e sa pleci de la ...
si sa nu uit din 20 ian 2003 01:11 de ironleft
desi am folosti o varietate de substante- ce-i drept nu pe perioade f. lungi de timp si in doze mari
totusi nu am probleme de erectie ci din contra.
problema ta e una psihica, asta e clar.
presiunea te face impotent, nu naposimul.
daca tu ...
Re: ce ne facem (baieti) cand luam tzeapa de la fe din 18 ian 2003 19:24 de DrSexpert
Iti gasesti pe altcineva si intr-o saptamana nici n-o sa mai stii ca a existat.
Probleme mai grave ai daca stai cu o fata 2-3 ani si-ti da papucii.:(
Re: Sex cu o prostituata din 18 ian 2003 01:15 de MARCO_YCE
Am facut-o cu multe prostituate... si nu e chiar asa rau.. depinde ce vrei si cat esti disonibil sa dai... iar cat despre preturi.. MrBig [daca nu ma insel a sp cate ceva...] asa ca nu mai comentez...
>>Intrebarea e.. de ce sa o faci ...
Re: O problema in dragoste din 16 ian 2003 03:17 de DrSexpert
In primul rand ar trebui sa-ti fie rusine de ce ai facut... este vorba totusi de cel mai bun prieten al tau.
Ai vreun semn ca fetei i-ar placea de tine? Nu de alta dar daca nu te considera foarte simpatic, acum ca te si asociaza cu fostul prieten ...
Re: Re: Re: What\'s wrong?! din 11 ian 2003 03:21 de Mar
Toate ca toate, dar eu te-as sfatui altceva, decat prostituate si altceva decat sa umbli cu o fata, la care sa ajungi sa tii foarte mult pentru ca faci cum zice Nick..(nu-i nimik personal)
Sa stii ca si eu am fost intr-o situatie ca a ta si am ...
Cum se face primul contact sexual? din 10 ian 2003 23:49 de Flty2000
Stiu cum se face actul sexual,dar nu este infricosator?:( Daca o faci prima data cu un baiat nepotrivit,vei regreta?
Re: Problema problematica din 9 ian 2003 14:52 de Guest
IMHO, esti prea stresat.
Daca ai erectie dimineata, esti ok fizic.
Anyway, am avut aceeasi problema ca si tine si am rezolvat-o. Trebuie doar sa ai rabdare si partenera sa aiba si ea rabdare cu tine. La mine , problema era stresul in mod clar si ma ...
inselare din 7 ian 2003 21:14 de just
credeti ca un barbat departe de iubita lui ...fara sa se vada de mai bine de 1 an si ceva ....ii este fidel ??? el zice ca da...>:( dar eu nu prea cred...sinu de mult a fost si ea cu unul...ar trebui sa se simta vinovata ea....pt ca oricum nu o ...
Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 7 ian 2003 15:03 de Blondutza
tu ti l-a prietena ta de 11 luni?Ai mentionat doar ca ea te iubeste foarte mult,dar care sunt sentimentele tale fata de ea?
Eu zic ca cel mai bine ai vorbi cu fata din Busteni si daca chiar ii place de tine sa ramaneti impreuna,dar in momentele in ...
Re: despre penis din 7 ian 2003 09:36 de DrSexpert
Depinde in ce masura este curbat.
In general pot aparea anumite dificultati la penetrare, totusi daca esti putin atent n-o sa ai mari probleme.
Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 7 ian 2003 02:57 de DrSexpert
Nu ai spus daca atractia reciproca a fost doar o parere de-a ta sau chiar s-au spus niste lucruri si s-a ajuns la unele gesturi de tandrete intre voi...
Oricum, cred ca solutia este sa stai de vorba cu fata din Busteni (daca ai telefonul ei...). ...
Re Re Re :What^s Wrong din 7 ian 2003 02:11 de Euss
Sa lasam vrajala la o parte.De timiditate nu o sa scapi niciodata,astai clar,dar exita o modalitae sa scapi de ea doar pe moment,si anume cand mergi prin dicoteci,mai trage si tu ceva la masea ,si problema s-a rezolvat pentru acea seara in care poti ...
Re: Re: de ce? din 3 ian 2003 16:36 de Blondutza
ce nick te-am luat?
daca vrei poti sa scapi de ei..........
Pagina 3730 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |