Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: stagnare .. stagnare .. stagnare din 30 ian 2011 03:40 de Bozgoru
te "urasc" pt tenul tau.. esti o norocoasa... ce n-as da sa am si eu un ten uscat... pacat de oamenii care au tenul uscat si se plang de el.( ca ii strange fatza.. ca i ustura ca etc).. habar n-aveti ce binecuvantare aveti fata de cei ca mine de ...
Re: Re: Re: O femeie a fost sfasiata de caini în din 30 ian 2011 00:30 de dorinda
Deocamdata suntem in Romania si toate sunt cu curu-n sus.
Re: Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 29 ian 2011 23:26 de aly_vw
Are noroc cu gasca.
Daca era asa mare scula,si vroia sa intervina intre voi,venea singur nu cu toata satra.
Politia e singura obtiune legala...
Unii nu stiu cand sa se opreasca..:blink:
Re: Re: O femeie a fost sfasiata de caini în Bucu din 29 ian 2011 23:22 de DaNNY_DiViNO
Hai frate, cainii curului si paza lor.. dute tu in alte tari civilizate sa vezi daca vezi vreun picior de caine. Sau de paznici. Sau de tigani :,
Re: Re: Sex in timpul menstruatiei din 29 ian 2011 23:03 de Aristocrata
Nu ne intereseaza oferta ta de a primii explicatii.Cauta in alta parte! :`
Re: Sex in timpul menstruatiei din 29 ian 2011 22:59 de ionutzxxx
nu conteaza
cand esti pe ciclu e mai usoara si penetrarea .
daca vrei mai multe detali pe id de mess [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi din 29 ian 2011 22:43 de dorinda
Fa stiptease pentru el, poate n-o sa mai fie atat de pudic. Iar la faza cu preludiul, tipul e complet idiot. Oare pentru el femeia este doar o gaura in care sa si-o bage, fara dragoste, fara pasiune? Daca numai de asta are nevoie, tevi si gauri ...
Re: O femeie a fost sfasiata de caini în Bucureş din 29 ian 2011 22:37 de dorinda
Am vazut si eu stirea, dar femeia aia a intrat intr-o curte unde erau caini. Ei n-au facut altceva decat sa apere locul respectiv. Cine stie cu ce i-o fi intaratat. Pana la urma, faptul ca sunt atatia caini vagabonzi este tot din vina omului, ...
Re: Re: Re: Re: stagnare .. stagnare .. stagnare din 29 ian 2011 22:25 de dorinda
Din fericire am probleme cu tenul doar iarna din cauza vantului si frigului. Iar crema perfecta pentru tenul meu nu se mai fabrica.:( Au scos Happyderm si au lasat Hydrafresh....
Re: Re: Re: Re: stagnare .. stagnare .. stagnare din 29 ian 2011 22:01 de Rolando
apuca-te si tu de reparat chiuvete ca sa nu iti mai pese nici tie :ok:
Re: Re: Re: stagnare .. stagnare .. stagnare din 29 ian 2011 21:35 de Psyche
da,daca ai un ten mai uscat si nu te dai cu o crema(desi o aud pe mama cu "esti prea tanara pentru creme") se usca si mai tare si se "crapa".:ninja:
ca sa nu mai zic ca daca iti uiti manusile acasa,asa patesti si cu mainile.
jur ca imi doresc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 ian 2011 21:31 de Psyche
been there done that,deci nu vorbesc prostii.
bine,lucrurile se schimba daca in intervalul de timp cat nu ai facut sex ai avut o nastere pe cale naturala.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in p din 29 ian 2011 21:30 de Flamanzia
Nu cred ca sunt sanse sa ma satur de el :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj (pt.baieti): doriti din 29 ian 2011 21:30 de Psyche
atunci sigur nu e prima intalnire. poate prima intalnire oficiala. poate scantei existau demult,dar n-a batut vantul destul pana atunci.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in pat din 29 ian 2011 21:26 de Psyche
si eu care credeam ca numai femeile au fixuri dinastea idioate. :lol:
daca tu esti cu initiativa in pat deocamdata, baga-i mintile in cap inainte sa te saturi de el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in pat din 29 ian 2011 20:06 de Flamanzia
sper sa dea roade , cand vine la mine acasa spune ca nu se dezbraca de tot si ca atunci cand o sa fim la el acasa o sa se dezbrace ,trebuie sa vad daca se tine de cuvant :lol: .. zici ca e virginA la faza cu dezbracatu :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in pat din 29 ian 2011 20:03 de Rolando
daca ai reusit cu tricoul mai insista si trebuie sa dea "roade" si cu pantalonii...O:)
Re: Re: Re: Re: Re: : Mofturi in pat din 29 ian 2011 19:58 de Flamanzia
Ca, CICA e mai bine asa :ermm: si l-am intrebat daca ii e rusine si a spus ca nu :mellow: de abea i-am dat tricou jos :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mustata din 29 ian 2011 18:11 de Firentze
O sa fac momentan tratamentul asta si daca nu trece va trebui sa mai incerc si la alti medici...
Re: Cum sa fac sa ma regrete ? din 29 ian 2011 16:27 de ExoticDream
Stai asa, eu abia acum am citit cu atentie: tu pe 21 ianuarie ai iesit prima data cu fata asta, pe 23 erai incantat de situatie, iar pe 28 suferi ca te-a parasit?!? Ce secol al vitezei....
Nu am inteles de ce iti trebuie acele citate, insa ...
Pagina 429 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |