Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 feb 2011 11:33 de Flamanzia

Tu vezi ce scrii ? :ermm:

din 1 feb 2011 11:19 de ador_fetele

Mai bine il ajuti si tu.Va cumparati un strap-on cu dubla penetrare,chiar daca e scump,dar va veti simti amandoi bine

Re: Re: Re: Re: Re: Re : Mofturi

din 1 feb 2011 08:55 de Flamanzia

Eu si camera de hotel :` ...dar ms pt idee :,

Re: Re: Re: Re: Re : Mofturi

din 1 feb 2011 08:38 de Incepator

Uite o idee: De V'd iei o camera la hotel, faci cald si ii explici situatia. Daca se dezbraca e ok, daca nu e si mai ok, ii faci vant. Ideea centrala e ac tu sa ii creezi toate conditiile. Desi,,,,sincer in acest caz nota e fortata...

Re: Re: Re: Re : Mofturi

din 1 feb 2011 00:06 de dorinda

E fricos. De Valentine's Day sa-i cumperi un iepure speriat. De preferinta unul cu morcov.

Re: Re: O femeie a fost sfasiata de caini în Bucu

din 1 feb 2011 00:01 de Aristocrata

Daca un om injura, bate, violeaza, fura, scuipa, isi bate joc de ceilalti...scapa de cele mai multe ori NEPEDEPSIT...Dar daca un caine musca un om trebuie euthanasiati toti, lumea stie sa se joace cu vietile altora, dar cand e in joc viata lor fac ...

Re: Problema cu profesorii

din 1 feb 2011 00:01 de dorinda

Depinde la ce fel de scoala esti, conteaza foarte mult profesorii. Majoritatea inca au sechele de pe vremea comunismului. Cat despre regulamentul scolar, l-ai citit? Stiu ca atunci cand eram eu la liceu scria ceva si despre tinuta elevului, ...

Re: Secretul penisului

din 31 ian 2011 23:51 de BBU

Ai probleme grave gandind asa si nu vei fi cu nici o fata daca continui. In alta ordine de idei ce are s..a cu prefectura ? si tu chiar crezi ca daca o ai mare ii provoci mai multa placere? Eu zic din propia experienta ca un penis bun e de 10cm ...

#Inghititul Spermei

din 31 ian 2011 23:43 de DaNNY_DiViNO

De pe un site cu o oarecare notorietate, am extras urmatorul articol scris o femeie: Inghit, deci exist Autor: Pink Poodle 13.04.2010 Eu chiar nu pot sa pricep de ce discutam atat despre inghititul spermei ca si cum ar fi un eveniment. ...

Re: Facultatea de drept

din 31 ian 2011 23:29 de J

Doar prin concurs, indiferent de medie,diplome,etc.Dai proba la L.Romana si Economie. Pentru anul urmator sunt 300 de locuri la buget si 300 la taxa. Succes iti doresc:flowers: Uite aici ai subiectele din anii ...

din 31 ian 2011 23:08 de SORIN28

Sincer m emotionezi, toti retardatii elevi considera ca unii profesori au ceva cu ei pentru ca...X motiv. Nu stiu de ce(de fapt stiu dar nu vreau sa scriu) dar am impresia ca esti doar o panarama de copchil care merge la scoala ca sa se ...

Facultatea de drept

din 31 ian 2011 22:28 de DoILookSexy

Seara buna ! Am si eu cateva intrebari, sper sa ma puteti ajuta. La facultatea de drept, la stat, cum se intra? media de la bac, media de la liceu, sau conteaza doar examenul de admitere ? Conteaza media de la purtare? Se da examen din : ...

Re: Re: Re : Mofturi

din 31 ian 2011 22:04 de Flamanzia

Am vorbit cu el si l-am interogat la sange si nu l-am lasat in pace pana nu mi-a spus de ce :` a spus ca el crede ca o sa rad de el pt ca asa a facut una inainte [ceea ce am afirmat mai sus culmea...ce intuitie am] si ca ii e sa nu vina mama ...

din 31 ian 2011 21:52 de Rolando

ai dreptate,dar eu din tot ce a spus fata cu problema intelesesem ca nu au facut nimic....noroc cu ultimele completari aduse de ea ca a reusit sa ma lamureasca si pe mine....este intr-o situatie tare incalcita(cel putin asa mi se pare dupa modul in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarut in actiune

din 31 ian 2011 21:52 de Caliente

O sa se simta mult mai bine daca descoperi tu singur ce ii place si ce nu :ok:

Re : Mofturi

din 31 ian 2011 21:11 de Flamanzia

S-o luam cu inceputul :D Deci, vine la pranz :lol: pt ca atunci nu e mama acasa [stau doar cu ea] si nu vine neaparat pt sex , vine sa stam impreuna si nu facem sex de fiecare data :, [mi se pare foarte normal asta] si nu am fost plecati pana ...

din 31 ian 2011 20:17 de ExoticDream

Daca-ti vezi de treaba ta, nu ai probleme cu disciplina si parul iti este ingrijit, nu vad de ce ar fi atat de absurzi sa se lege de lungime. Vezi daca in regulamentul de ordine interioara al scolii exista vreo referire la chestia asta, iar daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi

din 31 ian 2011 20:10 de ExoticDream

Explica-ne si noua care este situatia prin imprejurimi cand faceti voi sex. Vine el la tine dimineata, cand sunt plecati parintii la serviciu? Trece pe la tine seara si contati pe faptul ca ai tai nu se trezesc ca le trebuie ceva din camera ta ...

Din lipsa de ocupatie

din 31 ian 2011 19:53 de SORIN28

Stiu, nu e frumos dar nu ma pot abtine. Un mesaj privat: "Salut ,acum probabil o sa ai 20 de ani , sper ca insfarsit teai dezvirginat...sau tea dezvirginat ea.Daca nu e asta e.infine...faza ee ka n-ai cum sa lasi asa mesaje pe net =)) frate teai ...

Problema cu profesorii

din 31 ian 2011 19:45 de Just4Me

Buna ma numesc Alex si am 14 ani Sunt in cls a 8-a si am parul ceva mai lung decat toata clasa si profesorii se uita diferit la mine decat la altii. Profesoara de mate a zis ca nu am invatat nush ce teorie a spus ca daca nu invat macar sa ma ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 426 din 3731
«   1 ... 423   424   425   426   427   428   429 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare