Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt f din 9 ian 2011 20:38 de dorinda
Daca te crezi asa destept, ce cauti aici pe forum? Si de ce mai postezi daca esti atat de basicat? Pana la urma avem libertatea opiniei. Mergi si fa prostii in continuare si vorbeste ca un boschetar analfabet daca atat te duce capul.
Si sa ...
Re: Re: Cum sa faci o fata sa te placa? din 9 ian 2011 20:15 de d4NNy3lL
Am intrebat`o daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu stie sigur chestia e ca de stricat eu nu strict prietenia cu nici o fata cu care am fost si deobicei stau mai mult de o zii cu o fata nu ca alti :)) . Inca mai vb cu unele fete cu care am fost . ...
Re: Cum sa faci o fata sa te placa? din 9 ian 2011 19:56 de Sunshine87
Poate te-au mintit prietenii ei pur si simplu, sau e posibil sa nu vrea sa strice prietenia dintre voi, pentru ca stii u..daca deveniti ceva mai mult decat prieteni buni, in caz ca o sa va certati stricati prietenia frumoasa dintre voi.Poti ...
Re: Re: Re: Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss? din 9 ian 2011 19:20 de J
Sau CHI Farouk,e una dintre cele mai bune.
Re: Re: Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss? din 9 ian 2011 18:25 de DRE
Intr-adevar Syoss este de kkt.daca vreti vopsea de calitate profesionala incercati Londa.
Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 9 ian 2011 16:39 de oralx
Multumesc pentru sfat asa o sa fac :* asa cum am schimbat lucrurile care le greseam inainte si acum le-am schimbat asa o sa fac si cu , chestia asta .... Si chestia cu pupatu este ceva relativ dar pt informatia unora care ma critica va anunt ca ...
Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 9 ian 2011 16:27 de J
exact :D :flowers:
Nu inteleg fetele care permit ca baietii sa le vorbeasca asa.
Re: Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss? din 9 ian 2011 16:08 de ubyalex
Vopseua Syoss mi-a fost recomandata de cineva de la un salon...spunandu-mi ca daca nu am bani sa cumpar ceva de calitate de la salon...sa iau aceasta vopsea pentru ca este destul de buna.Am ascultat sfatul si chiar sunt foarte multumita de ...
Re: Re: mai sunt virgina? din 9 ian 2011 16:03 de deea23
unde vrei tu..daca nu vrei sa dai un raspuns la intrebarea mea ...te rog sa ignori aceasta intrebare..;)
Re: mai sunt virgina? din 9 ian 2011 15:12 de 7Senses
(?)(?)(?) La intrare .....Pe hol sau in fatza usii ??:blink:
Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 9 ian 2011 15:02 de Rolando
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 9 ian 2011 15:00 de dorinda
Fraieri sunt barbatii.....
Cred ca daca mi-ar spune mie unul ce i-ai zis tu ei cand nu te saruta, i-as oferi cu mai mare placere o palma decat un sarut. Asa vorbesti tu cu prietena ta? Spune-mi cand e ziua ta ca sa-ti iau cadou o sticla de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa ramai insarcinata din 9 ian 2011 14:53 de Sunshine87
Testul de sarcina se realizeaza dupa o saptamana de la intarzierea menstruatiei, sau dupa 3 saptamani de la contactul sexual.(la tine nu a fost un act sexual). Dar daca tu esti sigura ca doar putin ti-a introdus degetul inauntru, si oricum ...
Re: El ne-a facut cunostinta si tot el ne desparte din 9 ian 2011 14:49 de dorinda
Tu esti proasta rau de tot.
In primul rand ca n-ai putut sa-ti gasesti alt gagic decat fratele aluia, iar in al doilea rand ca plangi dupa el si ajungi sa scrii pe forumuri despre cum si-au batut doi frati joc de tine. Pentru ca sa stii, aia ...
Re: Re: Re: Re: Poti sa ramai insarcinata din pett din 9 ian 2011 14:40 de Sunshine87
Daca a bagat foarte putin degetul asa cum zici, sunt putine sanse, minime. Daca vrei sa stai linistita fa un test de sarcina, si data viitoare fi-ti mai atenti, ca uite asa dintr-o joaca si o placere de moment stai cu stress si chiar poti ...
Re: Re: Re: mai sunt virgina? din 9 ian 2011 14:36 de Sunshine87
Pai daca nu te-a penetrat, daca nu aia avut contact sexual, si nici altceva nu ti-a introdus in vagin e clar ca esti virgina.E posibil o iritatie, sau chiar si o infectie.Poti consulta un medic ginecolog si asa vei afla ...
Re: Re: Re: am nevoie de un raspuns bun va rog !! din 9 ian 2011 14:32 de Sunshine87
Ce i-am scris eu acolo e chiar prospectul de la Postinor, cel putin asa scrie pe prospect. Cel mai bine sunt de e evitat, asa zic si medicii ca doar de 2 ori pe an maxim cu pastilele astea, au o gramada de contraindicatii....Dar de cand am ...
Re: mai sunt virgina? din 9 ian 2011 14:08 de Sunshine87
Pai daca tu zici ca nu te-a penetrat, e posibil sa te fi iritat sau ceva..acum depinde in datile trecute cat de departe ati ajuns.."doar ne-am jucat la intrarea in vagin"...(?)..depinde si cu ce;)
Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 9 ian 2011 13:46 de DRE
Acum am citit si celalalt topic :) Tu chiar ca se intorcea la tine daca nu te iubea? Nu incepe sa fi gelos sau sa o sufoci, pentru ca risti sa o pierzi din nou.Nu ii reprosa chestiile astea care ni le zici noua aici pentru ca se va ...
Joaca "la intrare", sangerare, mai sunt virgina? din 9 ian 2011 13:41 de deea23
buna!mai sunt virgina daca am sangerat?faza e k prietenul meu nu ma penetrat doar ne am jucat la intrarea in vagin.ce mi se pare ciudat e k de multe ori ajungeam mai departe si nu s a intamplat nmk si ultima data chiar nu ma asteptam sa se intample ...
Pagina 453 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
101 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |