Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

din 3 feb 2011 02:16 de dorinda

Ma gandeam ca el are o parere mult prea buna despre el. Sunt destui cu note de 6-7 care considera ca invata bine si ca profesorii ii persecuta de fiecare data cand au ocazia, fara a avea un motiv.

Re: La 16 ani... sa

din 3 feb 2011 01:53 de ExoticDream

Si eu zic... sa nu. Partea pozitiva este ca prietenul tau intelege, cel putin deocamdata, si nu forteaza lucrurile. "Prima data" si sexul in general trebuie sa fie ceva dorit in relativ egala masura de ambii parteneri, ori daca tu inca nu vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema c

din 3 feb 2011 01:43 de ExoticDream

De unde ati scos voi ca e retardat, prost de bubuie sau ca se duce la scoala ca sa se destrabaleze?!? Mi se pare ca v-ati grabit sa dati cu pietre fara sa aveti motive. Omul a spus ca-si vede de treaba la invatatura, de ce ar fi atunci normal ca ...

Re: Intrebare: mi-e frica sa ma culc cu cineva

din 3 feb 2011 01:27 de ExoticDream

Ai de gand sa te culci maine? Sange mai mult pica decat curge, in general, avand in vedere ca se rupe himenul (o bucatica de tesut, aflata la intrarea in vagin). Durerea este, de la caz la caz, mai mult sau mai putin intensa, dar de obicei ...

Re: Re: Fetelor, sunteti atrase de fundul bombat?

din 3 feb 2011 01:22 de dorinda

Se subintelege sa aiba si minte destula pentru varsta lui.

Re: Fetelor, sunteti atrase de fundul bombat?

din 3 feb 2011 01:18 de ExoticDream

Degeaba are fund sexy daca prin cap bate vantul.... cui ce-i pasa? :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Pastile pentru candidoza

din 3 feb 2011 00:14 de Alexutssa

Daca erai fixat pe o anumita idee,de ce ai mai intrebat ? Niciodata nu inteleg persoanele care pun o intrebare (ei avand o anumita idee formata) , primesc raspuns de la persoana intrebata , si raman tot la ideea lor . Adica...daca oricum iti vei ...

Re: Re: Re: Pastile pentru candidoza

din 2 feb 2011 22:26 de DaNNY_DiViNO

eh asta e.. cand pute, pute :,

Re: am nevoie de ajutor

din 2 feb 2011 21:21 de Psyche

daca ai ajuns aici intrebandu-te daca sa o faci sau nu,sfatul meu e sa nu. daca ai fi fost pregatita,ai fi stiut.

Re: Re: Re: Facultatea de drept

din 2 feb 2011 21:15 de Psyche

daca nu esti din bucuresti, nu te baza neaparat ca iti dai admitere. invata pentru medii deocamdata pentru ca pana atunci te poti razgandi in privinta locatiei si lucrurile se schimba.

Re: Re: Pastile pentru candidoza

din 2 feb 2011 19:59 de Alexutssa

Daca era vorba despre mine,mergeam la ginecolog si nu stateam sa intreb pe forumuri despre asa ceva . Cat despre preturi,asa cum am spus urmeaza sa plece sora ei,si ii cumpara pastile din Romania :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 feb 2011 19:42 de ursaru

Da,dar Mutu atunci era golgheter in Italia,cu 20 de goluri,daduse si ceva pase decisive si nu se accidenta in fiecare sezon.

Re: am nevoie de ajutor

din 2 feb 2011 18:19 de dorinda

Daca te simti pregatita si esti bine informata despre ceea ce inseamna sex, poti s-o faci, daca nu, mai asteapta. Totusi, la 16 ani nu cred ca esti prea responsabila.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 feb 2011 17:55 de girls2

Mi se pare ca nu-i prima oara.Nu mai stiu cu cat l-a luat pe Shevcenko.Daca pe Mutu a dat 20 si ceva,atunci Torres cred c-ar merita

Re: Cine e de vina?

din 2 feb 2011 16:29 de dorinda

Ce mijloc de contraceptie folositi? Incearca niste lubrifiant ca sa nu te mai doara, dar sa nu va zgarciti la el ca altfel nu o sa simti mare diferenta. S-ar putea s-o lungiti prea mult cu preludiul. Poate esti genul de persoana care vrea sa ...

Re: Cine e de vina?

din 2 feb 2011 16:26 de nickname

Cand te masturbezi poti avea orgasm? Simti placere? Daca da inseamna ca este din cauza lui si trebuie sa gasiti o solutie. Daca nu inseamna ca problema e la tine. O alta varianta ar fi monotonia ce a intervenit dupa doi ani. Daca la inceput ...

Cine e de vina?

din 2 feb 2011 15:53 de Mimica

Am 22 ani si sunt cu prietenul meu de aproape 2 ani. Ne iubim mult, avem planuri de casatorie, ne intelegem bine, nu ne certam decat f rar si mai mult ciondaneli decat cearta, Totul merge excelent intre noi, chiar nu am gasit un barbat cu care sa ...

Re: Probleme cu colegii de clasa

din 2 feb 2011 12:45 de alecsuts

Incearca sa iti faci prieteni , care sa nu fie neaparat din clasa de la tine :). vad ca acesti colegi sunt niste nesuferiti.:cat:

Re: Pastile pentru candidoza

din 2 feb 2011 11:35 de DaNNY_DiViNO

Fara consult nu, daca iei dupa ureche poti sa iei degeaba. Iar calitata nu se discuta, pastilele de la noi cu cele de la ei si preturile. Sigur e vorba de "o prietena" sau nu vrei sa ne spui cum ai patito ?:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema cu pr

din 2 feb 2011 11:30 de DaNNY_DiViNO

Le dam dreptate la profesori si tu decat sa fi tare in gura si prost de bubui, macar ai tine cont de un sfat. La ce plm iti trebuie parul lung in scoala ? Eu daca as fi coleg de clasa cu tine sau profesor, cred ca toata ziua te-as bate.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 424 din 3731
«   1 ... 421   422   423   424   425   426   427 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare