Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Se poate sa imi fie iubit de la amant

din 16 feb 2011 18:24 de dorinda

Poate o sa-si dea seama de prostiile ei si o sa se simta. Daca nu, e problema ei.

Re: Re: Marimea penisului

din 16 feb 2011 17:33 de dorinda

Eu nu inteleg de ce te intereseaza pe tine asta la 12 ani. In loc sa te duci la scoala, sa inveti si sa te mai bucuri de copilarie, tu iti faci griji de cuc!

Re: Se poate sa imi fie iubit de la amant ?

din 16 feb 2011 17:31 de dorinda

Esti fraiera pentru ca ai o relatie bazata pe sex. Nu ar fi fost mai frumos sa-ti faci un prieten care, chiar daca nu te iubeste, tot simte ceva pentru tine. Dar asta e, daca te mananca, trebuie sa te scarpini. Puteai totusi sa alegi un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbat

din 16 feb 2011 17:29 de dorinda

Mai ales daca dai peste un pretentios.

Re: Marimea penisului

din 16 feb 2011 16:49 de anonim1q1

oare daca la 12 ani am penisul de 14 cm este normal???:~*

Re: Se poate sa imi fie iubit de la amant ?

din 16 feb 2011 16:22 de Rolando

esti cazuta in cap...tot timpul ai venit cu subiecte prin care ti-ai dovedit "inteligenta":-`

Se poate sa imi fie iubit de la amant ?

din 16 feb 2011 16:17 de RaMonna

Buna am 18 ani si am un amic care are 22 de ani ,nu am cu cine sa fac sex si prefer sa o fac cu el deoarece si el este singur . De 3 luni de zile tot o fac cu el (dar bineinteles ca nu in fiecare zi,doar din cand in cand, cateodata il sun eu iar ...

Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi mi-ar prinde bine...

din 16 feb 2011 14:23 de dorinda

Las-o in pace pe fata, nu stie ce vrea, pentru ea esti doar o jucarie.

Re: Re: Re: INSARCINARE

din 16 feb 2011 14:22 de dorinda

"Destept" esti tu, ca daca ai fi gandit cu capul si nu cu ce ai in pantaloni, n-ai fi facut aceeasi greseala de doua ori. Prezevativele sunt ieftine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, c

din 16 feb 2011 14:19 de dorinda

Sa fii ingrijita, sa stii sa porti o conversatie, sa fii draguta si deschisa la propuneri ( dar nu la toate, selecteaza-le ), sa nu te lasi cucerita nici prea repede dar nici prea greu...etc. Pana la urma cel mai important este sa fii tu ...

Re: Re: Re: Niste sfaturi mi-ar prinde bine...

din 16 feb 2011 11:19 de Katta92

N-am mai scris de mult aici, drept urmare in aceste 3 luni s-au intamplat o gramada. O sa fac un mic rezumat...:) Pe la inceputul lui decembrie am primit un ''pumn in suflet'', la cat de mult speram la o relatie cu ea, ea s-a pus cu altcineva. A ...

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme la primul contact sex

din 16 feb 2011 09:33 de Rolando

cand spune de gandire patriarhala se refera la faptul ca respectibul barbat a ramas cu idei din vremuri indepartate,in care barbatul era considerat capul familiei si femeia trebuia sa asculte de el,vremuri in care femeile aveau in general drepturi ...

Re: Re: as dori si eu un sfat

din 16 feb 2011 07:12 de girls2

Probleme cu moldovenii?Daca suntem din Moldova inseamna ca suntem inapoiati?In privinta dansului,daca nu incearca sa relationeze cu lumea,greu isi va gasi prieteni/a

din 16 feb 2011 06:45 de dorinda

Cum vrei sa te ajute altii? Asta este o problema unde tu trebuie sa te ajuti. Altceva decat acelasi sfat pe care ti l-a dat psiholgul n-avem cum sa-ti dam. Oricum, daca ai ajuns sa urasti oamenii, ai o problema mult mai grava decat lipsa de ...

Re: Re: Re: V-ati gasit vreodata jumatatea pe 14 f

din 16 feb 2011 06:40 de dorinda

Draga Exotic, mai rezista putin. Noi avem Dragobetele, care vine acusi, pe 24 februarie. Daca ar fi la fel de comercial ca Valentine's Day ( apropo, nu e si ziua lui valentine? ) ar fi excelent.

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme la primul contact sex

din 16 feb 2011 02:40 de ExoticDream

Like I said, expresia cu pricina se referea la [u]patriarhat[/u], un pic altceva fata de ceea ce crezi si legat de contextul respectiv.... In rest, la biserica te poti duce, mie asta nu-mi spune nimic, nu cred ca forta divina ne conduce, ci ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum prefe

din 16 feb 2011 01:15 de DaNNY_DiViNO

Daca e urata, proasta, nu are caracter sau educatie ar fi logic ca nu ar sta nici dracu cu ea. eu i-am raspuns tipului la "Memorabil?Pe mine m-a sedus cu o cina romantica delicioasa gatita de ea,plus ca mi-a sedus si stomacul(stia sa ...

Re: Re: Re: Re: Probleme la primul contact sexual!

din 16 feb 2011 01:12 de DaNNY_DiViNO

Pai da, la mine in minte tot incerc sa fac legatura cu patriarhia dar nu reusesc.. Stiu ca n-are nici o legatura dar incerc sa iti fac pe plac in adevaratul sens al cuvantului.. Daca ma duc la Patriarhie, o sa am intr-adevar o gandire patriarhala ...

din 16 feb 2011 00:08 de J

Daca problema e in interiorul tau,cum vrei sa te ajute cineva de aici?

Re: as dori si eu un sfat

din 15 feb 2011 23:53 de DoILookSexy

Brasov... wtf daca erai din ultima comuna din Moldova mai ziceam si crede-ma ca daca continui sa o arzi pe aici pe forum si pe alte site-uri nu o sa iti faci prieteni, presupun ca ai si tu un var ceva cu care poti sa iesi intru-un club ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 408 din 3731
«   1 ... 405   406   407   408   409   410   411 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare