Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Iubita mea e plecata 5 luni di din 15 feb 2011 22:25 de Rolando
in timpul facultatii se fac cele mai multe "sisteme"O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum prefe din 15 feb 2011 22:20 de Rolando
doar nu vei sa fie perfecta?:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, cum preferati din 15 feb 2011 21:16 de J
Exact.Folos ca gateste bine daca e urata, proasta,nu are caracter sau educatie.
Re: Re: Re: Re: Re: Iubita mea e plecata 5 luni di din 15 feb 2011 20:55 de DoILookSexy
Aha, sper sa fie in SUA, ca acolo sunt cele mai tari petreceri :lol:
Re: Re: Re: Re: Iubita mea e plecata 5 luni din ta din 15 feb 2011 20:32 de ExoticDream
Depinde ce intelegi prin "viata". Chiar daca ai o relatie serioasa "acasa", nu este o crima sa iesi in oras cu prietenii, colegii, sa vezi un film, sa stai de vorba, sa bei moderat, poate chiar sa si dansezi (nu e musai sa fie la sentiment), unde ...
Re: Re: Re: Cine e de vina? din 15 feb 2011 20:15 de dorinda
Daca nu poti sa-i spui direct, atunci mai incearca. Poate nu stie sa te faca sa te simti bine pentru ca nu te cunoaste. Spune-i tu ce vrei, cum vrei, spune-i unde, cat si cum sa te atinga...E pacat sa renunti la o relatie doar pentru asta. El ...
Re: Re: Re: Iubita mea e plecata 5 luni din tara! din 15 feb 2011 20:11 de DoILookSexy
Din cate spune el, se vede ca iubitei lui ii place viata O:)
Inca astept raspunsul lui :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma inseala ? din 15 feb 2011 20:06 de dorinda
Poate nu ii mai convine persoana ta si nu stie cum sa-ti dea papucii. La varsta ei, fetele sunt foarte schimbatoare. Ca si baietii de altfel.
Re: Re: Iubita mea e plecata 5 luni din tara! din 15 feb 2011 20:02 de dorinda
Nu toate fetele sunt parasute si nu toti barbatii dobitoci. Daca tu esti fustangiu, nu-i pune pe ceilalti in aceeasi oala cu tine.
Re: Iubita mea e plecata 5 luni din tara! din 15 feb 2011 18:45 de DoILookSexy
Cluburi, chefuri, alea alea :, tu crezi ca nu si-o trage cu aia pe acolo ?:lol:
Tu daca ai fii in locul ei nu ai face asa ? fii sincer... :,
Re: Re: Cine e de vina? din 15 feb 2011 16:10 de Mimica
A, vb cu el despre asta, dar nu direct. Am zis sa mai schimbam una, alta. dar nu pot sa-i zic direct adevarul, ar fi prea dureros. Cum sa-i zic "cu tine e naspa in pat, e mai bine singura"?
Problema e ca in rest ne intelegem grozav. Amandoi ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma inseala ? din 15 feb 2011 14:15 de kinderu18
scz !!
s`a schimbat inainte sa se certe cu taicaso ...
si orcum daca ar fi asa nu mi se pare corect sa se poarte asa cu mine... asta inseamna ca se poarta asa cu mine pana o sa ii dea voie sa aibe pr ?
Re: Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 15 feb 2011 14:12 de baby
Si daca te prezinta ce?
E devreme dupa 3 luni. Si nu e grav daca nu a facut asta inca.
Si-apoi sa ma scuzati dar sa prezinti toate iubitele pe care le ai pana la 25 de ani sa zicem....:lol:
Poate o sa mai fie cu inca 15 dupa tine...ce sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: ma inseala ? din 15 feb 2011 12:40 de dorinda
Scrie romaneste ca nu se mai intelege ce vrei sa spui. Cum vrei raspunsuri bune daca scrii aiurea?
Re: Re: ma inseala ? din 15 feb 2011 08:39 de kinderu18
probleme acasa legat de mine ..mi`a zis varul ei ..ca s`a certat cu tatal ei .. ca nu prea o lasa sa aibe pr .. :((
Re: ma inseala ? din 15 feb 2011 08:33 de dorinda
Daca este o persoana interiorizata, este foarte greu sa scoti ceva de la ea, iar ca sa reusesti asta ar trebui sa aiba incredere in tine. Dupa o relatie de 3 luni, nu se poate vorbi de incredere decat ca nu o inseli sau o minti. Poate are ...
Neuroni innodati! Sau... crosetati?!? din 15 feb 2011 02:12 de ExoticDream
Nu prea am fost as la biologie (probabil experimentul traditional cu sarmanul batracian m-a marcat), insa ma gandeam... ce-ar fi daca am lega cap la cap toti neuronii si apoi am face o gramada de noduri "funiei" rezultate? Oare am mai fi capabili sa ...
Re: Iubita mea e plecata 5 luni din tara! din 15 feb 2011 01:48 de ExoticDream
Da, este greu, dar nu imposibil, gandeste-te daca varianta complementara (renuntarea la relatie) iti surade mai mult; daca intre voi este iubirea adevarata, probabil ca nu. Asa ca.... strange din dinti si rezista, nu-i chiar o nenorocire mai ales ...
Re: Doctor-neuro-urolog si medicina generala din 15 feb 2011 01:15 de ExoticDream
Buna seara...
Foarte frumos ca vreti sa ne ajutati in rezolvarea problemelor noastre, insa noi avem o regula aici: fara date personale pe forum. Pentru chestiuni mai "delicate" avem mesagerie personala.
Mai avem o regula: nu facem ...
Sarcina? din 15 feb 2011 00:21 de georgynyk
buna am 20 de ani...iau anticonceptionalele de mult dar luna asta dupa ce mi-a treqt menstruatia la 2 zile am luat prima pastila si am avut contact sexual...de kteva zile ma simt balonata,ametita,obosita si ma dor sani..vreau sa stiu daca e posibil ...
Pagina 409 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |