Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: problema decalotare cititi va rog din 14 feb 2011 20:44 de SorinExperT
Da dar...se cam contrazice..a zis ca nu a incercat ca i e frica si pe urma ca a incercat si e greu...So?(})
Re: Re: problema decalotare cititi va rog din 14 feb 2011 20:42 de ThT
Pai acolo explica ce inseamna fimoza si asa.I-am dat link ca poate se regaseste..
Nu suntem medici,noi putem doar banui.Ma gandesc ca daca nu avea chiar nimic,nu se decalota asa greu.:unsure:
Credeti in vise? din 14 feb 2011 20:35 de drooz
salut all ce sa zic aseara am avut cred ca primul meu cosmar daca il pot denumi asa ,poate e prea mult spus dar na ... am visat ca am fost inselat de catre partenera mea cu un prieten de-al meu doamne ce nervi aveam + ca am intrebato dc ma inselat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 feb 2011 20:18 de girls2
S-a retras "Fenomenul".Un adevarat fotbalist,parerea mea.Palmaresul sau spune totul:campion mondial,al Spaniei,al Italiei(si nu o data)balon de aur, castigator al ghetei de aur etc.-completati voi daca mai stiti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema decalotar din 14 feb 2011 20:17 de SorinExperT
Tht dar nu cred ca are fimoza,are din pct meu de vedere doare fobia /teama de a o decalota..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema decalotare ci din 14 feb 2011 16:36 de ThT
http://ro.wikipedia.org/wiki/Fimoza
Daca te ajuta cu ceva...
Re: Re: Re: Re: Re: problema decalotare cititi va din 14 feb 2011 16:32 de Aristocrata
De ce nu iti lasi pur si simplu penisul in pace?
Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 14 feb 2011 16:12 de Aristocrata
Cine stie cum o fi parintii lui si te ascunde si de fratele lui ca sa nu il parasca parintilor , lasa-l in pace, daca nu simte ca vrea sa te prezinte nu-l mai presa la cap ca doar nu va casatoriti ca sa va cunoasca parintii unul pe celelalt, ...
Re: Re: Re: Re: problema decalotare cititi va rog din 14 feb 2011 16:10 de anonim1995
mi-e frica ca nu o sa vina inapoi si tre sa ma duc la doctor ... am doctorofobie daca intelegi ce vreau sa spun ...
Re: Ea virgina...Eu virgin... din 14 feb 2011 14:56 de DoILookSexy
Pai daca esti stresat ca nu o sa reusesti chiar nu o sa poti.. fiti relaxati si incercati sa va satisfaceti reciproc, nu gata.. pantaloni jos pac-pac.
Re: Ea virgina...Eu virgin... din 14 feb 2011 12:31 de dorinda
Ce alimente domule? Te gandesti ca daca mananci banane ti se scoala instantaneu?
Cum vine asta, ca nu reusea sa te excite? Da ce, o lasi pe ea sa faca toata treaba si tu stai ca o momaie? Daca tii neaparat sa faci sex, sa stii ca trebuie sa ...
Re: probleme la primul contact sexual! help me!!! din 14 feb 2011 07:20 de dorinda
Fricosule! Parca te-ai pregati pentru o operatie pe creier.
Stii, pentru toata lumea exista o "prima data", asa ca este un lucru cat se poate de normal. Nu-ti mai face griji, ca si prietena ta probabil a avut emotii. Daca tine la tine, va ...
Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 14 feb 2011 07:18 de dorinda
Tu chiar vrei sa te prezinte parintilor? Este vorba de o relatie de 3 luni, nu ani.
Fericiti sa fiti, sa va intelegeti bine, parintii nu sunt o problema.
Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu o prietena .. din 14 feb 2011 04:06 de ObsesioN
Sper sa ai rabdare sa citesti totul de mai jos :
Eh ... cam in aceeasi situatie am fost si eu pana acum 2-3 zile ...
in ultimele luni am inceput sa ies aproape in fiecare zi cu o prietena mai veche ( o cunosc de 4-5 ani ) ... ne'am ...
Re: Re: Re: AJUTOR=((( din 14 feb 2011 00:36 de Machiavelli
Nu ai ce sa ii faci omule...asa sunt oamenii...tu esti om tre sa te indragostesti de un alt om(de preferat fata/femeie)...daca vrei sa faci ceva in viata asta lasa visele...in caz ca nu poti continua sa te izolezi si sa violezi pagini cu desene ...
Re: Re: Re: Problema din 13 feb 2011 23:55 de Machiavelli
Daca tu la 16 ani umblii cu fete de 23 atunci sunt liber sa ma duc la poligon...bineinteles aici fac exceptie prostituatele :ok:
Re: Re: Re: Intrebare importanta despre prezervati din 13 feb 2011 23:43 de Machiavelli
Nu are ma nicio treaba ...lichidul nu iese in cantitati asa mari :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2011 23:11 de Machiavelli
Nu este vina lor ca sunt pe strazi...Nu face comparatia cu un betiv ce ajunge boschetar dupa ce isi vinde tot si banii ii bea la bodega...ca sa iti dai seama primul caine nu s'a nascut din asfaltul blocurilor...daca nu erau bulangii care sa arunce ...
Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 13 feb 2011 22:45 de drooz
na parerea mea este ca nu vrea sa te prezinte parintilor deoarece : posibil sa fie comunisti , nu ii permit sa stea cu o fata , il tin din scurt , se tem ca va neglija scoala fac etc ... si cred ca ar reactiona urat daca ar afla sau ceva de genu ceea ...
Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 13 feb 2011 22:39 de Randunik
nu te ascunde,poate parintii lui sunt mai diferiti.. oricum u nu stai cu parintii lui stai cu el.. ai timp sa ii cunosti si pe ei
Pagina 410 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |